1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πάσος Φερέιρα - Κάζα Πία

11/9/2022 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 486
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 601 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κάζα Πία - Πάσος Φερέιρα στις 6/3/2023

Προϊστορία

6/3/2023 Κάζα ΠίαΠάσος Φερέιρα 2 - 1
20/11/2022 Πάσος ΦερέιραΚάζα Πία 1 - 1
11/9/2022 Πάσος ΦερέιραΚάζα Πία 2 - 3
25/11/2018 Πάσος ΦερέιραΚάζα Πία 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 9,953 22.5%
X
€ 3,996 9.0%
2
€ 30,213 68.4%
Over
€ 2,909 10.8%
Under
€ 24,095 89.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

40 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

5

6

Σουτ εκτός εστίας

6

58%

Κατοχή μπάλας

42%

0

Οφσάιντ

4

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

2

8

Φάουλ

17

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Cesar Peixoto

16  Matchoi Couto Mauro Αλλαγή 86'

17 Adrian Butzke

11  Kayky Holsgrove Jordan Αλλαγή 65'

9  Ze Uilton Toma Bastien Αλλαγή 71'

26  Rui Pires Thomas Nigel Αλλαγή 65'

22  Luiz Carlos Koffi N'dri Philippe Αλλαγή 71'

15 Juan Delgado

5 Antunes

23 Erick Ferigra

3 Nuno Lima

98 Igor Vekic

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Capital do Movel
  • Χωρητικότητα: 9200
  • Θεατές: 4112
Ώρα να κάνουν σεφτέ οι «κάστορες»

Ώρα να κάνουν σεφτέ οι «κάστορες»

Η Πάσος Φερέιρα υποδέχεται την Κάζα Πία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μποαβίστα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την Αρούκα.

Την περασμένη Δευτέρα ταξίδεψε στο γειτονικό Πόρτο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Μποαβίστα. Έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με το οριακό 1-0. Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας και οι σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν φανερό ότι ήθελε να προσέξει κυρίως τα μετόπισθεν και δεν ήθελε να ρισκάρει. Κινδύνευσε σοβαρά σε δύο περιπτώσεις χωρίς όμως να παραβιαστεί η εστία της. Στην επανάληψη δέχτηκε πιο έντονη πίεση και ο Μπόζενικ στο 58’ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της από πλάγια θέση για το 1-0. Χρόνος υπήρχε για να αντιδράσει αλλά έπρεπε πρώτα να ξεπεράσει το σοκ. Πίεσε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και είχε δύο καλές στιγμές. Δεν άλλαξε τη μοίρα της κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον πικρό τρόπο η Πάσος Φερέιρα υπέστη την πέμπτη ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα. Τα πράγματα δεν κυλούν καθόλου καλά για εκείνη, καθώς μαζί με τη Μαρίτιμο αποτελούν τις μοναδικές ομάδες που συνεχίζουν χωρίς βαθμό. Αν δεν συνέλθουν άμεσα, οι «κάστορες» θα εξελιχθούν σε φαβορί για τον υποβιβασμό. Κι όλα αυτά ενώ υπάρχει κλίμα ανησυχίας στο εσωτερικό τους, δίχως να έχουν παρθεί ακόμα αποφάσεις για αλλαγές. Τα τέσσερα από τα πέντε φετινά ματς τους ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Σέζαρ Πεϊσότο -ο οποίος έχει την τελευταία του ευκαιρία για να σώσει τη θέση του- τόνισε: «Νομίζω ότι η ομάδα μας μεγαλώνει και βελτιώνεται αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο διότι δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα που χρειαζόμαστε για να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή μας. Πιστεύω ότι χάσαμε άδικα από την Μποαβίστα. Το πιο δύκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία για όσα κάναμε και διότι δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο επιθετικός Μπούτζκε (1/0). Δεν μπορεί να προσφέρει ο πορτιέρο Ζόρντι (2/0). Εκτός από την αρχή της σεζόν οι αμυντικοί Σίλβα (-), Ιλόρι (-), αμφίβολοι ξανά ο μέσος Λουίς Κάρλος (1/0) και ο εξτρέμ Γκαϊτάν (2/0).

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη σε ουδέτερο στάδιο -λόγω έργων στη φυσική της έδρα- με την Αρούκα. Σ’ ένα παιχνίδι που έχει ξεχαστεί ήδη απ’ όλους, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Χωρίς υπερβολή η αναμέτρηση ήταν μία από τις χειρότερες που έχουν διεξαχθεί στη φετινή Πριμέιρα Λίγκα. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν καταγράφηκε ούτε μία σημαντική ευκαιρία για τις δύο αντιπάλους. Ο ρυθμός βελτιώθηκε κάπως στην επανάληψη όμως ήταν φανερό ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε διάθεση για ρίσκο. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις δοκίμαζε να επιτεθεί, δεν τα κατάφερνε και δεν έφτιαξε ούτε μία μεγάλη φάση σε όλο το ματς. Αντίθετα στο 73’ κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ, όμως το σουτ του Βιτίνιο σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του αγώνα.

Η Κάζα Πία «τρέχει» ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει πανηγυρίσει δύο διαδοχικές νίκες, πριν ακολουθήσει η ισοπαλία με την Αρούκα. Η συγκομιδή των 8 βαθμών φέρνει τους νεοφώτιστους στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και φαίνονται αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν μία εξαιρετική πορεία και να πετύχουν έστω και δύσκολα τον μεγάλο στόχο της σωτηρίας. Οι «χήνες» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μόλις ένα γκολ παθητικό. Και τα πέντε φετινά ματς τους ήταν Under και No Goal.

«Συνεχίζουμε να παίρνουμε βαθμούς και όσοι συμβαίνει αυτό, τόσο θα είμαστε κι εμείς ικανοποιημένοι. Ο αγώνας με την Αρούκα ήταν άσχημος. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και είχαμε αρκετά προβλήματα στην οργάνωσή μας. Ήταν όμως αρκετά σημαντικό για εμάς ότι πήραμε την ισοπαλία και δεν χάσαμε. Δεν γίνεται πάντοτε να παίζουμε καλά, όμως προσπαθούμε για να τα καταφέρνουμε. Νομίζω ότι ήταν ο χειρότερος αγώνας μας και πρέπει να βελτιωθούμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Φιλίπε Μαρτίνς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός από την αρχή της σεζόν ο επιθετικός Αντουάν (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πάσος Φερέιρα έχει απογοητεύσει με το ξεκίνημά της στη σεζόν κι έχει φτάσει η ώρα για να ορθοποδήσει. Από την άλλη η Κάζα Πία έχει κατορθώσει να τραβήξει επάνω της τα βλέμματα, καθώς αν και νεοφώτιστοι, έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά γρήγορα στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου κι αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, θα πετύχει με χαρακτηριστική άνεση τον στόχο της εξασφάλισης της παραμονής της στην Πριμέιρα Λίγκα. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι τεράστιο και θα το εμπιστευτούμε. Θα ποντάρουμε τον «άσο» θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Κάζα Πία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πάσος Φερέιρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πάσος Φερέιρα έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.45 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  10 Κάζα Πία 34 41 11 8 15 31:40
  17 Πάσος Φερέιρα 34 23 6 5 23 26:62
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Relaxed με το υψηλότερο yield +1.49% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο lazge64, με το υψηλότερο yield +18.12% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες