Αγνοείται η σκοπιμότητα
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Από μια... ματσάρα προέρχεται η Ουντινέζε, που ταξίδεψε στην έδρα της Λάτσιο και τίποτα δεν μας προετοίμαζε για το τελικό 3-3. Προηγήθηκε νωρίς, με τον Εχιζιμπούε να βρίσκει δίχτυα στο 18'. Ισοφαρίστηκε στο 50ο λεπτό και όλα έδειχναν ότι οδεύουμε σε μια ισοπαλία αφού καμία δεν έχει το βαθμολογικό κίνητρο να κυνηγήσει κάτι στο φινάλε.
Από το 80' ως και το 90+5', προστέθηκαν άλλα τέσσερα γκολ στον λογαριασμό. Η Λάτσιο έκανε το λάθος να προηγηθεί στο 80', κάτι που όπως φαίνεται... θύμωσε τον Άττα που ανέλαβε προσωπικά και έκανε ανατροπή στην ανατροπή, με δύο τέρματα στο 86' και το 90+3'. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο η Ουντινέζε, αφού είδε τον Μαλντίνι να την ισοφαρίζει ξανά, στο 90+5'.Η έλλειψη πίεσης μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες ματσάρες όπως είναι φανερό. Η Ουντινέζε δεν έχει καμία ισορροπία, με 2-2-1 στα πέντε πιο πρόσφατα και με τον στόχο που έχει τεθεί να είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή. Χρωστάει πάντως μια καλή εμφάνιση στην έδρα της, αφού προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, δίχως καν να σκοράρει, όλες με Under 1,5. Ακολουθεί η αναμέτρηση στην έδρα της Τορίνο.
Αγωνιστικά Νέα: Στα «πιτς» θα βρεθεί τόσο ο κομβικός χαφ Εκέλενκαμπ (29/5), όσο και ο βασικότατος χαφ Κάρλστρομ (33/1) που εξέτισε την ποινή του αλλά νιώθει ενοχλήσεις. Δημιουργείται θέμα στα χαφ γιατί είναι εκτός και ο χρησιμότατος χαφ Πιοτρόφσκι (30/1). Σταθερά εκτός οι Ζανόλι (Α, 19/1), Ζεμούρα (Α, 15/0), Μπερτόλα (Α, 25/0) εδώ και καιρό, ενώ δεν είναι ακόμα έτοιμος ο κομβικός φορ Κενάν Ντέιβις (27/10).
Επειδή λάβαμε αρκετά μηνύματα: ↪ Ναι, η Elabet υποστηρίζει αναλήψεις μέσω Visa Direct, άρα και πίστωση των κερδών μέσα σε λίγα λεπτά. Παίξε Νόμιμα
ΤΟΡΙΝΟ
Την δική της... αγωνιστική επανάσταση κάνει η Τορίνο, με απολογισμό 4-2-2 το τελευταίο δίμηνο. Μάλιστα τρέχει και αήττητο σερί (2-2-0) στα τέσσερα πιο πρόσφατα, έχοντας εξασφαλίσει -πρόσφατα- την παρουσία της στην κατηγορία και τη νέα σεζόν. Το σημείο κλειδί ήταν η έλευση του Ντ'Αμβέρσα με την ομάδα να «ξεκλειδώνεται» και να αποδίδει καλύτερα.
Στο ντέρμπι με την Ίντερ, βρήκε το σθένος να δείξει αντίδραση (2-2), παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 23ο λεπτό της αναμέτρησης, με το 0-2 να έρχεται στο 61ο λεπτό. Άλλες ομάδες θα είχαν λυγίσει, αυτή πίεσε και δικαιώθηκε. Στο 70' ο συνήθης ύποπτος -στα τελευταία παιχνίδια- φορ Σιμεόνε μείωσε και στο 79' ήρθε ο Βλάσιτς να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα για το 2-2. Έδωσε την κατοχή στην Ίντερ και απείλησε με σοβαρές αξιώσεις σε φάσεις βγαλμένες είτε από αντεπιθέσεις, είτε από σετ παιχνίδι.
Αρκετά μέτρια η εκτός έδρας επίδοση της «γκρανάτα» φέτος (4-5-8), την ώρα που είναι πρωτοπόρος στη σχετική κατηγορία των Over 2,5 με 21/34 Over 2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει καταγράψει 10/17 Over 2,5. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Σασουόλο.
Αγωνιστικά Νέα: Σχεδόν όλη η επιθετική γραμμή της Τορίνο τέθηκε νοκ-άουτ τα προηγούμενα 24ωρα. Ο λόγος για τους βασικότατους φορ, Τσε Άνταμς (31/5) και Ντουβάν Ζαπάτα (25/3), αλλά και τον εφεδρικό Αμπουκλάλ (15/0). Η φανέλα του βασικού θα πάει προφανώς στον Σιμεόνε. Πρόβλημα προέκυψε με τον βασικό αμυντικό Ισμαϊλί (24/0) ενώ χάνει δεύτερο διαδοχικό ο μεσοεπιθετικός Ανχορίμ (10/4).
Εκτίμηση
Ουντινέζε και Τορίνο έχουν αποφύγει κάθε πιθανό επικίνδυνο σενάριο εδώ και καιρό και τώρα... απολαμβάνουν τη σεζόν τους. Προέρχονται μάλιστα από δύο γεμάτα παιχνίδια και δεν θα μας παραξενέψει αν και σήμερα ανέβει το σκορ και επιβεβαιωθεί το αουτσάιντερ Over 2,5.
2-1