Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Novibet

Προϊστορία

15/2/2026 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 1 - 1
7/12/2025 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 2 - 2
10/1/2021 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 2 - 0
28/9/2020 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 1 - 1
25/1/2020 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 0 - 2
27/10/2019 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 1 - 2
27/1/2019 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 1 - 1
16/9/2018 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 1 - 3
12/8/2018 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 1 - 0
19/2/2018 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 0 - 1
16/10/2017 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 2 - 1
20/9/2017 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 2 - 0
30/4/2017 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 2 - 0
18/12/2016 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 0 - 0
6/3/2011 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 2 - 0
13/11/2010 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 1 - 1
7/2/2010 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 0 - 3
5/10/2009 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 4 - 0
20/5/2009 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 0 - 1
17/5/2009 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 3 - 1
7/3/2009 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 3 - 0
15/11/2008 ΑΕΛ NovibetΠαναθηναϊκός 1 - 1
9/3/2008 ΠαναθηναϊκόςΑΕΛ Novibet 2 - 0
Μόνο νίκη ψάχνουν οι «πράσινοι»

Μόνο νίκη ψάχνουν οι «πράσινοι»


*Α’ γύρος (07/12): AΕΛ Νovibet - Παναθηναϊκός 2-2



Πήγε μεσοβδόμαδα στην Τούμπα να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, αλλά πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση και έφυγε δίκαια ηττημένος από τον ΠΑΟΚ (2-0).

Μετά τον θρίαμβο στο πρωτάθλημα επί του Ολυμπιακού οι «πράσινοι» ήθελαν να κάνουν άλλη μία έκπληξη στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και δεν άφησε περιθώρια στο «τριφύλλι» που συνέχισε τα σκαμπανεβάσματα στην αγωνιστική του απόδοση. Ενδεικτικό είναι το στατιστικό ότι δεν έκανε ούτε μία τελική στην αντίπαλη εστία, ενώ δεν δημιούργησε καμία φάση της προκοπής ώστε να ανησυχήσει τον Τσιφτσή και μοιραία αποκλείστηκε από τον τελικό του κυπέλλου, μπαίνοντας σε περιπέτειες όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο της ερχόμενης σεζόν.Στόχος της ομάδας του Μπενίτεθ είναι πλέον να μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ούσα αυτή τη στιγμή στο -7 από τον 4ο Λεβαδειακό έχοντας και δύο αγώνες λιγότερους, με 6 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο με 1-0, η οποία αναπτέρωσε τις ελπίδες για την 4η θέση.

Μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Νovibet έρχεται δύσκολο δεκαήμερο για τους «πράσινους» που θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά Βικτόρια Πλζεν εντός (Γιουρόπα Λιγκ), ΟΦΗ εκτός (πρωτάθλημα), Βικτόρια Πλζεν εκτός (Γιουρόπα Λιγκ) και Άρη εντός (πρωτάθλημα).

Αγωνιστικά Νέα: Πολλά τα προβλήματα για τον Μπενίτεθ. Επιστρέφει στην αποστολή ο βασικός χαφ Τσέριν (30/1) που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ενώ εκτός έμειναν ο βασικός φορ Τεττέη (5/1) που εκτίει τιμωρία λόγω καρτών, ο βασικός μπακ Κυριακόπουλος (28/1) που ταλαιπωρείται από ίωση, ο πολύτιμος στόπερ Ίνγκασον (21/0), ο ενίοτε βασικός μπακ Κώτσιρας (26/0) που θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για την αποθεραπεία του, ο πολύτιμος εξτρέμ Τζούρισιτς (26/5), ο κομβικός χαφ Τσιριβέγια (31/0), ο εξτρέμ Πελίστρι (10/0), ο φορ Ντέσερς (8/3) και ο μέσος Σισοκό λόγω τραυματισμού.

Νέα στοιχηματική, εύκολη εγγραφή, 100% αδειοδοτημένη.




Ανώμαλη προσγείωση για τους Θεσσαλούς, που μετά τις τρεις συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα έκαναν πισωγύρισμα, χάνοντας με 1-4 από τον Παναιτωλικό εντός έδρας και υποχώρησαν εκ νέου στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Στην 11η θέση πλέον οι «βυσσινί» και στο +3 από τον προτελευταίο Αστέρα Τρίπολης, με 6 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αιφνιδιάστηκε από τους Αγρινιώτες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από το 23ο λεπτό. Στη συνέχεια έψαξε αντίδραση και τη βρήκε με το γκολ του Γκαράτε στο 31’, αλλά μία αδράνεια στο τέλος του πρώτου μέρους οδήγησε στο 1-3 και κάπου εκεί η υπόθεση ανατροπή έγινε πολύ δύσκολη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά και δέχθηκαν και τέταρτο γκολ, με τη «βαριά» ήττα να κάνει τα πράγματα ξανά δύσκολα όσον αφορά την υπόθεση παραμονή.

Η ομάδα του κάμπου, άλλωστε, έχει μπροστά της δύο εξαιρετικά απαιτητικές αναμετρήσεις, καθώς μετά τον αγώνα της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο βασικός μπακ Κοσονού (18/0), ενώ πλήγμα αποτελεί για τους «βυσσινί» ο τραυματισμός του πολύτιμου χαφ Σουρλή (19/0) που θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός λόγω θλάσης. Aπών και ο ενίοτε βασικός τερματοφύλακας Μελίσσας (14 συμ.) λόγω τραυματισμού.

Τάσος Μαρκόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο για απώλειες βαθμών, καθώς πρέπει να κυνηγήσει την τετράδα. Εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της ΑΕΛ Novibet που θα παλέψει μέχρι τέλους για τη σωτηρία, αλλά ο άσος δεν έχει αξία στοιχηματικά. «Νόστιμη», όμως, η επικράτησή του από το πρώτο μέρος κοντά στο 1.90.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

250 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

3

65%

Κατοχή μπάλας

35%

2

Οφσάιντ

2

2

Αποκρούσεις

3

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

1

18

Φάουλ

15

17

Εκτελέσεις Φάουλ

20

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Apostolos Nikolaidis Stadium
  • Χωρητικότητα: 16620
  • Θεατές: 6813

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας ΑΕΛ Novibet, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  4 Παναθηναϊκός 26 49 14 7 5 44:26
  12 ΑΕΛ Novibet 26 23 4 11 11 22:39
Εμφάνιση όλων
Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Novibet 1-1: Μοιρασιά και αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο (video)

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Novibet 1-1: Μοιρασιά και αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/2/2026 22:59
Παναθηναϊκός και ΑΕΛ Novibet έμειναν στο 1-1 στο ματς του «Απ. Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ανέβηκε στους 33 βαθμούς, αλλά απέχει έξι από τον τέταρτο Λεβαδειακό (με παιχνίδι λιγότερο).

Εκείνη του Σάββα Παντελίδη, από την πλευρά της, έπιασε τους Κηφισιά και Ατρόμητο στους 20 βαθμούς, αλλά με αγώνα περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 46' με τον Λιούμπομιρ Τούπτα, προτού οι γηπεδούχοι ισοφαρίσουν με τον Τάσο Μπακασέτα στο 67'.Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τον πρώτο αγώνα με την Πλζεν (19/2, 22:00) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η ΑΕΛ Novibet υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (22/2, 18:00), στο πλαίσιο της 22ης στροφής της Stoiximan Super League.

Μηδέν εις το πηλίκο

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με τον Παναθηναϊκό να έχει καλή κυκλοφορία, αλλά χωρίς να προσεγγίζει το τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Πέραν μιας κάθετης του Σαγκάλ προς τον Τούπτα που αντιλήφθηκε έγκαιρα και απομάκρυνε ο Λαφόν στο 13', δεν υπήρξε κάποια υποψία ευκαιρίας.



Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ατανάσοφ έπιασε ένα μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.



Η συνέχεια ήταν ιδιαίτερα ανιαρή, με τον Ταμπόρδα να αποτελεί τον μοναδικό «πράσινο» της μεσαίας γραμμής που έδειχνε να έχει διάθεση για ποδόσφαιρο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, έπειτα από φάουλ, ο Μασόν σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπατουμπινσικά, εκείνος πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε άουτ την μπάλα.

Επτά λεπτά αργότερα, ύστερα από αντεπίθεση, ο Μασόν επιχείρησε σουτ και ο Λαφόν μπλόκαρε.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθούσε να είναι κάκιστος δημιουργικά, καταγράφοντας το χειρότερο φετινό του ημίχρονο στο «Απ. Νικολαΐδης».

Στο μεταξύ, στο 39', ένα φάουλ του Ατανάσοφ πέρασε άουτ, στην τέταρτη και τελευταία προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο α' μέρος.

Το σύνολο του Μπενίτεθ, αντίθετα, κατέγραψε μόλις μία τελική (ένα φάουλ του Ταμπόρδα που αποκρούστηκε από το τείχος), αφού δεν αξιοποίησε το 64% της κατοχής, ενώ καμία ομάδα δεν κέρδισε κόρνερ.

Παράλληλα, οι διακοπές ήταν πολλές, αν σκεφτεί κανείς ότι υποδείχθηκαν 21 φάουλ (11-10) σε 45+1' λεπτά.

Από ένα γκολ

Με γκολ άρχισε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και, βάσει εικόνας, η ομάδα που το έβαλε δεν θα μπορούσε να ήταν ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» άσκησαν πίεση στα αντίπαλα καρέ, αλλά δεν προνόησαν για την αντεπίθεση που έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα στο 46' με πλασέ του Τούπτα, έπειτα από σπουδαία πάσα του Σίστο.



Οι γηπεδούχοι επιτέθηκαν με αξιώσεις από αριστερά στο 56', ο Αντίνο έκανε το γύρισμα, ο Σφιντέρσκι δεν μπόρεσε να σουτάρει, εν τέλει το έκανε ο Καλάμπρια, αλλά με... χλιαρό τρόπο, δίνοντας την ευκαιρία στον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει εύκολα.



Έπρεπε να έρθει το 58ο λεπτό για να κάνει διορθωτικές κινήσεις ο Μπενίτεθ (Πάντοβιτς αντί Τουμπά, Ζαρουρί αντί Αντίνο), όμως και η επόμενη ευκαιρία είχε «βυσσινί» χρώμα.

Συγκεκριμένα, στο 64', ο Τούπτα έφυγε ξανά στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, ξεπέρασε τον Ερνάντεθ, νικήθηκε αρχικά στο τετ-α-τετ με τον Λαφόν και εν συνεχεία ο Κάτρης μπλόκαρε το δεύτερο σουτ του.



Αμέσως μετά (64') ο Ζαρουρί απείλησε με ένα σουτ που κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ, στην πρώτη πραγματικά καλή στιγμή των γηπεδούχων.



Η ισοφάριση ήρθε χωρίς μεγάλη προσπάθεια, στο 67', έπειτα από ωραία κυκλοφορία εκτός μεγάλης περιοχής και μονοκόμματο σουτ του Μπακασέτα, ο οποίος αποδοκιμαζόταν σε κάθε επαφή από τους περισσότερους οπαδούς του «τριφυλλιού».



Ο Παναθηναϊκός είχε βρει παλμό από τον Ζαρουρί, ο οποίος μάλιστα λίγο έλειψε να ανατρέψει τα δεδομένα στο 72', όταν έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, πάτησε περιοχή, εκτέλεσε και είδε τον Αναγνωστόπουλο να του λέει «όχι».



Εν συνεχεία, οι γηπεδούχοι δεν αξιοποίησαν το μομέντουμ, καθώς δεν δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Αναγνωστόπουλου, ούτε κατά τη διάρκεια των -επτάλεπτων- καθυστερήσεων.

Ο Σφιντέρσκι βρήκε δίχτυα στο 90+6', αλλά ήταν φανερά εκτεθειμένος και το 1-1 παρέμεινε.



Παναθηναϊκός (Ράφα Μπενίτεθ): Λαφόν, Γέντβαϊ, Τουμπά (58' Πάντοβιτς), Κάτρης, Καλάμπρια, Τσέριν, Μπακασέτας, Ερνάντεθ, Ταμπόρδα (83' Γιάγκουσιτς), Σφιντέρσκι, Αντίνο (58' Ζαρουρί).

ΑΕΛ Novibet (Σάββας Παντελίδης): Αναγνωστόπουλος, Μασόν, Όλαφσον, Ηλιάδης, Φερίγκρα, Μπατουμπινσικά, Ναόρ (84' Μούργος), Ατανάσοφ, Σαγκάλ (68' Ενγκόι), Σίστο (73' Πέρες), Τούπτα (84' Αποστολάκης).



🚨Μαθαίνουμε από γνωστή στοιχηματική πως 7 στους 10 επισκέπτες του Agones.gr που έκαναν εγγραφή, προέβησαν και σε πρώτη κατάθεση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PAOK242424 με το υψηλότερο yield +2.70% έπαιξε: 1
  • » Ο tzofidis, με το υψηλότερο yield +17.10% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: Over
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +12.00% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές

Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ