1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτο - Φαρένσε

10/5/2021 22:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 540
5 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1097 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Πόρτο στις 28/1/2024

Προϊστορία

28/1/2024 ΦαρένσεΠόρτο 1 - 3
20/8/2023 ΠόρτοΦαρένσε 2 - 1
10/5/2021 ΠόρτοΦαρένσε 5 - 1
25/1/2021 ΦαρένσεΠόρτο 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 61,223 81.8%
X
€ 9,555 12.8%
2
€ 4,098 5.5%
Over
€ 351 40.7%
Under
€ 510 59.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 22:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

111 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

Προπονητής: Sergio Conceicao

29  Antonio Martinez Conceicao Chico Αλλαγή 71'

9  Mehdi Taremi Romario Αλλαγή 63'

7  Luis Diaz Vieira Fabio Αλλαγή 62'

8 Mateus Uribe

16  Marko Grujic Evanilson Αλλαγή 63'

25 Otavio

18 Wilson Manafa

19  Chancel Mbemba Leite Diogo Αλλαγή 46'

3 Pepe

23 Joao Mario

1 Agustin Marchesin

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

Προπονητής: Jorge Costa

26 Bilel Aouacheria

96  Pedro Claudio Falcao Αλλαγή 46'

23  Ryan Gauld Alex Pinto Αλλαγή 46'

5 Amine Oudrhiri Idrissi

47  Jonathan Lucca Queta Madi Αλλαγή 46'

88 Lica

30  Abner Fabio Nunes Αλλαγή 71'

41 Cassio Scheid

4 Cesar

84  Tomas Tavares Fabricio Isidoro Αλλαγή 46'

3 Beto

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Dragao
  • Χωρητικότητα: 52002
«Καίγονται» οι φιλοξενούμενοι, μόνο μαθηματικές ελπίδες για πρωτάθλημα οι «δράκοι»

«Καίγονται» οι φιλοξενούμενοι, μόνο μαθηματικές ελπίδες για πρωτάθλημα οι «δράκοι»

Η Πόρτο φιλοξενεί τη Φαρένσε για την 32η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλοι στο «σπίτι» τους με την Γκιμαράες.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΟΡΤΟ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» περιλάμβανε το κλασικό πορτογαλικό ντέρμπι. Κοντραρίστηκε στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας με την Μπενφίκα κι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι που τα είχε όλα. Έμοιαζε να πατάει καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο κι απείλησε πρώτη, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα οι «αετοί» ήταν εκείνοι που πήραν προβάδισμα στο 23’ με ωραίο σουτ του Έβερτον έξω από την περιοχή. Πίεσε χωρίς αποτέλεσμα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι για μαρκάρισμα του Μαναφά στον Ράφα Σίλβα. Με τη χρήση VAR όμως δεν ίσχυσε η παράβαση καθώς ο επιτιθέμενος ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Συνέχισε να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση και στην επανάληψη και στο 49’ πλησίασε στην ισοφάριση με «κεραυνό» του Μαρεγκά που απέκρουσε ο Λέιτε. Το VAR την έσωσε ξανά στο 57’ όταν καταλογίστηκε λανθασμένα πέναλτι για τους πρωτευουσιάνους σε μαρκάρισμα στον Ντιόγκο Γκονσάλβες. Η αλλαγή του Ζοάο Μάριο αποδείχθηκε κομβική, με τον νεαρό πλάγιο χαφ να αλλάζει τη μορφή του ντέρμπι. Στο 75’ ήταν εκείνος ο οποίος με ωραία ενέργεια και σέντρα βρήκε τον Ουρίμπε και ο Κολομβιανός με όμορφο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Πήρε ρίσκο για να βρει το γκολ της νίκης και λίγο έλειψε να ηττηθεί. Στο 91’ σώθηκε από το δοκάρι σε προσπάθεια του Τααράμπτ, ενώ στο 93’ ο Πίζι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οσφάιντ στην αρχή της φάσης, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Πόρτο διεύρυνε το αήττητο σερί της φτάνοντας τους 25 αγώνες, όμως αυτό θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, από τη στιγμή που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κατακτήσει τον τίτλο. Έχει μαζέψει 71 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας οκτώ πόντους από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Θέλει να νικήσει και στη συνέχεια να ελπίζει σε θαύμα, με δεδομένο ότι τα «λιοντάρια» χρειάζονται μόλις δύο βαθμούς για να σηκώσουν τον τίτλο. Οι «δράκοι» ωστόσο έχουν διαφορά ασφαλείας από την 3η Μπενφίκα, όμως όλα δείχνουν ότι θα μείνουν χωρίς κούπα φέτος και η σεζόν θα είναι πλήρως αποτυχημένη, παρά την καλή πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα επτά από τα δέκα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Σέρτζιο Κονσεϊσάο για ακόμα μία φορά αποφάσισε να μην θέσει εαυτόν στη διάθεση των δημοσιογράφων μετά το «Clasico». Μάλιστα ήταν η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση στην οποία δεν παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στις δηλώσεις που γίνονται αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Βίτορ Μπρούνο ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα, αν θα τερματίσει στη 2η ή την 3η θέση, από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσει να πάρει ξανά το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο κεντρικός μέσος κι «εγκέφαλος» της ομάδας Σέρτζιο Ολιβέιρα (30/12). Το μοναδικό σταθερό πρόβλημα αφορά τον εξτρέμ Κορόνα (30/2) ο οποίος είναι τραυματίας και θα επιστρέψει τη νέα σεζόν.



ΦΑΡΕΝΣΕ

Την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να δώσει «τελικό» παραμονής εντός έδρας με αντίπαλο την Γκιμαράες. Φλέρταρε με μία σπουδαία επικράτηση, αλλά παραχώρησε ισοπαλία 2-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για εκείνη καθώς στο 2’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Ροσίνια μέσα από την περιοχή. Έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με τον Πέδρο Ενρίκε. Στο 27’ κατάφερε να κάνει την ανατροπή με τον ίδιο σκόρερ, μετά από τραγική γκάφα του γκολκίπερ Βαρέλα ο οποίος θέλησε να ντριμπλάρει κι έχασε την μπάλα που κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Πιέστηκε αλλά δεν ανησύχησε σοβαρά μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 51’ λόγω αποβολής του Σάλιμαν. Είδε να της ακυρώνονται σωστά μέσω VAR δύο γκολ που σημείωσε στο 64’ και το 67’ κι έχασε αρκετές ακόμα ευκαιρίες. Η μπάλα την... τιμώρησε και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουαρέσμα με κεφαλιά της στέρησε το «τρίποντο».

Με αυτόν τον τρόπο η Φαρένσε συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες στους οποίους δεν έχει ηττηθεί. Παρ’ όλα αυτά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη και σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις αναδείχθηκε ισόπαλη. Η συγκομιδή των 28 βαθμών φέρνει τους νεοφώτιστους στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία. Απέχουν δύο πόντους από την 16η Μποαβίστα και τρεις από τη Ρίο Άβε που στέκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Υπάρχει η πίστη ότι μπορεί να ανατραπεί η εις βάρος της κατάσταση, όμως οι πιθανότητες δεν είναι σε καμία περίπτωση με το μέρος τους. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

«Δεν θα ασχοληθώ με την τύχη και δεν θα σταθώ μόνο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια αλλά σε πολλά περισσότερα. Για ακόμα μία φορά ήμασταν αναποτελεσματικοί κι αυτό ήταν που μας στέρησε τη νίκη στον αγώνα με την Γκιμαράες. Έχουμε τις ευκαιρίες για να τελειώνουμε τα παιχνίδια αλλά οι κακές αποφάσεις μας δεν επιτρέπουν να συμβεί αυτό. Δεν είχαμε την ικανότητα να διαχειριστούμε τον αγώνα όπως έπρεπε. Ίσως λόγω άγχους. Υπάρχουν ακόμα τρεις τελικοί μπροστά μας και εννιά πόντοι για να τους κερδίσουμε. Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Πόρτο αλλά θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Αυτή η ομάδα αξίζει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ζόρζε Κόστα.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν στα «πιτς» ο γκολκίπερ Ράφαελ Ντεφέντι (19/0), ο μεσοεπιθετικός Σέκο (16/0), ο επίσης χαφ Μανσίγια (26/1) και ο στράικερ Στογιλίκοβιτς (21/3). Νέος «πονοκέφαλος» αυτός του σέντερ μπακ Αντρέ Πίντο (12/1) που στο παρελθόν έπαιξε στον Παναθηναϊκό.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αν θέλει να κρατήσει ζωντανές τις ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Πόρτο θα πρέπει να νικήσει στο «Ντραγκάο» την Φαρένσε. Εκείνη με τη σειρά της δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να μην κυνηγάει παντού βαθμούς, εφόσον θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες και να διεκδικήσει την παραμονή της έστω σε αγώνες μπαράζ. Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα θα προσπαθήσουν να προσέξουν την άμυνά τους, όμως είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν. Δεν πατάει καλά η άμυνα των «δράκων» και θα ρισκάρουμε ποντάροντας στο αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Πόρτο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Πόρτο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.04 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαρένσε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Φαρένσε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.04 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  2 Πόρτο 34 80 24 8 2 74:29
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Jimmylegend7, με το υψηλότερο yield +8.17% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες