6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα

15/9/2020 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 630
2 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 1' Pelkas Dimitrios
  2. 29' Varela Fernando
  3. 44' Almeida Andre
  4. 45' Michalidis Giannis

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 63' Giannoulis Dimitrios
  2. 75' Zivkovic Andrija
  3. 79' Schwab Stefan
  4. 90' Esiti Anderson
  5. 90' Silva Rafa

      Προϊστορία

      15/9/2020 ΠΑΟΚΜπενφίκα 2 - 1
      29/8/2018 ΠΑΟΚΜπενφίκα 1 - 4
      21/8/2018 ΜπενφίκαΠΑΟΚ 1 - 1
      27/2/2014 ΜπενφίκαΠΑΟΚ 3 - 0
      20/2/2014 ΠΑΟΚΜπενφίκα 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 82,546 6.1%
      X
      € 39,240 2.9%
      2
      € 1,227,065 91.0%
      Over
      € 22,998 30.1%
      Under
      € 53,378 69.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      608 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Toumba Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 28703
      Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

      Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

      Ο Παοκ υποδέχεται την Μπενφίκα στην Τούμπα ψάχνοντας την υπέρβαση που θα τον στείλει στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Νέο ξεκίνημα για τους Πορτογάλους με τον Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο τους.

      Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια και η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα play off την Κράσνονταρ. Ο ηττημένος μπαίνει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

      Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς είχε υπό τις οδηγίες του στην Βιτόρια Γκιμαράες (Δεκέμβριος 2003-Μάιος 2004) τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα.

      ΠΑΟΚ

      Με καλή εμφάνιση στον προηγούμενο γύρο , επιβλήθηκε και πάλι εντός με 3-1 της Μπενφίκα και πήρε δίκαια την πρόκριση. Έκανε ιδανικό ξεκίνημα και με πρωταγωνιστή τον Τζόλη πήρε ισχυρό προβάδισμα. Αρχικά ο νεαρός εξτρέμ με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ στο 7’ και στο 24’ με κοντινή προβολή μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με την συμπλήρωση μισής ώρας ο Πέλκας έκανε εύκολα το 3-0, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε τη μείωση του σκορ στη συνέχεια, για να έρθει ο Άκπομ στο 41’ να αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι. Στην επανάληψη έριξε ρυθμούς, αλλά σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα.

      Την Παρασκευή ξεκίνησε με το δεξί στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στην Τούμπα. Ο Τζόλης ήταν και πάλι το πρόσωπο του παιχνιδιού καθώς με πολύ όμορφο βολέ στο 16’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην συνέχεια ο Δικέφαλος έλεγξε τον ρυθμό, έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Άκπομ αλλά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

      Ψάχνει μία υπέρβαση απέναντι στην θεωρητικά ανώτερη Μπενφίκα, το θετικό είναι ότι ο,τι και να γίνει έχει εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή του στο Europa League από όπου έλειψε πέρσι. Οικονομική ένεση για το κλαμπ που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με το Financial Fair Play. Η πίεση θεωρητικά βρίσκεται πιο πολύ στους Πορτογάλους, όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ όμως ζει με ένα όνειρο, την παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

      «Η Μπενφίκα είναι το φαβορί, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και θα κάνει ότι είναι δυνατό για να κάνει τον στόχο του πραγματικότητα. Η πίεση είναι η ίδια με αυτή που είχαμε στο ματς με την Μπεσίκτας, προσωπικά για εμένα έχει αυξηθεί η πίεση γιατί θέλουμε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Όποιος είναι στον ΠΑΟΚ, πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη.»

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν ο δεξιός μπακ Μάτος που φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα, ο επίσης δεξιός μπακ Λύρτατζης και ο εξτρέμ Ζαμπά. Παραμένουν τραυματίες ο μέσος Ντούγκλας Αουγκούστο και ο μπακ Ροντρίγκο Σοάρες. Κανονικά στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Ζίβκοβιτς. Ο Μπίσεσβαρ έπαιξε στο δεξί άκρο απέναντι στην ΑΕΛ, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και απέναντι στη Μπενφίκα.

      ΜΠΕΝΦΙΚΑ

      Η απώλεια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου στην Πορτογαλία από την Πόρτο ανάγκασε τον πρόεδρο της ομάδας να βάλει το χέρι στην τσέπη και να στραφεί σε μία σίγουρη λύση για τον πάγκο της ομάδας. Ο Ζόρζε Ζέσους επέστρεψε στους «αετούς» μετά το 2015 όταν και είχε αποχωρήσει για την συμπολίτισσα Σπόρτινγκ και ευελπιστεί να φέρει ξανά την Μπενφίκα στην κορυφή.

      Στο μεταγραφικό παζάρι ενισχύθηκε σημαντικά καθώς απέκτησε έναντι 24 εκατ. ευρώ τον φορ Νούνιεζ από την Αλμερία, ξόδεψε συνολικά 38 εκατ. ευρώ για τους εξτρέμ Έβερτον και Πεδρίνιο από τις Γκρέμιο και Κορίνθιας αντίστοιχα, ενώ ήρθε με 15 εκατ. και ο φορ Βάλντσμιντ από την Φράιμπουργκ. Έδωσε εμπειρία στην άμυνα της με την απόκτηση του στόπερ Βερτόνγκεν από την Τότεναμ, την ώρα που ο Ροντρίγκο ήρθε από την Φλουμινένσε για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Γενικώς η ομάδα κινήθηκε ξεκάθαρα με στόχο την επιστροφή της στην κορυφή, θέλοντας να αφήσει πίσω της την περσινή κακή χρονιά.

      Δεν αποδυναμώθηκε ιδιαίτερα από τη στιγμή που όσοι παίκτες έφυγαν, μεταξύ αυτών και ο εξτρέμ Ζίβκοβιτς που κατέληξε στον ΠΑΟΚ, δεν είχαν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής.

      Επικράτησε και στα 5 φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής καθώς κέρδισε με το ίδιο σκορ τις Μπράγκα και Μπόρνουμ (2-1) ενώ στο τελευταίο της φιλικό απέναντι στη Ρεν πήρε τη νίκη (2-0) με σκόρερ τους Πίτσι και Γκάμπριελ.

      «Μπορεί να λέει πως εμείς έχουμε το πάνω χέρι αλλά αυτό δεν μας περνάει κάποια πίεση. Χαρά μου να είναι πάντα φαβορί η Μπενφίκα. Ο κ.Φερέιρα είναι γνωστός μου, κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα, με ξέρει πολύ καλά από τότε που με είχε σαν προπονητή. Αύριο θα έχουμε μια κόντρα στο γήπεδο και πιστεύω πως θα κερδίσουμε».»

      Αγωνιστικά Νέα: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σβίλαε και αποκλείστηκε από την αποστολή, αρνητικά τα υπόλοιπα τεστ. Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο στόπερ Ζαρντέλ και ο μέσος Σάμαρης.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα του , έστω και αν είναι άδεια η Τούμπα, να αφήσει εκτός την Μπενφίκα και να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο του για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει πλεονέκτημα από το γεγονός ότι έχει δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι όμως υπερέχουν σε ποιότητα. Ο Ζορζέ Ζεσούς θέλει να ξεκινήσει θετικά τη δεύτερη του θητεία, οι αετοί επένδυσαν αρκετά για να φτάσουν ξανά στην κορυφή και φυσικά θέλουν να μπουν άλλη μία χρονιά στους ομίλους. Υπερέχουν ποιοτικά και θα πάμε με το διπλό κοντά στο 1.95.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπενφίκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.18 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπενφίκα νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 3.75 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μπενφίκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ee-33776u1692, με το υψηλότερο yield +1.96% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες