6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Άγιαξ

6/8/2019 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 491
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1726 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Άγιαξ - ΠΑΟΚ στις 13/8/2019

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 10' Giannoulis Dimitris (αυτογκόλ)
  2. 28' Matos Leo
  3. 32' Akpom Chuba
  4. 37' Mazraoui Noussair
  5. 39' Matos Leo

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 57' Huntelaar Klaas-jan

      Προϊστορία

      13/8/2019 ΆγιαξΠΑΟΚ 3 - 2
      6/8/2019 ΠΑΟΚΆγιαξ 2 - 2
      15/7/2017 ΆγιαξΠΑΟΚ 4 - 2
      3/8/2016 ΠΑΟΚΆγιαξ 1 - 2
      26/7/2016 ΆγιαξΠΑΟΚ 1 - 1
      4/8/2010 ΠΑΟΚΆγιαξ 3 - 3
      28/7/2010 ΆγιαξΠΑΟΚ 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 217,035 17.4%
      X
      € 114,006 9.1%
      2
      € 918,629 73.5%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 20:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      1011 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Toumba Stadium,Thessaloniki
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 28703
      Για την υπέρβαση

      Για την υπέρβαση

      Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στην κατάμεστη Τούμπα για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιος Λιγκ. Για 3η φορά από το 2010 και μετά θα συγκρουστούν οι δύο ομάδες για την προκριματική φάση ή τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αίαντας πήρε και τις δύο προκρίσεις (2010, 2016) ενώ είναι αήττητος (1-3-0).

      Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που το συνολικό αποτέλεσμα στα 180 λεπτά είναι ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ-Καραμπάκ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ντάνταλκ.

      ΠΑΟΚ

      Προέρχεται από την πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία του, καθώς κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα, βάζοντας τέλος σε μια αναμονή 34 ετών, ενώ την ίδια ώρα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του. Η είδηση της αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο πριν το ταξίδι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έσκασε σαν «βόμβα», ωστόσο η διοίκηση του «Δικεφάλου» κινήθηκε αστραπιαία και ανακοίνωσε την πρόσληψη του 40χρονου Πορτογάλου, Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος προέρχεται από πετυχημένη σεζόν ως τεχνικός της Μπράγκα. «Ξεκινάω μια νέα σελίδα στην καριέρα μου σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέλος του. Βλέπω τον εαυτό μου μέσα στα όνειρα του ΠΑΟΚ...», δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

      Επόμενος μεγάλος στόχος η παρθενική παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι έφτασε ένα βήμα μακριά, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα στα πλει-οφ, ενώ φέτος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην κλήρωση, αφού έπεσε πάνω στον ημιφιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Άγιαξ. «Είναι μια ιστορική ομάδα, βασίζεται στο συλλογικό παιχνίδι. Έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες παρουσιαστούν. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι έτοιμοι να δώσουν το 200% στο γήπεδο. Από την πρώτη ημέρα έχω στο μυαλό μου το πρώτο ματς. Ανεξάρτητα από την κλήρωση, ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Με όποιον και να παίξουμε, να παίξουμε για να κερδίσουμε. Αυτή είναι η φιλοδοξία και τα θέλω των οπαδών μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η δύναμη της Τούμπας μπορεί να παίξει ρόλο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φερέιρα.

      Στα μεταγραφικά, αποχώρησαν οι μέσοι Κάνιας, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, ενώ απέκτησε τους μέσους Εσίτι, Αουγκούστο και Μελιόπουλο, τον εξτρέμ Στοχ, τον γκολκίπερ Ζίβκοβιτς, τον μπακ Σοάρες και τον στόπερ Μιχάι. Στα φιλικά, κέρδισε, μεταξύ άλλων, την Αντερλεχτ 3-1, τη Φορτούνα Σιτάρντ 5-1 και την Σιντ Τρούιντεν 4-0, ενώ γνώρισε μια ήττα στο πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο την Άλκμααρ (0-1).

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Ελ Καντουρί που έβγαλε μάτια στην προετοιμασία συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στην μέση του. Εκτός έμειναν για αγωνιστικούς λόγους οι Κάτσε, Μιχάι, Λάμπρου, Πέδρο Ενρίκε και Μελισσάς, οι νεαροί Μιχαηλίδης και Τσιγγάρας και φυσικά οι Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και ο αρχηγός Βιεϊρίνια. Στην ομοιογένεια βασίζεται ο «Δικέφαλος» αφού τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν πως μόλις μια μεταγραφή (Εσίτι) θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

      Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Πασχαλάκης – Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης – Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Ζαμπά – Πέλκας, Ακπομ.

      ΑΓΙΑΞ

      Όπως και πέρσι ξεκίνησε με το… αριστερό το πρωτάθλημα, μένοντας στο 2-2 με την Φίτεσε εκτός έδρας. Παρουσίασε αδυναμίες στην άμυνα και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (13’, 55’), απάντησε ισάριθμες με τους Φαν Ντε Μπέικ (30’) και Τάντιτς (75’), ενώ είχε ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή, κάτι που δεν κατάφερε παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο πεντάλεπτο. Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Σούπερ Καπ χάρη στη νίκη με 2-0 επί της Αιντχόβεν στο Άμστερνταμ.

      Πραγματοποίησε σχεδόν ονειρική σεζόν πέρυσι, αφού κατέκτησε το νταμπλ στην Ολλανδία, ενώ για λίγα δευτερόλεπτα αποκλείστηκε από την Τότεναμ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, τερμάτισε στο +3 από την Αιντχόβεν, εξασφαλίζοντας τον τίτλο μια αγωνιστική πριν το φινάλε, ενώ στο Κύπελλο κέρδισε με 4-0 την Βίλεμ στον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Τεν Χαχ έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τα μεγάλα κλαμπ. Ο κάπτεν/στόπερ Ντε Λιχτ υπέγραψε στην Γιουβέντους, ενώ ο χαφ Ντε Γιόνγκ συνέχισε στην Μπαρτσελόνα. Έτοιμος να υπογράψει στην Ρεάλ είναι ο πολύτιμος Φαν ντε Μπέικ, ο οποίος πάντως θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Έφυγαν επίσης ο μπακ Κρίστενσεν (Σάλτσμπουργκ) , o αρ. μπακ/χαφ Σινκχράφεν (Λεβερκούζεν), ο έμπειρος μέσος Σένε (Τζένοα) και ο εξτρέμ Τσέρνι (Ουτρέχτη), με την ομάδα να βάζει στα ταμεία πάνω από 160 εκατ. ευρώ. Αποκτήθηκαν ο εξτρέμ Πρόμες (Σεβίλλη), ο μέσος Μάριν (Σταντάρ Λιέγης) και οι αμυντικοί Αλβαρες (Κλαμπ Αμέρικα), Λισάντρο Μαρτίνες (Ντεφένσα Ι Χουστίσια), Κικ Πιέρι (Χέρενφεν). Στα σημαντικότερα φιλικά κέρδισε 2-1 την Γουότφορντ και την Μπασακσεχίρ ενώ ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Παναθηναϊκό.

      «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε εμείς τον εαυτό μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί από ότι ήμασταν το Σάββατο κόντρα στη Φίτεσε. Δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, ακόμα ψάχνουμε να φτιάξουμε την ομάδα. Η κάθε ομάδα έχει τις δυνατότητές της. Δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο να σκεφτούμε και να φοβηθούμε, εμείς θα πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να απλωθούμε στο γήπεδο, γιατί πιστεύουμε ότι θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που θα παίξει κλειστά και θα πρέπει να πρεσάρουμε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός, Έρικ Τεν Χαχ, που παρέμεινε στον «Αίαντα» παρά το ενδιαφέρον άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

      Αγωνιστικά Νέα: Κανένα πρόβλημα. Κανονικά υπολογίζεται ο πολύτιμος Φαν ντε Μπέικ παρά τα σενάρια πως έχει επέλθει συμφωνία με την Ρεάλ. «Είναι στην αποστολή και θα παίξει κανονικά. Δεν ξέρουμε 100% αν θα φύγει. Αυτή τη στιγμή είναι στον Άγιαξ και θα παίξει και στα δύο παιχνίδια», δήλωσε ο Τεν Χαχ. Δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο ο βασικός εξτρέμ Νέρες και πιθανότατα δούμε τους Πρόμες και Ζιγιέχ στα άκρα, με τον Τάντιτς στην κορυφή αντί του Ντόλμπεργκ που έπαιξε βασικός κόντρα στη Φίτεσε.

      Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ονάνα – Μαζραουΐ, Σχουρς, Μαρτίνες, Ταγλιαφίκο – Μπλιντ, Φαν ντε Μπέικ, Μάριν – Πρόμες, Τάντιτς, Ζιγιέχ

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο ΠΑΟΚ για να έχει ελπίδες πρόκρισης από αυτό το ζευγάρι καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Ο Άγιαξ έχασε δύο πολύτιμους παίκτες (Ντε Λιχτ, Ντε Γιόνγκ) και μέχρι στιγμής έχει δείξει πως δεν έχει δέσει η άμυνα του. Μεσοεπιθετικά βέβαια διατήρησε όλους τους παίκτες του, ενώ πρόσθεσε ως έξτρα λύση τον Πρόμες, ο οποίος βρίσκεται ξανά στο δρόμο του ΠΑΟΚ μετά τις περσινές μονομαχίες με την Σπαρτάκ Μόσχας στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Αίαντας» θα παίξει -όπως πάντα- επιθετικά, όμως ο «Δικέφαλος» θα έχει τις ευκαιρίες του. Και τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του ζευγαριού έληξαν G/G, μοιάζει πιθανό να συμβεί ξανά και η επιλογή βρίσκεται στο 1.90 στην Bet365.

      FACTS

      • Η ομάδα Άγιαξ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα ΠΑΟΚ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 3.15 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο hellsangel, με το υψηλότερο yield +8.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες