Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Τζιμπρίλ Σισέ και Βαλμπουενά προειδοποιούν τους Γάλλους για την «τρομακτική» Τούμπα

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Τζιμπρίλ Σισέ και Βαλμπουενά προειδοποιούν τους Γάλλους για την «τρομακτική» Τούμπα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/4/2022 13:51
Συνέντευξη στην «Equipe» παραχώρησαν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ματιέ Βαλμπουενά ενόψει της ρεβάνς των προημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ μεταξύ ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ, μιλώντας για την εμπειρία τους από την Τούμπα ως παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα.

Αμφότεροι οι δύο Γάλλοι, που έχουν αγωνιστεί στη Μαρσέιγ πριν έρθουν στα μέρη μας, έδωσαν προβαάδισμα στους Φκαείς για την προκριση, αλλά τόνισαν πως η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που μπορεί να σε «τρομάξει» η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί και να σου δημιουργήσει πρόβλημα αν δεν είσαι συγκεντρωμένος.«Η Τούμπα είναι το είδος του γηπέδου που δεν πρέπει να πας με φόβο, αλλιώς τελείωσες. Είναι ένα γήπεδο που μπορεί να σε εκφοβίσει, αλλά πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Οι οπαδοί κάνουν θόρυβο, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι ένα από τα πιο καυτά γήπεδα που έχω δει ποτέ, ένα γήπεδο με τεράστια ενέργεια. Και ειδικά μετά από αυτά που είπε ο προπονητής τους πρώτο παιχνίδι, όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι»
, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σισέ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τόνισε από την δική του πλευρά πως:«Τις βραδιές των αγώνων, η ατμόσφαιρα είναι τρομακτική από το ζέσταμα. Έχω αγωνιστεί και σε πιο ζεστές ατμόσφαιρες, σε ευρωπαϊκούς αγώνες ή στην Τουρκία, αλλά στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά, πιο εχθρικά. Οι ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ πρέπει να περιμένουν πως θα ταρακουνηθούν. Αν πάνε ήρεμοι, θα εκπλαγούν. Αν βάλουν όμως τον εαυτό τους σε κατάσταση μάχης, θα προκριθούν. Έχουν περισσότερο ταλέντο.

Αν η Μαρσέιγ, παρά τις απουσίες της, είναι στο επίπεδο της, με την απαραίτητη συγκέντρωση και θέληση, θα περάσει. Ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ με εξέπληξε λίγο με την εικόνα του στο β΄ ημίχρονο του πρώτου αγώνα, η Ολιμπίκ εξακολουθεί να είναι ανώτερη σε όλους τους τομείς, ειδικά σε ποιότητα. Επιπλέον φέτος μακριά από το γήπεδο της είναι τρομερή. Βεβαίως, υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι μετά από εκείνο το 2-1 και το γκολ που πέτυχε η ελληνική ομάδα στο Βελοντρόμ διατηρεί μία μικρή αγωνία.

Στα χαρτιά τουλάχιστον η Ολιμπίκ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες που συνεχίζουν στο Κόνφερενς λιγκ. Το επίπεδο μου φαίνεται αρκετά ομοιογενές. Άλλωστε, καλή κλήρωση στα Κύπελλα Ευρώπης δεν υπάρχει. Η υποτιθέμενη αξία της κάθε ομάδας κρίνεται πάντοτε μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, μπορώ να φανταστώ την Ολιμπίκ να προχωράει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Πάντοτε θα υπάρχουν κάποιοι που δεν θα ενθουσιάζονται με την προοπτική του Κόνφερενς Λιγκ. Συμφωνώ, ότι δεν είναι ούτε η πιο όμορφη διοργάνωση, ούτε η πιο δημοφιλής, αλλά είναι ένα Κύπελλο Ευρώπης. Δημιουργεί μία… τρέλα και κάνει καλό σε ένα σύλλογο όπως η Ολιμπίκ, που αντιμετωπίζει πολλές αποτυχίες στην ευρωπαϊκή σκηνή τα τελευταία χρόνια».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες