6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρί Σεν Ζερμέν - Νιμ

Προϊστορία

3/2/2021 Παρί Σεν ΖερμένΝιμ 3 - 0
16/10/2020 ΝιμΠαρί Σεν Ζερμέν 0 - 4
11/8/2019 Παρί Σεν ΖερμένΝιμ 3 - 0
23/2/2019 Παρί Σεν ΖερμένΝιμ 3 - 0
1/9/2018 ΝιμΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 373,921 95.0%
X
€ 12,868 3.3%
2
€ 6,630 1.7%
Over
€ 2,842 83.1%
Under
€ 577 16.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

118 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parc des Princes
  • Χωρητικότητα: 48712
Αναζητά ξέσπασμα η «πληγωμένη» Παρί

Αναζητά ξέσπασμα η «πληγωμένη» Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κοντραριστεί με τη Νιμ για την 23η αγωνιστική της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από απρόσμενη ήττα στο «σπίτι» της Λοριάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Ανζέ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Όλοι πίστευαν ότι θα έκανε ταξίδι αναψυχής στην έδρα της Λοριάν όμως η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική. Δέχτηκε ένα απρόσμενο και ηχηρό «χαστούκι» χάνοντας με 3-2 από τους νεοφώτιστους που αποτελούν ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Δεν πατούσε καθόλου καλά από το ξεκίνημα κι έμοιαζε να παίζει «σβηστή». Αυτό της κόστισε στο 36’ όταν ο Αμπερζέλ την ανάγκασε να ψάχνει την ανατροπή. Αυτή ήρθε με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 45’ και στο 58’ κι έκανε την ανατροπή. Ωστόσο συνέχισε να είναι απρόσεκτη και το «πλήρωσε». Αρχικά δέχτηκε την ισοφάριση στο 80’ από τον Γουισά, ενώ στις καθυστερήσεις βρισκόταν όλη πάνω από τη μεσαία γραμμή υποτιμώντας τους γηπεδούχους. Εκείνοι έκαναν υποδειγματική αντεπίθεση και ο Μοφί την υποχρέωσε σε μία ταπεινωτική ήττα που δημιούργησε αναταραχές στο εσωτερικό της.

Είναι φανερό ότι η απόφαση του τεχνικού διευθυντή Λεονάρντο να απομακρύνει τον Τόμας Τούχελ, προς το παρόν κρίνεται πλήρως αποτυχημένη και δεν έχει βοηθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα με τον Γερμανό ήταν πειστική και απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ ο νέος κόουτς δεν έχει κερδίσει ακόμα τους παίκτες του. Αν φυσικά χάσει τον τίτλο θα πρόκειται για ιστορική αποτυχία. Προς το παρόν έχει μαζέψει 45 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τρεις πόντους από την πρωτοπόρο Λιλ κι έναν από τη 2η Λυών. Ακόμα υπάρχει δρόμος αλλά δεν βγάζει σιγουριά η ομάδα της πρωτεύουσας. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Μαουρίσιο Ποτσετίνο -ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα με το κλαμπ- τόνισε: «Είναι ποδόσφαιρο, ποτέ δεν μπήκαμε στο ρυθμό του αγώνα με τη Λοριάν. Ελέγξαμε βέβαια το παιχνίδι αλλά είμαι απογοητευμένος και λυπημένος. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα προβλήματα, όμως εργαζόμαστε για να τα λύσουμε. Ήταν ένα από τα ατυχήματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αλλά παραμένω αισιόδοξος. Χάνουμε όλοι μαζί όμως είμαι ο κύριος υπεύθυνος. Τουλάχιστον καταλάβαμε τι μπορεί να συμβεί αν δεν παίξουμε καλά».

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο σούπερ σταρ Νεϊμάρ (10/6). Εκ νέου απόντες ο γκολκίπερ Νάβας (16/0), ο αμυντικός κι αρχηγός Μαρκίνιος (13/1), ο επίσης μπακ Ντιαλό (14/0) και ο μέσος Βεράτι (14/0). Οι δύο τελευταίοι είναι σε καραντίνα λόγω Covid-19. Στα «πιτς» και ο τραυματίας μέσος Ερέρα (19/1). Μακροχρόνια η απουσία του αριστερού μπακ Μπερνάτ (3/0)



ΝΙΜ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να μεταβεί στην πόλη Ανζέρ ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Επρόκειτο για μία δύσκολη εξόρμηση που δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ηττήθηκε «καθαρά» και δίκαια με 3-1. Μία γκάφα στο κέντρο της άμυνας της επέτρεψε στους αντιπάλους της να ανοίξουν το σκορ στο 20’ με τον Καπέλ ο οποίος δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το απρόσμενο δώρο. Συνέχισε να είναι κατώτερη των περιστάσεων και στο 35’ δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Κουλιμπαλί. Δίχως να έχει απειλήσει μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριπάρ στο 41’ και φάνηκε να μπαίνει ξανά στο κόλπο. Τελικά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Δεκα λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη ο Διονί έστειλε ξανά την μπάλα στο βάθος της εστίας της για το 3-1. Δεν βρήκε το κουράγιο να αντιδράσει και μοιραία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Νιμ έχει πολύ δύσκολο έργο σε αυτό το σημείο της σεζόν με το πρόγραμμά της να είναι εξαιρετικά απαιτητικό. Έχει πανηγυρίσει μόλις ένα «τρίποντα» στους δέκα τελευταίους αγώνες της. Η συγκομιδή των 15 βαθμών τη φέρνει στον πάτο και πιο συγκεκριμένα στην τελευταία θέση, μια και υστερεί στην ισοβαθμία με την Ντιζόν. Αυτή στη στιγμή αποτελεί το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

«Όταν δεν υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες είναι πάντοτε δύσκολο μία ομάδα να πάρει ώθηση. Αλλά αυτό ισχύει για όλους όχι μόνο για εμάς. Έχουμε όμως πνευματική δύναμη. Είναι μακρύ το πρωτάθλημα και τρεις-τέσσερις ομάδες θα παλέψουν μαζί μ’ εμάς. Οι αγώνες που ακολουθούν είναι δύσκολοι όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βγούμε γρήγορα στην επιφάνεια. Θα αλλάξουμε στρατηγική. Οι ήττες βλάπτουν τους παίκτες μου αλλά ξέρω ότι μπορούν γρήγορα να την ξεπεράσουν» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζερόμ Αρπινιόν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται για ακόμα έναν αγώνα οι αμυντικοί Λαντρ (13/0) και Μαρτίνες (7/0), ο μέσος Σαρ (7/0), ενώ ο στράικερ Ντεπρέ δεν έχει παίξει φέτος (0/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει περιθώρια αν δεν επιθυμεί να βρεθεί σε πραγματικά δύσκολη θέση σχετικά με τη μάχη του πρωταθλήματος. Μετά την ήττα από τη νεοφώτιστη Λοριάν θα πρέπει να νικήσει την ουραγό Νιμ η οποία αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό. Το συγκρότημα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν πείθει σε καμία περίπτωση, όμως η συγκεκριμένη αντίπαλος είναι εξαιρετικά αδύναμη μπροστά της, έστω κι αν απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Νεϊμάρ. Παρά το ότι ακολουθεί κλασικό ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα ξεσπάσουν και θα επιλέξουμε τα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Νιμ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Νιμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Λιγκ 1).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Νιμ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Λιγκ 1
  2 Παρί Σεν Ζερμέν 38 82 26 4 8 86:28
  19 Νιμ 38 35 9 8 21 40:71
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +5.26% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +23.20% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες