7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Λεχ Πόζναν

29/10/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 840
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1288 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λεχ Πόζναν - Ρέιντζερς στις 10/12/2020

Προϊστορία

10/12/2020 Λεχ ΠόζνανΡέιντζερς 0 - 2
29/10/2020 ΡέιντζερςΛεχ Πόζναν 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 131,713 81.5%
X
€ 19,074 11.8%
2
€ 10,735 6.6%
Over
€ 2,683 46.2%
Under
€ 3,122 53.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

241 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ibrox Stadium
  • Χωρητικότητα: 50817
Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Τζέραρντ

Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Τζέραρντ

Η Ρέιντζερς θα κοντραριστεί με τη Λεχ Πόζναν για τη 2η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο «σπίτι» τους από την Μπενφίκα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε στο Βέλγιο για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Σταντάρ Λιέγης. Ήθελε να βρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπει με το δεξί στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και τα κατάφερε επικρατώντας 2-0. Θέλησε να πιέσει στα πρώτα λεπτά και λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου κέρδισε πέναλτι. Ο Ταβερνιέρ το εκτέλεσε εύστοχα και την έβαλε σε θέση οδηγού. Δέχτηκε έντονη πίεση στη συνέχεια του πρώτου μέρους. Στάθηκε όμως τυχερή, με την μπάλα να σταματάει σε δύο περιπτώσεις στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μακ Γκρέγκορ. Έπαιξε «σφιχτά» και στην επανάληψη προκειμένου να διαφυλάξει το προβάδισμά της. Δεν κινδύνευσε σημαντικά, όμως ούτε η ίδια ήταν ιδιαιτέρως απειλητική. Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τέλειωνε 0-1, ο Ρουφ μ’ ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ σουτάροντας πίσω από τη σέντρα, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή (25/10), αντιμετώπισε στο «Άιμπροξ» τη Λίβινγκστον. Έκανε το καθήκον της και νίκησε άνετα με 2-0, χάρη σε γκολ του Αρίμπο στο 9’ και του βετεράνου στράικερ Ζερμέιν Ντεφόε στο 16’. Η Ρέιντζερς έχει συγκεντρώσει 32 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερσιπ Σκωτίας, απέχοντας έξι πόντους από τη μισητή αντίπαλο Σέλτικ που έχει πάντως έναν αγώνα λιγότερο. Τα τέσσερα τελευταία ματς της ήταν όλα Under και No Goal. Μάλιστα όλα τελείωσαν με ίδιο σκορ, το 2-0 υπέρ της.

Ο τεχνικός του σκωτσέζικου κλαμπ, Στίβεν Τζέραρντ, επισήμανε: «Η Λεχ Πόζναν είναι μία ομάδα που μπορεί σε βλάψει αν δεν παίξεις επιθετικά και δεν είσαι επιθετικός και χωρίς την μπάλα. Θα πρέπει να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις τους και να είμαστε πολύ οργανωμένοι στο παιχνίδι μας για να μην δώσουμε δικαιώματα».

Αγωνιστικά Νέα: Το μόνιμο πρόβλημα με την απουσία του αμυντικού Κάτιτς (0/0) ο οποίος δεν έχει ντεμπουτάρει φέτος.



ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είχε πολύ δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Μπενφίκα. Πάλεψε γενναία για να αποφύγει την ήττα όμως δεν τα κατάφερε χάνοντας με 4-2. Δέχτηκε γκολ με πέναλτι του Πίζι πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, όμως απάντησε άμεσα στο 15’ με τον Ίσακ. Στο 42’ είδε τους «αετούς» να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Νούνιες. Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ήταν ξανά ο Ίσακ εκείνος ο οποίος σκόραρε για να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ξανά με «δράστη» πάλι τον Νούνιες. Προσπάθησε να ισοφαρίσει ξανά αλλά δεν τα κατάφερε. Στις καθυστερήσεις μάλιστα δέχτηκε ακόμα ένα τέρμα με τον Ουρουγουανό στράικερ των Πορτογάλων να φτάνει στο χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Την περασμένη Κυριακή θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις νικώντας στο «σπίτι» της την Κρακόβια για την Εξτρακλάζα. Η Λεχ Πόζναν όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά κινδύνευσε να χάσει, ισοφαρίζοντας στο 85’ με τον Αγουάντ για το τελικό 1-1. Η πορεία της δεν κρίνεται ικανοποιητική έως τώρα στο πολωνικό πρωτάθλημα. Η συγκομιδή των εννιά βαθμών τη φέρνει στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν αμφίσκορα, ενώ τα τρία από αυτά και Over.

«Η Ρέιντζερς είναι πολύ φορμαρισμένη ομάδα και σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλω να δω την ομάδα μου να είναι επικίνδυνη, αλλά να είναι και καλύτερη στην άμυνα σε σχέση με την Μπενφίκα. Έχουμε αρκετά προβλήματα, αλλά δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες και δεν το συνηθίζουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ντάριους Ζούραβ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Σάτκα (5/0), όπως και ο χαφ Σικορά (3/0). Τρία καινούρια προβλήματα, αφού έμειναν εκτός ο αμυντικός Τσρνομάρκοβιτς (4/0), ο μέσος Καμίνσκι (7/1) και ο επίσης χαφ Τίμπα (6/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ένα πολύ καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» διανύει η Ρέιντζερς η οποία «πετάει» από νίκη σε νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Στην πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σταντάρ Λιέγης, ενώ έχει ξεφύγει και με διαφορά έξι βαθμών στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας. Από την άλλη η Λεχ Πόζναν πάλεψε σκληρά κόντρα στην Μπενφίκα, όμως οι Πορτογάλοι είναι ομάδα άλλου επιπέδου. Αυτό φαίνεται να ισχύει και για τη «μάχη» με τους Σκωτσέζους και θα στηρίξουμε τον άσο σε οριακά αποδεκτές τιμές.

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Λεχ Πόζναν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.33 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λεχ Πόζναν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 9.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ρέιντζερς 6 14 4 2 0 13:7
  4 Λεχ Πόζναν 6 3 1 0 5 6:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.76% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες