Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρτιζάν - Ανόρθωση

Προϊστορία

9/12/2021 ΠαρτιζάνΑνόρθωση 1 - 1
16/9/2021 ΑνόρθωσηΠαρτιζάν 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 25,524 54.0%
X
€ 19,117 40.5%
2
€ 2,585 5.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

83 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion FK Partizan
  • Χωρητικότητα: 32710
  • Θεατές: 4493
Θα κυνηγήσει το όνειρο η Ανόρθωση στο Βελιγράδι

Θα κυνηγήσει το όνειρο η Ανόρθωση στο Βελιγράδι

Η Παρτιζάν φιλοξενεί την Ανόρθωση για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Φλόρα Ταλίν, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Γάνδη.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται απευθείας στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Όσες τερματίσουν δεύτερες θα παίξουν με τις τρίτες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι τα εξής. 1 Τα μεταξύ τους ματς. 2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς. 3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς. 4. Διαφορά τερμάτων. 5. Καλύτερη επίθεση. 6. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. 7. Περισσότερες νίκες. 8. Περισσότερες εκτός έδρας νίκες. 9. Fair Play, 10. Βαθμολογία UEFA.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Έπρεπε απλώς να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» κόντρα στη Φλόρα Ταλίν. Ταξίδεψε στην Εσθονία θεωρώντας ότι επρόκειτο για τυπική διαδικασία. Την... πάτησε και ηττήθηκε δίκαια 1-0. Η εικόνα της στο πρώτο μέρος ήταν αποκαρδιωτική. Δεν δημιούργησε καμία μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία και ταυτόχρονα είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 44’ με ωραία κεφαλιά του Μίλερ, σε μία φάση που η άμυνά της εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και «στρίμωξε» τους Εσθονούς στα «καρέ» τους. Ο Ζντιέλαρ αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή και τα σουτ του Μάρκοβιτς αποκρούστηκαν εντυπωσιακά από τον πορτιέρο Ίγκονεν. Όσο κι αν πίεσε δεν βρήκε ποτέ το γκολ της ισοφάρισης και υπέστη ιστορικό κάζο, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Παρτιζάν «τρέχει» ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη στο Κόνφερενς Λιγκ. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει υποστεί δύο ήττες κι έχει αποσπάσει μία ισοπαλία. Έχει μαζέψει 7 βαθμούς και στέκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ευχάριστο για τους Σέρβους είναι τους αρκεί και η ισοπαλία για να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση, δίχως να έχουν ελπίδες για την πρωτιά. Και τα πέντε ματς τους στη διοργάνωση ήταν Under, ενώ τα τέσσερα από αυτά ήταν και No Goal. Στην εγχώρια λίγκα νίκησε εύκολα 2-0 τη Νόβι Παζάρ και παραμένει στην κορυφή.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς επισήμανε: « Στο ποδόσφαιρο, το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό, αλλά μπορούμε πραγματικά να το χαρακτηρίσουμε ως το πιο σημαντικό αυτό το ματς γιατί θα κρίνει την πρόκριση. Η Ανόρθωση είναι απρόβλεπτη, μπορεί να σε εκπλήξει με πολλούς τρόπους, ωστόσο, είμαστε έτοιμοι για όλα. Θα σκεφτούμε ότι ένας βαθμός είναι αρκετός στο 85ο λεπτό. Μέχρι τότε, πάμε για τη νίκη. Όλοι ξέρουμε τι φέρνει αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικό είναι, είναι σημαντικό για όλους μας για χίλιους λόγους. ».

Αγωνιστικά Νέα: Ακόμα αναρρώνει από τον κορωνοϊό ο βετεράνος χαφ Νάτχο. Θα λείψουν επίσης οι μέσοι Πάντιτς και Σκέκιτς.



ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Έμοιαζε με ανέφικτη αποστολή το εντός έδρας παιχνίδι με τη Γάνδη πριν από δύο εβδομάδες. Ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με 1-0. Ήταν καλά οργανωμένη στο γήπεδο από το ξεκίνημα και φάνηκε ότι θα έβαζε δύσκολα στους Βέλγους. Απειλήθηκε για πρώτη φορά στο 17’, όμως ήταν εκείνη που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Στο 27’ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και μ’ ένα εντυπωσιακό σουτ ξεγέλασε τον αντίπαλο γκολκίπερ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, σ’ ένα από τα ομορφότερα γκολ του Κόνφερενς Λιγκ. Αμύνθηκε μαζικά στη συνέχεια και κινδύνευσε σοβαρά μόλις σε μία περίπτωση μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η πίεση αυξήθηκε ακόμα περισσότερο. Ανταποκρίθηκε στα προβλήματα που της έβαλαν οι αντίπαλοι κι άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, δίχως να αγχωθεί ιδιαίτερα.

Με αυτόν τον τρόπο η Ανόρθωση έκανε σεφτέ στη φάση των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης και παράλληλα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Η συγκομιδή των 5 βαθμών τη φέρνει μεν στην τελευταία θέση του γκρουπ, ωστόσο τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Πλέον για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα πρέπει να κερδίσει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και να μην επικρατήσει η Φλόρα Ταλίν στο Βέλγιο απέναντι στη Γάνδη. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Για το κυπριακό πρωτάθλημα υπέστη ήττα-σοκ (2-3) από την Κερύνεια και στέκεται μόλις στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά 15 βαθμών από την κορυφή.

« Το να είμαστε στο τελευταίο παιχνίδι στο γκρουπ και να έχουμε την ευκαιρία για να περάσουμε στην επόμενη φάση για εμάς είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία μας κέρδισε κιόλας στην έδρα μας. Αλλά από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα και για να φτάσουμε σε αυτή την αγωνιστική και να μπορούμε να διεκδικούμε με τρεις ομάδες πρόκριση, είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Ξέρουμε τι αντίπαλο αντιμετωπίζουμε αλλά πιστεύουμε και εμείς στις δικές μας δυνατότητες» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω τιμωρίας ο σέντερ μπακ Ρισβάνης. Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μέσος Νινούα και ο εξτρέμ Καλτσάς. Εκτός ομάδας ο στράικερ Λάφερτι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ένα ποδοσφαιρικό θαύμα ψάχνει η Ανόρθωση στη Σερβία, καθώς από το... πουθενά βρέθηκε να παίζει τα ρέστα της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έμοιαζε μάλλον με σενάριο επιστημονικής φαντασίας πριν από δύο εβδομάδες. Ωστόσο πλέον οι Κύπριοι αν νικήσουν την Παρτιζάν εκτός έδρας και δεν κερδίσει η Φλόρα Ταλίν στο Βέλγιο τη Γάνδη, τότε θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης από τη δεύτερη θέση του ομίλου. Αναμένεται «σφιχτό» ματς με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν. Θα πάμε με το Under.

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Παρτιζάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρτιζάν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Παρτιζάν 6 8 2 2 2 6:4
  3 Ανόρθωση 6 6 1 3 2 6:9
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/12/2021
Παρτιζάν
Ανόρθωση
1 - 1
16/9/2021
Ανόρθωση
Παρτιζάν
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Pkotsios, με το υψηλότερο yield +14.20% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες