1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ράντερς - Άλκμααρ

16/9/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 824
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 951 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Άλκμααρ - Ράντερς στις 9/12/2021

Προϊστορία

9/12/2021 ΆλκμααρΡάντερς 1 - 0
16/9/2021 ΡάντερςΆλκμααρ 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,842 9.1%
X
€ 9,874 13.2%
2
€ 58,318 77.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

113 ψήφοι:

Υπάρχει αξία στο «διπλό»

Υπάρχει αξία στο «διπλό»

Η Ράντερς υποδέχεται την Άλκμααρ για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

ΡΑΝΤΕΡΣ

Ο θρίαμβος και η κατάκτηση του Κυπέλλου Δανίας για δεύτερη φορά στην ιστορία της την περσινή αγωνιστική περίοδο, της έδωσε την ευκαιρία να διαγωνιστεί στις διεθνείς διοργανώσεις και μάλιστα ξεκινώντας από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η κλήρωση ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς αναγκάστηκε να τα βάλει με τη Γαλατάσαραϊ. Έπαιξε εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι κι απέσπασε ισοπαλία 1-1 που τη διατήρησε ζωντανή στη «μάχη» της πρόκρισης, στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης. Δεν φοβήθηκε την αντίπαλό της και προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο, πιστεύοντας στην έκπληξη. Δέχτηκε δύο γκολ σε εννιά λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης κι έπεσε στο καναβάτσο χάνοντας 2-1. Παρ’ όλα αυτά ο αποκλεισμός την οδήγησε στη φάση των ομίλων του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ στο οποίο θα λάβει μέρος ελπίζοντας ότι θα αφήσει το στίγμα της.

Η Ράντερς θα ζήσει λοιπόν το όνειρό της παίζοντας σε γκρουπ ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Έπαιξε πολύ δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Κοπεγχάγη και ηττήθηκε 2-0. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία της και η δεύτερη συνολικά στη σεζόν. Έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Τόμας Τόμασμπεργκ επισήμανε: «Έχουμε κάποιες πιθανότητες απέναντι σε όλες τις ομάδες και δείξαμε στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλά κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν κάποιοι αγώνες που έχεις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσεις τρεις βαθμούς σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να έχουμε θετική ενέργεια. Παίζουμε με την Άλκμααρ που είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Είναι ευκαιρία για εμάς να αποκτήσουμε εμπειρίες».

Αγωνιστικά Νέα: Δύο «πονοκέφαλοι» με τον δεξιό μπακ Κάλεσε και τον επιθετικό Έγκχο να δίνονται αμφίβολοι.



ΑΛΚΜΑΑΡ

Η καλή της πορεία στην περσινή σεζόν την έφερε στην 3η θέση που της χάρισε αυτόματα το δικαίωμα της συμμετοχής στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Σέλτικ για να βρεθεί στη φάση των ομίλων της δεύτερης κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και δεν τα κατάφερε. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στη Γλασκώβη ηττήθηκε με το «καθαρό» 2-0 και πλέον τα πράγματα είχαν γίνει ιδιαίτερα δύσκολα για εκείνη ενόψει του επαναληπτικού στο «σπίτι» της. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά αντέδρασε και στο 26’ είχε ήδη ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση παίρνοντας προβάδισμα 2-1. Χρειαζόταν ακόμα ένα τέρμα που θα έστελνε την υπόθεση της πρόκρισης στην παράταση. Πίεσε αλλά όσο κι αν το έψαξε δεν το βρήκε ποτέ και το σφύριγμα της λήξης την υποχρέωσε σε αποκλεισμό.

Το μοναδικό ευχάριστο νέο για εκείνη είναι ότι πλέον θα έχει ευκολότερο έργο στο νεοσύστατο Κόνφερενς Λιγκ. Ήδη μάλιστα η Άλκμααρ θεωρείται το μεγάλο φαβορί για πρωτιά και πρόκριση στον όμιλο που κληρώθηκε. Θα χρειαστεί φυσικά να το αποδείξει κι εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αποφεύγοντας πιθανές δυσάρεστες εκπλήξεις. Στην Ερεντιβίζιε δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, γνωρίζοντας δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια της. Τελευταία χρονικά αυτή του περασμένου Σαββάτου εντός έδραςε από την Αϊντχόφεν (3-0).

«Η Ράντερς είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει με φυσικό στιλ και στηρίζεται στη δύναμη. Είναι σημαντικό για εμάς να ελέγξουμε τις μονομαχίες. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ευκαιρίες παίζοντας από τα πλάγια. Είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με τον αγώνα με την Αϊντχόφεν. Δεν θα πρέπει να σπαταλάμε τις ευκαιρίες μας διότι αυτά τα λάθη κοστίζουν. » σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Πασκάλ Γιάνσεν.

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός ο νεαρός επιθετικός Ντούιν. Επί της ουσίας πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στο συγκεκριμένο αγώνα, από τη στιγμή που η Άλκμααρ είναι σαφώς πιο ποιοτική και ισχυρή από τη Ράντερς. Η τελευταία θα παίξει εντός έδρας αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Αν η ΑΖ παρουσιαστεί σοβαρή και δεν υποτιμήσει τους Δανούς, τότε πολύ δύσκολα δεν θα φύγει με το «διπλό» και το «τρίποντο» στις αποσκευές της. Θα ποντάρουμε στην επικράτηση των Ολλανδών θεωρώντας ότι θα επιβεβαιωθεί σε αρκετά καλή απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Άλκμααρ 6 14 4 2 0 8:3
  2 Ράντερς 6 7 1 4 1 9:9
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/12/2021
Άλκμααρ
Ράντερς
1 - 0
16/9/2021
Ράντερς
Άλκμααρ
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο strabozigarias, με το υψηλότερο yield +3.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες