3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 161,719 69.7%
X
€ 39,501 17.0%
2
€ 30,704 13.2%
Over
€ 7,370 28.7%
Under
€ 18,334 71.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

655 ψήφοι:

Ειδήσεις

Ούτε φιλικό η Μπεσίκτας

Ούτε φιλικό η Μπεσίκτας

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τη Μπεσίκτας στο πρώτο επίσημο ματς των δύο ομάδων για τη σεζόν 2020-21.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και αν δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέσο προστασίας από τον κορονοϊό.

* Επιτρέπονται τρεις αλλαγές στα 90 λεπτά και άλλη μια στην παράταση.

* Δεν υπάρχει η χρήση του Video Assistant Referee (VAR).

* Πριν τον αγώνα υπήρχαν σενάρια για τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, αλλά η αποστολή της Μπεσίκτας έτυχε θερμής στη Θεσσαλονίκη με τους Τούρκους να ευχαριστούν τους ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας μέσω ποσταρίσματος στο twitter.

ΠΑΟΚ

Προέρχεται από μια κακή σεζόν, όπου έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή από τον Ολυμπιακό, ενώ και στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Υπήρξε πολύ γκρίνια στο σύλλογο για την εικόνα της ομάδας και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, παίρνοντας πίσω τους 7 βαθμούς για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη και χάρη στην ΑΕΚ που δεν άσκησε έφεση για τα ληγμένα ιατρικά δελτία 12 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Έτσι, έχει ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Έκανε την προετοιμασία του στο Πήλιο και έδωσε δυο φιλικά παιχνίδια επικρατώντας του Βόλου με 2-0 και έφερε λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν ο Μαουρίσιο, ο Στοχ και ο Βέρνμπλουμ, ενώ αποκτήθηκαν οι χαφ Σβαμπ και Νινούα. Δεν έχει ανανεωθεί ακόμα το συμβόλαιο του αρχηγού Βιεϊρίνια που έχει λήξει.

«Επέστρεψαν κάποιοι δανεικοί παίκτες στην ομάδα και είναι μια μεγάλη ομάδα, η Μπεσίκτας. Έχει καλούς παίκτες και δεν έχει αλλάξει την φιλοσοφία της. Για μένα είναι το πιο σημαντικό το πώς θα παίξουμε εμείς. Να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας στο γήπεδο. Σε κάθε φάση, σε κάθε στιγμή πρέπει να δείξουμε πόσο πολύ το θέλουμε. Και αυτό γιατί θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Παραμένει ο στόχος μας ανεξαρτήτως αντιπάλου, οπότε αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς. Πρέπει να παιξουμε έξυπνα, να έχουμε επιμονή και πειθαρχία. Πρέπει να βγει η ποιότητα μας στο γήπεδο. Το σύστημα και το μοντέλο παιχνιδιού είναι ξεκάθαρο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Όλοι μας ξέρουμε πάρα πολύ καλά την σημασία του αγώνα. Όχι μόνο επειδή ο σύλλογος θέλει αυτά τα έσοδα και αυτά δεν υπήρχαν κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν και αυτό φάνηκε, αλλά για εμάς το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε να ξαναβάλουμε τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια και έχουμε απόλυτη συγκέντρωση για να το πετύχουμε. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι ως τελικό. Γι' αυτό είπα ότι πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, να δουλέψουμε σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα πρέπει να πιστέψουμε στο πλάνο και την ποιότητα μας. Αν λοιπόν ενώσουμε αυτά τα στοιχεία, τότε στο τέλος του αγώνα θα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση» ήταν τα λεγόμενα του Άμπελ Φερέιρα.

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμά του στους παίκτες του ΠΑΟΚ από το Ροστόφ, όπου βρίσκεται λέγοντάς τους: «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα», κάτι που έκανε τα τουρκικά ΜΜΕ να τον χαρακτηρίσουν προκλητικό και ήθελαν να βάλουν και την πολιτική στο ποδόσφαιρο.

Αγωνιστικά Νέα: Δυο εκπλήξεις υπάρχουν στην αποστολή, αφού εκτός έμειναν οι αμυντικοί Λέο Μάτος και Ενέα Μιχάι. Απουσιάζουν εδώ και καιρό ο αμυντικός χαφ, Αουγκούστο και ο μέσος Μίσιτς. Ο νεοφερμένος Ινούα δεν είναι στις επιλογές του Φερέιρα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Πριν την διακοπή του τουρκικού πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού δεν τα πήγαινε και τόσο καλά, αλλά επέστρεψε στα γήπεδα φουριόζα και κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση και πήρε τη θέση της Τραμπζονσπόρ, η οποία τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις (η UEFA τιμώρησε με έναν χρόνο αποκλεισμό την τουρκική ομάδα για την μη τήρηση του Financial Fair Play).

Την περσινή σεζόν στην Ευρώπη βρέθηκε μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ήταν απογοητευτική μαζεύοντας μόλις τρεις βαθμούς.

«Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αποχώρησαν ήρθαν κάποιοι καινούργιοι και προετοιμαστήκαμε όσο πιο καλά μπορούμε για αυτό το ματς. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι δύσκολο το ότι θα είναι μονός ο αγώνας, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και με έλεγχο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν με τακτική και ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την τακτική μας και εμείς θα κοιτάξουμε την τακτική του. Εμείς παίζουμε με τρεις αμυντικούς, ενώ ο ΠΑΟΚ όχι. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 για τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε χρόνο να παίξουμε φιλικά παιχνίδια, είχαμε πολλούς τραυματίες, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και έχουμε αγωνία να δούμε τι θα γίνει. Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική», ανέφερε ο προπονητής, Σερτζέν Γιαλτσίν.

Όπως είπε και ο προπονητής ξεκίνησαν πριν από δυο εβδομάδες προετοιμασία και δεν έδωσαν κανένα φιλικό παιχνίδι, αν και οι εκτιμήσεις δείχνουν πως θα αγωνιστεί με 4-3-3. Αποχώρησαν από την ομάδα οι αμυντικοί Ερκίν, Γκιονούλ, Ρεμπότσο, Κάριους, Ρουίθ, ο μέσος Ελνενί και ο επιθετικός Γιλμάζ, ενώ απέκτησε τους αμυντικούς Γουελίντον και Ενσακαλά από τη Αλάνιασπορ και τον μέσο Μενσά από την Καϊσέρισπορ.

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Σέμπι, είχε στείλει επιστολή στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, με φόντο την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το β΄προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και του επισήμανε ότι είμαστε γείτονες και το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι αδερφοσύνη. «Είμαστε όλοι κάτοικοι αυτού του κόσμου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας υποδεχθούν καλά στη Θεσσαλονίκη και εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να επιστρέψουμε στη Κωνσταντινούπολη νικητές. Είναι μονός αγώνας και είναι εύθραυστη κατάσταση», ανέφερε σε συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή της Τουρκίας.

Αγωνιστικά Νέα: Πάρα πολύ σημαντική απουσία αυτή του επιθετικού, Αντέμ Λιάγιτς με τον Σέρβο άσο να μην συμμετέχει στις τελευταίες προπονήσεις της Μπεσίκτας και δεν ταξίδεψε για την Ελλάδα. Στην Τουρκία έμειναν και οι αμυντικοί Καγιά και Ντάγκλας Περέιρα.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο περσινός ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου καλός και έχει και φέτος την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρέμεινε στον πάγκο ο Άμπελ Φερέιρα, αλλά δεν ήταν ικανοποιητικός στα φιλικά που έδωσε στην προετοιμασία του. Από την άλλη, η Μπεσίκτας ξεκίνησε προετοιμασία πριν δυο εβδομάδες, δεν έδωσε κανένα φιλικό, είχε πολλές αποχωρήσεις βασικών παικτών και απουσιάζει ο καλύτερος της παίκτης. Λόγω του πρώτου αγώνα της σεζόν δεν θα πάμε με σημείο και θα επιλέξουμε το υψηλό over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπεσίκτας νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπεσίκτας - Τελ. αγώνες
7/5/2024
Μπεσίκτας
Ανκαραγκουτσού
3/5/2024
Μπεσίκτας
Ρίζεσπορ
3 - 2
27/4/2024
Φενερμπαχτσέ
Μπεσίκτας
2 - 1
23/4/2024
Ανκαραγκουτσού
Μπεσίκτας
0 - 0
19/4/2024
Μπεσίκτας
Ανκαραγκουτσού
2 - 0
13/4/2024
Μπεσίκτας
Σαμσουνσπόρ
1 - 1
4/4/2024
Μπασακσεχίρ
Μπεσίκτας
1 - 1
28/3/2024
Μπεσίκτας
Φατίχ Καραγκιουμρούκ
1 - 1
23/3/2024
Μπεσίκτας
Μπούντουτσνοστ
5 - 1
16/3/2024
Μπεσίκτας
Αντάλιασπορ
1 - 2
Αναμετρήσεις Ομάδων
25/8/2020
ΠΑΟΚ
Μπεσίκτας
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες