6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Ουκρανία

Προϊστορία

14/10/2023 ΟυκρανίαΒόρεια Μακεδονία 2 - 0
16/6/2023 Βόρεια ΜακεδονίαΟυκρανία 2 - 3
17/6/2021 ΟυκρανίαΒόρεια Μακεδονία 2 - 1
9/10/2015 Βόρεια ΜακεδονίαΟυκρανία 0 - 2
12/10/2014 ΟυκρανίαΒόρεια Μακεδονία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 25,666 13.2%
X
€ 36,038 18.6%
2
€ 132,509 68.2%
Over
€ 5,423 33.8%
Under
€ 10,637 66.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

175 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

3

49%

Κατοχή μπάλας

51%

2

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

1

1

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

4

9

Φάουλ

23

5

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
  • Θεατές: 14370
Μόνο νίκη για να ελπίζουν

Μόνο νίκη για να ελπίζουν

Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία αναμετρούνται στα Σκόπια, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται μόνο νίκη αν θέλουν να είναι ζωντανές για την 2η θέση σε όμιλο με Αγγλία και Ιταλία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Υπολογίζονται περισσότεροι από 20.000 θεατές στην Τόσε Προέσκι Αρένα των Σκοπίων (33.000 χωρητικότητα). Θα υπάρχουν και περίπου 300 Ουκρανοί.

* Η αποστολή της Ουκρανίας παραπονέθηκε για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ξεκίνησε με το δεξί στα προκριματικά νικώντας με 2-1 την Μάλτα στην έδρα της. Ματς σε χαμηλό τέμπο, περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή κι είχε μόλις μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου γλίτωσε από τετ-α-τετ μετά από κακό κοντρόλ του αντίπαλου επιθετικού. Ζορίστηκε αρκετά δημιουργικά και στο δεύτερο μέρος αλλά εκμεταλλεύτηκε τις δύο ευκαιρίες της, σκοράροντας ισάριθμα γκολ με τους Ελμάς (66’) και Τσουρλίνοβ (72’). Δέχτηκε τη μείωση από το πουθενά στο 86’ ύστερα από τραγική ασυνεννοησία άμυνας-τερματοφύλακα αλλά δεν κινδύνευσε σε άλλη φάση και στο 90’ είχε δοκάρι με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Σε όμιλο με Αγγλία, Ιταλία και Ουκρανία ψάχνει θαύμα για να βρεθεί σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ, αφού δεν είναι το φαβορί ούτε για την 3η θέση. Αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλείται να κερδίσει το σημερινό απέναντι στην Ουκρανία. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ».

Δεν έχει δώσει δεύτερο ματς στον όμιλο αφού τη δεύτερη αγωνιστική είχε ρεπό και έπαιξε φιλικό με τα Νησιά Φερόε παίρνοντας δύσκολη νίκη με 1-0 (81’ Μιόφσκι).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μιλέφσκι αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στους Ουκρανούς λέγοντας: «Πρέπει να βρεθούμε στο 100% επειδή η Ουκρανία είναι μια εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ομάδα τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και σε ατομικό. Το ματς αυτό θα είναι διαφορετικό από αυτό που έδωσαν με την Γερμανία όσον αφορά την προσέγγιση τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Τους αναλύσαμε, έχουν νέο προπονητή και αναλύσαμε επίσης τα παιχνίδια τους. Η ουσία είναι ότι έχουν ένα εξαιρετικά δυνατό ρόστερ. Πρέπει επίσης να είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο από το δικό μας, αν θέλουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός φορ Μιόφσκι (Αμπερντίν) ενώ δεν κλήθηκε λόγω ίωσης ο καλός χαφ Τσουρλίνοβ (Μπέρνλι). Εκτός κλήσεων επίσης οι μέσοι Νικολόβ (Μπρεγκάλνιτσα), Σπιρόφσκι (Πιούνικ) και ο αμυντικός Ριστέφσκι (Πιούνικ) λόγω μικρού χρόνου συμμετοχής με τους συλλόγους τους. Τα φώτα στρέφονται φυσικά στον σταρ χαφ της Νάπολι, Ελμάς και στον κάπτεν/μπακ Ριστόφσκι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισικόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Αλεκσόφσκι (Ραμποτνίτσκι), Ίλιεβ (Ελσίνκι)

Αμυντικοί: Ριστόφσκι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Αλιόσκι (Φενέρμπαχτσε), Μουσλιού (Ίνγκολσταντ), Βελκόφσκι (Αλ-Ετιφάκ), Μπεϊτουλάι (Σκεντίγια), Ζάικοβ (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα), Ασκόφσκι (Λαμία), Μπρνταρόφσκι (Σκούπι), Σεραφίμοβ (Φέχερβαρ), Ντιμόσκι (Άκρον), Μάνεβ (Άντανα Ντέμιρσπορ)

Μέσοι: Μπαρντχί (Τράμπζονσπορ), Ελμάς (Νάπολι), Αντέμι (Μπειτζίνγκ Γκουοάν), Μπαμπούνσκι (Μεζόκοβέσντ), Ατανάσοβ (Κρακόβια), Ελέζι (Βαραζντίν), Ελμίνι (Σοντερίσκε), Ζντραβκόφσκι (ΑΕ Λεμεσού).

Επιθετικοί: Τραϊκόφσκι (Αλ-Φάιχα), Νεστορόφσκι (Ουντινέζε), Ριστόφσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Ντόριεβ (Σκεντίγια), Μπαμπούνσκι (Ντεμπρετσέν).Είχε πολύ δύσκολο έργο στην πρεμιέρα της στα προκριματικά παίζοντας με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» και δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Με αμυντικούς προσανατολισμούς, δέχτηκε και τα δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών στο πρώτο μέρος (37’, 40’) ενώ δεν πήρε ιδιαίτερα ρίσκα στην επανάληψη, ολοκληρώνοντας το ματς με ένα σουτ κι αυτό εκτός εστίας. Μάλιστα στο τελευταίο κομμάτι χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Τρουμπίν για να αποφύγει ένα τρίτο τέρμα.

Δεν έχει δώσει άλλο ματς στον όμιλο κι έτσι δεν έχει ακόμα βαθμό. Αν θέλει να σπάσει το δίπολο Αγγλίας-Ιταλίας στον όμιλο είναι υποχρεωμένη να φύγει με «διπλό» από το σημερινό. Ακολουθεί το θεωρητικά βατό ματς με την Μάλτα στην έδρα της.

Την Δευτέρα (12/6) έφερε ισοπαλία 3-3 σε φιλικό με την Γερμανία στην Βρέμη σ’ ένα ματς όπου πήρε μεγαλύτερα ρίσκα από το ματς με την Αγγλία και βρέθηκε να προηγείται με 3-1 στο 82’. Δέχτηκε νωρίς το 1-0 (6’) αλλά έβγαλε υποδειγματική αντίδραση και το γύρισε σε τέσσερα λεπτά με Τσιγκάνκοβ (19’) και αυτογκόλ από καραμπόλα μετά από σουτ του Μούντρικ (22’). Ο πρώτος έκανε το 3-1 στο 56’, ακολούθησαν όμως έξι αλλαγές από τον Ρεμπρόβ που την αποσυντόνισαν κι εν τέλει δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (83’, 90+1’).

Εν όψει του σημερινού ο Ρεμπρόβ δε θέλησε να αποδεχτεί τον τίτλο του φαβορί που λογίζεται η ομάδα του: «Η Βόρεια Μακεδονία απέκλεισε την Ιταλία στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και κέρδισε την Γερμανία εκτός έδρας. Παίρνουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, να αναλύσουμε τα λάθη που έγιναν στο ματς με την Γερμανία και να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δε νομίζω ότι είμαστε το φαβορί. Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που το έχει δείξει στα πρόσφατα παιχνίδια της. Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε το φαβορί. Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με την Γερμανία. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι για ένα τέτοιο ματς».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν ο στόπερ Μποντάρ (Σαχτάρ) και ο μέσος Πικχαλίονοκ (Ντνίπρο-1). Από την άλλη ο μπακ Μικολένκο (Έβερτον) έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό με την Γερμανία αλλά προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται. Κανονικά διαθέσιμοι ο σταρ εξτρέμ Μούντρικ (Τσέλσι), ο γκολκίπερ Τρούμπιν (Σαχτάρ), ο μέσος Σουντάκοβ (Σαχτάρ) και ο φορ Βάνατ (Ντιναμό Κιέβου), οι οποίοι θα ενισχύσουν την Εθνική Ελπίδων για το Euro U21 μετά τα ματς των προκριματικών.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπούστσαν (Ντιναμό Κιέβου), Τρούμπιν (Σαχτάρ), Λούνιν (Ρεάλ)

Αμυντικοί: Ματβιγιένκο (Σαχτάρ), Κριβτσόβ (Ίντερ Μαϊάμι), Σομπόλ (Στρασβούργο), Μικολένκο (Έβερτον), Ζαμπάρνι (Μπόρνμουθ), Τίμτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Κονόπλια (Σαχτάρ), Σβατόκ (Ντνίπρο-1).

Μέσοι: Γιαρμολένκο (Αλ Αΐν), Στεπανένκο (Σαχτάρ), Σίντορτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Μαλινόφσκι (Μαρσέιγ), Τσιγκάνκοβ (Ζιρόνα), Ζούμπκοβ (Σαχτάρ), Μπουγιάλσκι (Ντιναμό Κιέβου), Μούντρικ (Τσέλσι), Ιχνατένκο (Μπορντό), Σουντάκοβ (Σαχτάρ) Κότσερχιν (Ράκοβ)

Επιθετικοί: Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1), Βάνατ (Ντιναμό Κιέβου), Ρούσιν (Ζόρια).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να μείνουν ζωντανές στην πρόκριση. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Ουκρανία, που έδειξε τα δόντια της την Δευτέρα στο φιλικό με την Γερμανία (3-3) και είναι δικαίως το φαβορί απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία η οποία έχει δύο καλές απουσίες. Θα πάμε με την πιο ποιοτική ομάδα, θα θέλαμε πάντως ένα κλικ πιο πάνω το «διπλό».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 3ος Όμιλος
  3 Ουκρανία 8 14 4 2 2 11:8
  4 Βόρεια Μακεδονία 8 8 2 2 4 10:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο temis167 με το υψηλότερο yield +0.36% έπαιξε: X2
  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +18.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες