10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτο - Φέγενορντ

12/12/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 735
3 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 3 - 2

  1. 9' Otavio Monteiro
  2. 14' Diaz Luis
  3. 16' Malacia Tyrell (αυτογκόλ)
  4. 19' Botteghin Eric
  5. 22' Larsson Sam
  6. 34' Soares Tiquinho
  7. 47' Berghuis Steven

2ο Ημίχρονο 3 - 2

  1. 80' Marchesin Agustin
  2. 83' Corona Jesus
  3. 95' Botteghin Eric

      Προϊστορία

      12/12/2019 ΠόρτοΦέγενορντ 3 - 2
      3/10/2019 ΦέγενορντΠόρτο 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,020,294 91.6%
      X
      € 38,754 3.5%
      2
      € 54,807 4.9%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      260 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Καθυστέρηση έναρξης 2ου ημιχρόνου
      • Γήπεδο: Estadio do Dragao, Porto
      Και οι δύο θέλουν τη νίκη

      Και οι δύο θέλουν τη νίκη

      Η Πόρτο υποδέχεται την Φέγενορντ και προκρίνεται σίγουρα με νίκη, ενώ με ισοπαλία θα χρειαστεί να μην κερδίσει η Γιουνγκ Μπόις την Ρέιντζερς στη Γλασκώβη. Από την πλευρά τους, οι Ολλανδοί θέλουν μόνο νίκη αλλά και ήττα της Γιουνγκ Μπόις για να πάρουν το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ.

      ΠΟΡΤΟ

      Κέρδισε με 2-1 την Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6’ από στατική φάση, έβγαλε όμως αντίδραση και έφερε… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Αμπουμπακάρ (75’, 79’). Στις καθυστερήσεις σώθηκε από το δοκάρι και τελικά έφυγε με το μεγάλο «διπλό» από την Ελβετία. Για να προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης θα χρειαστεί νίκη στο σημερινό ή ισοπαλία αν η Γιουνγκ Μπόις δεν κερδίσει το δικό της παιχνίδι μιας και υπερτερεί σε ισοβαθμία με τους Ελβετούς.

      Στραβοπάτησε στο πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μορειρένσε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14’ και στο 29’ κινδύνεψε με δεύτερο. Ισοφάρισε τρία λεπτά με πέναλτι του Τέλες και στην επανάληψη είχε δοκάρι (72’) αλλά και ακόμα μια καλή στιγμή για την ανατροπή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ήταν η πρώτη της απώλεια μετά από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και έτσι βρέθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα.

      Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι με την Μορειρένσε, καθώς στη φυσούνα σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στους δύο τεχνικούς και τα πορτογαλικά Μέσα αναφέρουν ότι ο Κονσεισάο μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με αποκλεισμό 9 μηνών! Ο ίδιος δε θέλησε να σχολιάσει για το περιστατικό στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε για την ομάδα του: «Υπάρχουν ομάδες υψηλής ποιότητας στο Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο θα παίζουν πλέον Άγιαξ και Ίντερ. Φυσικά θέλουμε να συμμετέχουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όμως αυτό που θέλουμε τώρα είναι να προχωρήσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και να εκπροσωπήσουμε την Πόρτο σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι ένας πολύ ισορροπημένος όμιλο, πολλοί που δεν είναι τόσο γνώστες του αθλήματος, υποτιμούν το σκωτσέζικο και το ελβετικό ποδόσφαιρο».

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο χαφ Μπαρό, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του φορ Αμπουμπακάρ που πέτυχε τα γκολ της ανατροπής κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις.

      ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

      Δεν κατάφερε να κερδίσει την Ρέιντζερς στην έδρα της και το τελικό 2-2 στο «Ντε Κάιπ» τη φέρνει με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Είχε δοκάρι στο 18’ για να προηγηθεί, κάτι που κατάφερε τελικά στο 33’ με τον Τόορνστρα. Δεν μπήκε καλά στην επανάληψη και δέχτηκε δύο γκολ σε 12 λεπτά (53’, 65’), ωστόσο στο 68’ «χτύπησε» στην αντεπίθεση και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σινιστέρα. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και έτσι παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου. Για να προκριθεί χρειάζεται δική της νίκη στο «Ντραγκάο» και ήττα της Γιουνγκ Μπόις στη Γλασκώβη κόντρα στην Ρέιντζερς.

      Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Φίτεσε. Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και η αντίπαλος της είχε χαμένο πέναλτι και δοκάρι, ισορρόπησε στη συνέχεια και είχε τις δικές της στιγμές (δύο δοκάρια μεταξύ άλλων) για να βρει δίχτυα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση και στο -6 από την 3η Αιντχόβεν, τρέχοντας αήττητο σερί 5 αγώνων (3-2-0).

      «Η Πόρτο είναι κορυφαίος σύλλογος και από ευρωπαϊκή σκοπιά. Βασικά έχουν καλύτερη ομάδα από εμάς. Όμως μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και μπορούμε να παίξουμε ελεύθερα», δήλωσε ο τεχνικός της Άντβοκαατ, ο οποίος ως πρώην τεχνικός της Ρέιντζερς κλήθηκε να σχολιάσει για το αν οι Σκωτσέζοι θα του κάνουν το «δώρο» με το να κερδίσουν την Γιούνγκ Μπόις: «Δεν έχω πολλές επαφές πλέον με την Ρέιντζερς όμως φυσιολογικά μπορούν να κερδίσουν την Γιουνγκ Μπόις», τόνισε.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν ταξίδεψε στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους ο φορ Γιόργκενσεν, ενώ παραμένουν εκτός ο βασικός γκολκίπερ Φέρμεϊρ, ο στόπερ Ιε, ο αριστερός μπακ Χαπς και ο δεξιός μπακ Κάρσντορπ. Σταθερά εκτός επίσης ο στόπερ Φαν Μπέικ και οι αναπληρωματικοί μέσοι Αγιούμπ και Κέλι.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με την Πόρτο να θέλει νίκη για να προκριθεί χωρίς να περιμένει με το ακουστικό στο αυτί, ενώ η Φέγενορντ χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει. Οκ φαβορί οι «δράκοι» που έδειξαν χαρακτήρα στο παιχνίδι με τη Γιούνγκ Μπόις και θέλουν να αντιδράσουν για τη γκέλα στην έδρα της Μπελενένσες, όμως ο άσος είναι πολύ χαμηλά για παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού. Δεν πιάνεται εύκολα στα γκολ, αφού και οι δύο ενδέχεται να το προσεγγίσουν προσεκτικά και να αλλάξουν ρυθμό ανάλογα και με το τι συμβαίνει στο άλλο παιχνίδι.

      FACTS

      • Η ομάδα Πόρτο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.04 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Πόρτο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Φέγενορντ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.04 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        25 Πόρτο 6 10 3 1 2 8:9
        28 Φέγενορντ 6 5 1 2 3 7:9
      7ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Πόρτο 6 10 3 1 2 8:9
        4 Φέγενορντ 6 5 1 2 3 7:9
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      12/12/2019
      Πόρτο
      Φέγενορντ
      3 - 2
      3/10/2019
      Φέγενορντ
      Πόρτο
      2 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο arhsmarmaras2, με το υψηλότερο yield +4.18% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες