1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Ριέκα

19/8/2021 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 840
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 973 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ριέκα - ΠΑΟΚ στις 26/8/2021

Προϊστορία

26/8/2021 ΡιέκαΠΑΟΚ 0 - 2
19/8/2021 ΠΑΟΚΡιέκα 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 56,682 86.5%
X
€ 4,061 6.2%
2
€ 4,780 7.3%
Over
€ 13,066 65.0%
Under
€ 7,032 35.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

176 ψήφοι:

Ειδήσεις

Η πίεση στην πλευρά του πιο ποιοτικού ΠΑΟΚ

Η πίεση στην πλευρά του πιο ποιοτικού ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ριέκα στο πλαίσιο των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τη Μποέμιανς από την Ιρλανδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι τη Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (26/8) στην έδρα της Ριέκα. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα μπει στους ομίλους της διοργάνωσης.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΑΟΚ

Δεν ενθουσίασε με την εικόνα του κόντρα στην Μποέμιανς αλλά τουλάχιστον έκανε το καθήκον του και πήρε δίκαια την πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δουβλίνο πριν από δύο εβδομάδες, παρουσιάστηκε εμφανώς ανέτοιμος και ηττήθηκε 2-1. Έμοιαζε να μην είναι συγκεντρωμένος στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν ανοίγοντας το σκορ με κοντινή προβολή του Κόουτ. Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου και στην επανάληψη οι Ιρλανδοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή ο οποίος με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον απρόσεκτο Πασχαλάκη για το 2-0 στο 52’. Ο χρόνος κυλούσε και το άγχος μεγάλωνε, όμως ο «δικέφαλος του Βορρά» μείωσε με τον Ολιβέιρα στο 78’ και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης, παρά το γεγονός ότι έχει καταργηθεί ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στον επαναληπτικό της Τούμπας ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Άνοιξε το σκορ στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα «καρέ» με κεφαλιά του Σβαμπ στο 24’. Αμέσως μετά τη διακοπή για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα στο 28’, ο Μπίσεσβαρ μετά από ωραία ασίστ του Ελ Καντουρί βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των Ιρλανδών. Πλάσαρε ψύχραιμα και εύκολα για το 2-0. Στο υπόλοιπο του ματς οι «ασπρόμαυροι» δεν ενθουσίασαν και στο τέλος αγχώθηκαν, όμως ήταν εκείνοι που τσέκαραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Πλέον στοχεύουν σε είσοδο στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης, θέλοντας να μαζέψουν βαθμούς και για την Ελλάδα που κατρακυλάει μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της ΑΕΚ και του Άρη. Πάντως οι Θεσσαλονικείς θα πάνε απερίσπαστοι στα δύο ματς με τη Ριέκα, με δεδομένη την αναβολή της πρεμιέρας της Super League Interwetten.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε: « Πρέπει να κάνουμε ανάλυση την φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού τους. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ό,τι θα δημιουργήσει πρόβλημα στην Ριέκα. Αυτές οι αλλαγές, ωστόσο, είναι φυσιολογικές, είναι μια ομάδα που παίζοντας κάθε τρεις ημέρες έχει τη δυνατότητα για αλλαγές και να φέρνει φρέσκους ποδοσφαιριστές. Η σκέψη μου είναι στο αυριανό παιχνίδι και μετά από αυτό το παιχνίδι, θα είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Ριέκα. Γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει και που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και πρέπει να κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι δεν είναι η ώρα για αρνητισμό. Όσον αφορά τον Τζόλη, ήταν η τέλεια στιγμή για να πουληθεί. Μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Οι απαιτήσεις μου εκπληρώθηκαν απέναντι στην Μποέμιαν. Προκριθήκαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια. Η ομάδα αντέδρασε, χρειάζεται σημαντική δουλειά από τους παίκτες αφού βρισκόμαστε στην αρχή, αλλά έχω προσέξει ότι όλοι προσπαθούν και παλεύουν για να είναι μέρος μιας νικήτριας ομάδας».

Αγωνιστικά Νέα: Τα γνωστά προβλήματα, δεν είναι διαθέσιμοι ο σέντερ μπακ Ίνγκασον και ο επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα που χτύπησε στο γόνατο κόντρα στην Μποέμιανς και θα λείψει για έξι μήνες.



ΡΙΕΚΑ

Διαθέτει ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ κι αυτό αφορά ξεκάθαρα τον καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό που διαθέτει. Έχει προλάβει να παίξει οκτώ επίσημα παιχνίδια και είναι δεδομένο πως έχει «μονταριστεί» αρκετά καλύτερα από την ελληνική ομάδα. Ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από το από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Πρώτη της αντίπαλος ήταν η αδύναμη Γκζίρα Γιουνάιτεντ από τη Μάλτα. Νίκησε 2-0 εκτός έδρας στο πρώτο αγώνα και μετέτρεψε την υπόθεση της πρόκρισης σε τυπική διαδικασία. Στον επαναληπτικό δεν φόρτσαρε κι επικράτησε 1-0. Στην προηγούμενη φάση κλήθηκε να κοντραριστεί με την Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία. Στο Εδιμβούργο προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα για το τελικό 1-1. Η ρεβάνς αναμενόταν δύσκολη αλλά τη μετέτρεψε σε «περίπατο» στο τελευταίο ημίωρο. Με το σκορ ισόπαλο (1-1) στο 66’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές. Τους «πάτησε» με τρία γκολ μέχρι το φινάλε διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 και παίρνοντας μία θριαμβευτική πρόκριση.

Η Ριέκα έχει πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Κροατίας. Μετά από δύο διαδοχικές επιτυχίες κόντρα σε Γκόριτσα και Ίστρα εντός έδρας, ακολούθησε μία σημαντική ισοπαλία στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την περασμένη Κυριακή όμως παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Όσιγιεκ. Έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα έξι από τα οκτώ φετινά ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

« Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς σε όλες τις γραμμές και να αποτρέψουμε τον αντίπαλο στα τελευταία 30 μέτρα. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Έχουμε ποιότητα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Απλά πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί. Νομίζω ότι αναρρώσαμε καλά μετά το παιχνίδι με την Όσιγιεκ, το οποίο ήταν εξαιρετικά απαιτητικό. Ακολουθεί ένας ακόμη δύσκολος αγώνας, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, τον ΠΑΟΚ, γεμάτη ποιότητα. Θα πρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο για να έχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα μας περιμένει, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο αριθμό τεχνικά ποιοτικών παικτών, που λύνουν την άμυνα με μια κίνηση. Χτίζουν υπομονετικά και μέσα από μια τέτοια συνεχή κατοχή θέλουν να φτάσουν στο τέλος. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς σε όλες τις γραμμές και να αποτρέψουμε τα τελευταία 30 μέτρα, για να μην κάνουν αυτήν την ατομική κίνηση. Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα, τόσο στη φάση της άμυνας, όσο και στη φάση της επίθεσης» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Γκόραν Τόμιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Μένουν εκτός ο εξτρέμ Μούριτς, και οι Σελάχι, Σμόλτσιτς και Στάνιτς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του στα δύο παιχνίδια με την Μποέμιανς. Ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή την πρόκριση κι ελπίζει βάσιμα σε συμμετοχή στους ομίλους του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ. Το τελευταίο «εμπόδιο» που οφείλει να ξεπεράσει, είναι αυτό της Ριέκα από την Κροατία. Πρόκειται για μία αντίπαλο που έχει δυνατότητες αλλά δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κάποιο μεγαθήριο. Στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός συνέχειας τη Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά θα στραφούμε στο αμφίσκορο, μια και καμία από τις δύο άμυνες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

FACTS

  • Η ομάδα Ριέκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.41 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
26/8/2021
Ριέκα
ΠΑΟΚ
0 - 2
19/8/2021
ΠΑΟΚ
Ριέκα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +3.82% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες