1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πιούνικ Γερεβάν - Ερυθρός Αστέρας

Προϊστορία

9/8/2022 Πιούνικ ΓερεβάνΕρυθρός Αστέρας 0 - 2
3/8/2022 Ερυθρός ΑστέραςΠιούνικ Γερεβάν 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 9,775 8.5%
X
€ 8,414 7.3%
2
€ 97,463 84.3%
Over
€ 5,897 47.1%
Under
€ 6,622 52.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

87 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

3

53%

Κατοχή μπάλας

47%

0

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

3

5

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Republican Stadium - Vazgen Sargsyan
  • Χωρητικότητα: 18000
  • Θεατές: 6000
Τα πάντα κρίθηκαν στο Βελιγράδι

Τα πάντα κρίθηκαν στο Βελιγράδι

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την Πιούνικ στο Γιερεβάν σε έναν αγώνα με διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το υπέρ του 5-0 από τον πρώτο αγώνα στο Βελιγράδι.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Α’ Ματς (Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ 5-0): Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας με τους πρωταθλητές Σερβίας να «καθαρίζουν» το ματς από το πρώτο μέρος (3-0). Χατ-τρικ ο Μπουκαρί (29’, 44’, 70’), ενώ Κανγκβά (33’) και Μίτροβιτς (77’) μπήκαν και αυτοί στον πίνακα των σκόρερ.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τον νικητή του Μακάμπι Χάιφα-Απόλλων Λεμεσού. Ο ηττημένος θα παίξει στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του Σέριφ-Πλζεν.

Δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στο Βελιγράδι και γνώρισε βαριά ήττα με 5-0. Επέλεξε να μην παίξει κλειστά, βγήκε μπροστά και το πλήρωσε, δεχόμενη τα τρία από τα πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει η ρεβάνς αφού το σκορ του πρώτου αγώνα είναι μη αναστρέψιμο. Δεν υπάρχει καμία απογοήτευση στις τάξεις της, έτσι κι αλλιώς έχει κάνει την υπέρβαση με την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο, αποκλείοντας τις Κλουζ και Ντουντελάνζ και έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Δεν αγωνίστηκε αυτό το σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα καθώς το παιχνίδι με την Αραράτ Αρμενία αναβλήθηκε ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στη ρεβάνς. Είχε μπει με το αριστερό στην πρεμιέρα, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Αραράτ Γιερεβάν. Είχε φλύαρη κατοχή και δέχτηκε το γκολ στο 71’ από κόρνερ. Σπατάλησε τεράστια ευκαιρία δύο λεπτά μετά για την ισοφάριση και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να γίνει το ίδιο απειλητική.

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς, ο τεχνικός της Μελικιάν δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, προερχόμαστε από δύο ήττες. Ο αντίπαλος είναι δυνατός αλλά η ήττα με 5-0 είναι ένα σκορ που μας πονάει. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το σκορ. Ωστόσο την Τρίτη έχουμε μια δουλειά στο γήπεδο. Δεν υπάρχει καμία ντροπή όταν χάνεις στον αθλητισμό. Είναι ντροπή εάν δεν παλέψεις στο γήπεδο. Οι παίκτες μου πάλεψαν ως το τελευταίο λεπτό. Είναι αλήθεια ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 1% αλλά όλοι πρέπει να δουν ότι η Πιούνικ δεν τα παρατάει εύκολα. Βλέποντας τα γκολ που δεχτήκαμε, είχαμε τη σωστή προσέγγιση αλλά έγιναν ατομικά λάθη. Επίσης η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σχετίζεται με τα πολλά χρήματα και ο αντίπαλος έχει μεγάλο μπάτζετ και μπορεί να αγοράζει παίκτες τέτοιας ποιότητας. Έχουν ήδη εμπειρία πως να παίζουν απέναντι σε τέτοιες ομάδες».

Αγωνιστικά Νέα: Ο Μελικιάν ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως απουσιάζουν τέσσερις βασικοί παίκτες, δύο λόγω τραυματισμών και δύο λόγω πυρετού αλλά δεν αποκάλυψε τα ονόματα. «Δεν θα πω ονόματα, για να μην κάνω τα πράγματα πιο εύκολα για τον αντίπαλο, ήδη πιστεύουν ότι θα είναι ένα πολύ εύκολο παιχνίδι για αυτούς». Ο στόπερ Μπρατκόβ που ήταν αμφίβολος στο πρώτο παιχνίδι δεν βρέθηκε τελικά στην 20αδα. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι στόπερ Βακουλένκο (2/0) και Μπαράνοβ (-) που βρίσκονται στα πιτς.«Καθάρισε» από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση, επικρατώντας με 5-0 της Πιούνικ στο Βελιγράδι. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η αντίπαλος της δεν έπαιξε κλειστά και έφτασε σε εμφατική νίκη με τον Μπουκαρί να σημειώνει χατ-τρικ (29’, 44’, 70’) και τους Κανγκβά (33’) και Μίτροβιτς (77’) να σημειώνουν τα άλλα δύο τέρματα. Είχε συνολικά 11 σουτ στην εστία και ουσιαστικά σκέφτεται από τώρα τα ματς των πλει-οφ με την Μακάμπι Χάιφα.

Στόχος να επιστρέψει στους ομίλους μετά από δύο χρόνια, πέρσι γνώρισε αποκλεισμούς από Ομόνοια και Σερίφ Τιρασπόλ στα προκριματικά αλλά έφτασε έως τα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Κράτησε το βασικό κορμό της περσινής σεζόν ενώ προχωρήσει σε 6-7 προσθήκες, ξεχωρίζουν αυτές του μέσου Κανγκβά (Άρσεναλ Τούλα), του φορ Πέσιτς (Καραγκουμρούκ), του εξτρέμ Μπουκαρί (Γάνδη) και του ταλαντούχου επιθετικού χαφ Μίτροβιτς (Ραντνίντσκι Νις).

Δεν είχε υποχρεώσεις αυτήν την αγωνιστική στο πρωτάθλημα, αφού το παιχνίδι με την Βοϊβοντίνα αναβλήθηκε. Έχει μπει δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές με 17-1 τέρματα. Στο τελευταίο της ματς διέλυσε με 6-0 την Ράντνικ Σουρντούλιτσα στην έδρα της και φιγουράρει στην κορυφή έχοντας ξεφύγει ήδη με +7 από την Παρτιζάν η οποία πραγματοποιεί απογοητευτικό ξεκίνημα.

Εν όψει του σημερινού αγώνα στην Αρμενία, ο τεχνικός της Στάνκοβιτς ρωτήθηκε αν η ομάδα του θα παρουσιαστεί πιο χαλαρή μετά το σκορ του πρώτου αγώνα: «Θα παρατάξουμε την καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά έχουμε καλές αλλαγές και ένα μεγάλο ρόστερ. Όλοι είναι πρόθυμοι να παίξουν, θέλουμε να κάνουμε μια δυνατή εμφάνιση και να κερδίσουμε επειδή το απαιτεί το μέγεθος του συλλόγου αλλά και η βαθμολογία της UEFA. Έχω μόνο καλά πράγματα στο μυαλό μου για την Πιούνικ, δεν έφτασαν τυχαία εδώ. Συναντήσαμε μία οργανωμένη και σταθερή ομάδα, έπρεπε να ήμαστε συγκεντρωμένοι, αν και η συγκέντρωσή μας υποχώρησε σε μερικές περιπτώσεις, κυρίως στο πρώτο 15λεπτο. Τους δώσαμε μερικές μπάλες, μπροστά από την εστία μας, ακόμη και στο κέντρο, όπου οι παίκτες της παραλίγο να το εκμεταλλευτούν. Αναλύσαμε τι δεν πρέπει να επαναλάβουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Πηγαίνει με τρεις απουσίες στο σημερινό, καθώς απουσιάζει ο τιμωρημένος στόπερ Ρόντιτς (5/0) ενώ τραυματίες είναι ο δημιουργικός επιθετικός χαφ Ίβανιτς (5/1, 6 ασίστ) και ο φορ Πέσιτς (3/1 ασίστ). Σταθερά νοκ-άουτ με προβλήματα ο στόπερ Πάνκοβ και ο έμπειρος μέσος Κρστίσιτς, εκτός λίστας οι δύο νεοφερμένοι, ο στόπερ Μπογκντάνοβιτς (Ραντ) και ο εξτρέμ Σπιριντόνοβιτς (Ατρόμητος).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πάντα τέτοια παιχνίδια διαδικαστικού χαρακτήρα κρύβουν εκπλήξεις αφού πολλές φορές οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση το αντιμετωπίζουν σαν αγγαρεία ή προβαίνουν σε πολλές αλλαγές. Ο Ερυθρός Αστέρας πάντως διαθέτει ποιοτικότατο ρόστερ για να φτάσει σε δεύτερη νίκη ακόμα και με αλλαγές απέναντι στην Πιούνικ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για το γόητρο και αν κρίνουμε το πόσο επιθετικά προσέγγισαν το ματς στο Βελιγράδι, δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό μπροστά στο κοινό τους. Αν θα παίζαμε κάτι από το ματς, θα πηγαίναμε στο όβερ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Ερυθρός Αστέρας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πιούνικ Γερεβάν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.30 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ερυθρός Αστέρας - Τελ. αγώνες
1/5/2024
Ερυθρός Αστέρας
Μπάτσκα Τόπολα
28/4/2024
Βοϊβοντίνα
Ερυθρός Αστέρας
24/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Παρτιζάν
2 - 0
20/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Παρτιζάν
3 - 2
14/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ζελέζνιτσαρ Πάνκεβο
3 - 0
10/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Βρσακ
3 - 0
7/4/2024
Ράντνικ Σουρντούλιτσα
Ερυθρός Αστέρας
0 - 2
3/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ιμτ Βελιγραδίου
2 - 0
30/3/2024
Γιαβόρ
Ερυθρός Αστέρας
0 - 3
23/3/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ζενίτ
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.31% έπαιξε: 1
  • » Ο redkon, με το υψηλότερο yield +2.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες