2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ

Προϊστορία

14/4/2022 ΠΑΟΚΜαρσέιγ 0 - 1
7/4/2022 ΜαρσέιγΠΑΟΚ 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 140,959 32.8%
X
€ 42,904 10.0%
2
€ 245,974 57.2%
Over
€ 16,952 39.5%
Under
€ 26,008 60.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

314 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

1

8

Σουτ εκτός εστίας

3

50%

Κατοχή μπάλας

50%

3

Οφσάιντ

4

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

7

5

Αλλαγές

2

9

Φάουλ

9

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
  • Θεατές: 27648
Για τη μεγάλη ανατροπή στο καμίνι της Τούμπας

Για τη μεγάλη ανατροπή στο καμίνι της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μαρσέιγ στην Τούμπα σ’ ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της ιστορίας του, αφού διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Το εις βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς, τον υποχρεώνει να ψάξει γκολ απέναντι στους Μασσαλούς, που έχουν κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια τους.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τους «8» του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας

Α’ Ματς (Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1): Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ παθητικά στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω με 2-0 χάρη στα γκολ των Γκέρσον (13’) και Παγιέτ (45’). Στην επανάληψη ο «Δικέφαλος» βελτιώθηκε σημαντικά, μείωσε νωρίς με τον νεοεισελθόντα Ελ Καντουρί (48’) και είχε χαμένο τετ-α-τετ για το 2-2 αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να δεχτεί τρίτο τέρμα σε μια από τις τρεις ευκαιρίες των γηπεδούχων.

* Στο 100% η πληρότητα. Χωρίς οπαδούς η Μαρσέιγ μετά τα επεισόδια στην Μασσαλία.

* Στο 4-2-4 το ρεκόρ του ΠΑΟΚ με γαλλικές ομάδες σε 90 λεπτά, στο 6-1-2 το ρεκόρ της Μαρσέιγ με ελληνικές.


ΠΑΟΚ

Μπορεί να μην ήταν καλύτερος στην Μασσαλία αλλά το σκορ του αγώνα του δίνει βάσιμες ελπίδες στη σημερινή ρεβάνς, έχοντας μια ιστορική ευκαιρία για να προκριθεί σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Σημαντικό να παρουσιάσει το πρόσωπο του δευτέρου μέρους, με τον Λουτσέσκου να δηλώνει μετά το ματς πως: «είμαι απογοητευμένος με το πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να είχαμε περισσότερη υπομονή, να ελέγχαμε περισσότερο τη μπάλα, να είχαμε περισσότερη κατοχή. Μου άρεσε η αυτοπεποίθηση και η ποιότητα που δείξαμε ως ομάδα στο δεύτερο μέρος. Παίξαμε με υπομονή και διαφορετική ψυχολογία».

Είναι μόλις η 2η παρουσία του σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πρώτη μετά από 48 χρόνια. Τότε είχε αποκλειστεί από την Μίλαν στο Κύπελο Κυπελλούχων, μην έχοντας ρεαλιστικές ελπίδες μετά την ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς. Πλέον όμως είναι ολοζώντανος για την πρόκριση και μπροστά στην κατάμεστη Τούμπα, ονειρεύεται την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πολύ σημαντικό ότι πήρε «ανάσες» το σαββατοκύριακο, αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη σημερινή ρεβάνς.

Ο τεχνικός του Λουτσέσκου μετέφερε το κλίμα: «Έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό για τον αγώνα. Και μόνο ότι είμαστε τόσο κοντά στον τελικό μας κάνει να θέλουμε να πετύχουμε και να προχωρήσουμε μαζί με τον κόσμο, που είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια. Πρέπει να παίξουμε όπως ακριβώς παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αυτή είναι η σωστή νοοτροπία. Απέναντι μας θα έχουμε μια ομάδα με πολύ σπουδαία ποιότητα στο ρόστερ της».

Όσο για το πλάνο που έχει στο μυαλό του σχολίασε: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με πίεση μπροστά, να μη δώσουμε χώρο στους αντιπάλους μας. Η Μαρσέιγ είναι το φαβορί, κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με 2-1, είναι δεύτερη στη Γαλλία πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει τους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Η πρόκριση δεν κρίνεται σε λεπτομέρειες. Πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία. Ακόμη και 1% πιθανότητα να έχουμε θα τις κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέρμα».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Σταθερά εκτός ο στόπερ Μιχαηλίδης (19/2) και ο φορ Ολιβέιρα (-), εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μπακ Σάστρε (5/2), ο στόπερ Βαρέλα (10/0) και ο εξτρέμ Ζαμπά (5/1).

ΜΑΡΣΕΙΓ

Μπορεί να πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Βελοντρόμ», ωστόσο δεν μένει ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα, αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει «καθαρό» σκορ με βάσει τις ευκαιρίες της, ενώ οι τιμωρίες που προέκυψαν με τις κάρτες κάνει πιο δύσκολο το έργο της στη ρεβάνς. «Πιστεύω ότι ήταν μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και σε σχέση με τις επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησε η κάθε ομάδα για την αντίπαλο της. Είχε την τύχη ο ΠΑΟΚ να πετύχει ένα γκολ, αλλά σε σχέση με τις φάσεις που κάναμε ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους», δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός της Σαμπάολι, ο οποίος «κιτρινίστηκε» και δεν θα δώσει το «παρών» στην Τούμπα.

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, έδωσε κανονικά αγώνα την Κυριακή, επικρατώντας με 2-0 της Μονπελιέ στην έδρα της. «Καθάρισε» από νωρίς το παιχνίδι με τα γρήγορα γκολ των Ντιένγκ (9’) και Ουντέρ (19’ πεν.), ενώ ξεκούρασε και παίκτες όπως ο Παγιέτ, ο οποίος έπαιξε μόνο στο τελευταίο μισάωρο. Παραμένει στην 2η θέση και στο +3 από την 3η Ρεν, αλλά και στο -12 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή στο Παρίσι. Στόχος της είναι να διατηρήσει την 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα αξιοσημείωτα πως μετράει 7 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ, αλλά κράτησε το μηδέν μόνο σ’ αυτό της Κυριακής με την Μονπελιέ.

Ο βοηθός του τιμωρημένου Χόρχε Σαμπάολι, Χοσέ Ντέσιο, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Σαμπάολι το περιμένει πώς και πώς και ξέρει ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, δεν πρέπει να σταθούμε σε παίκτες ξεχωριστά. Όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του, τη στρατηγική του, θα είναι αυτός που θα προκριθεί».

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός φορ Μίλικ (19/7) και αρχισκόρερ της ομάδας στην Ευρώπη με 8 γκολ δεν τα κατάφερε τελικά και αποκλείστηκε από την αποστολή. Τιμωρημένοι ο μεσοαμυντικός Καμαρά (17/1), ο μεσοεπιθετικός Γκέρσον (28/5) και ο επιθετικός Ντιένγκ (20/6), όμως εξέτισε ο ενίοτε βασικός στόπερ Πέρες (27/0). Κανονικά υπολογίζονται επίσης ο βασικός στόπερ Τσαλέτα-Τσαρ (19/1) και ο επιθετικός Μπακαμπού (7/3). Ο πρώτος ανάρρωσε πλήρως σύμφωνα με τους Μασσαλούς, ενώ ο δεύτερος «είναι πολύ καλύτερα» όπως δήλωσε ο Ντέσιο μετά το μικροτραυματισμό του. Όπως και στο πρώτο ματς, θα λείψουν ο αναπληρωματικός εξτρέμ Ντε Λα Φουέντε (16/0) και ο στόπερ Μπαλέρντι (17/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δίνει ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της ιστορίας του και με «όπλο» τον κόσμο του θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 απέναντι σε μια ποιοτική αλλά όχι αχτύπητη Μαρσέιγ. Η γαλλική ομάδα έδειξε ένα «κλικ» ανώτερη στο πρώτο ματς, αλλά στην κατάμεστη Τούμπα η κατάσταση μπορεί να είναι διαφορετική, ενώ οι Μασσαλοί έχουν να αντιμετωπίσουν και τις σοβαρές απουσίες που προέκυψαν. Δεν πιάνεται στοιχηματικά σε σημείο, το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πάνε για δύο αποτελέσματα το κάνει πιο μπερδεμένο. Προτιμούμε να στραφούμε στο αμφίσκορο σε τιμές αουτσάιντερ. Ο «Δικέφαλος» είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει γκολ και αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει κρατήσει το μηδέν μόλις μια φορά στα 9 τελευταία. Την ίδια ώρα βέβαια, μοιάζει δύσκολο η Μαρσέιγ, που σκοράρει σταθερά 2+ γκολ στα 7 τελευταία, να μείνει στο μηδέν.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρσέιγ νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.71 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.59 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
14/4/2022
ΠΑΟΚ
Μαρσέιγ
0 - 1
7/4/2022
Μαρσέιγ
ΠΑΟΚ
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.49% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες