1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Τουλούζ

21/9/2023 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 946
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 227 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τουλούζ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στις 30/11/2023

Προϊστορία

30/11/2023 ΤουλούζΟυνιόν Σεν Ζιλουάζ 0 - 0
21/9/2023 Ουνιόν Σεν ΖιλουάζΤουλούζ 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 112,728 70.5%
X
€ 27,427 17.1%
2
€ 19,835 12.4%
Over
€ 8,704 66.8%
Under
€ 4,326 33.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

194 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

4

51%

Κατοχή μπάλας

49%

1

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

6

Κόρνερ

4

17

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Lotto Park
  • Χωρητικότητα: 28063
  • Θεατές: 12162
Ξεκινούν με το... δεξί οι γηπεδούχοι

Ξεκινούν με το... δεξί οι γηπεδούχοι

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Τουλούζ στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1) Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

* Στο «Κονστάντ Βαν Ντε Στοκ» της Άντερλεχτ θα διεξαχθεί το ματς, αφού η έδρα της Ουνιόν δεν πληροί τα κριτήρια της UEFA.

Έφτασε μία... ανάσα από το να στεφθεί πρωταθλήτρια Βελγίου πέρυσι, αλλά σε ένα άκρως δραματικό φινάλε, είδε την Κλαμπ Μπριζ να την νικά 3-1 με ανατροπή στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ (με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!) και συμβιβάστηκε με την 3η θέση. Άκρως εντυπωσιακή και η δεύτερη σεζόν της στην κορυφαία κατηγορία πάντως που της έδωσε μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, στου οποίου τους ομίλους μπήκε αποκλείοντας εύκολα με δύο νίκες τη Λουγκάνο στα πλέι οφ.

Στην ίδια διοργάνωση εξάλλου συμμετείχε και πέρυσι -αφού αρχικά αποκλείστηκε από τη Ρέιντζερς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά- όπου και αποκλείστηκε από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στόχος της και φέτος η πρόκριση, αν και ελέω Λίβερπουλ δεν κάνει σκέψεις για πρωτιά στον όμιλο.

Παρουσιάζει πάντως «σκαμπαβάσματα» στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς ξεκίνησε μεν το πρωτάθλημα με τρεις νίκες, αλλά εσχάτως ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από τη Γκενκ, αν και το αποτέλεσμα την αδικεί βάσει της εμφάνισής της, και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2), οπότε με 10 βαθμούς είναι στην 9η θέση της κατάταξης, μετά από έξι αγωνιστικές, και έχει κι ένα ματς λιγότερο, αλλά οι ισορροπίες είναι «λεπτές» και η κορυφή απέχει 4 πόντους.

«Δεν είμαστε ακόμα στον βαθμό ετοιμότητας που θα θέλαμε, αλλά θεωρώ πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Θέλουμε και φέτος να κάνουμε μία καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ και να προκριθούμε από τον όμιλο» δήλωσε ο κόουτς Μπλέσιν.

Αγωνιστικά νέα: Επιστρέφει ο επιθετικός Τέρχο, αλλά παραμένουν τραυματίες οι αμυντικοί Μάσιντα και Φρανσουά. Εκτός για τακτικούς λόγους ο επιθετικός Καμπανγκού. Μετά από μία «μαγική» σεζόν, στην επιστροφή της Λιγκ 1, η Τουλούζ αφενός εξασφάλισε την παραμονή τερματίζοντας στη 13η θέση, αλλά το κυριότερο ήταν πως στέφθηκε Κυπελλούχος για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά το εμφατικό 5-1 επί της Ναντ στον τελικό της διοργάνωσης. Ως αποτέλεσμα αυτού ήρθε και ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τους «μωβ» να επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 14 χρόνια.

Με τον ενθουσιασμό αντισταθίζει την έλλειψη εμπειρίας και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συνέχεια και μετά τα Χριστούγεννα. Μέχρι στιγμής πάντως η σεζόν δεν της πάει άσχημα, αφού μπορεί να έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές στη Λιγκ, αλλά αυτή είναι επί της Ναντ εκτός έδρας, ενώ ταυτόχρονα έχει αποσπάσει ισοπαλίες από την Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας και την Κυριακή (17/9) από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», σε ένα ματς πάντως που χρειάστηκε και την τύχη για να το κρατήσει στο 0-0.

«Είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο η παρουσία μας στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να διασκεδάσουμε, διεκδικώντας κάθε πιθανότητα που έχουμε, χωρίς άγχος» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Κάρλες Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός εδώ και καιρό ο αμυντικός Ζάντεν, ο μέσος Σκίτα και ο επιθετικός Σισοκό.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δίνει μεγάλος βάρος στην Ευρώπη η Ουνιόν, που θέλει να επαναλάβει τα περσινά της κατορθώματα. Η Τουλούζ πάντως ξέρει να αμύνεται σωστά και το έχει αποδείξει πολλάκις φέτος στο πρωτάθλημά της, ενώ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα. Παρ' όλα αυτά θεωρώ πως ρόλο θα παίξει και η εμπειρία και πως ο άσος έχει αξία και δεν μπορεί να αγνοηθεί σε αυτές τις αποδόσεις.

FACTS

  • Η ομάδα Τουλούζ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  2 Τουλούζ 6 11 3 2 1 8:9
  3 Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 6 8 2 2 2 5:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pitheios με το υψηλότερο yield +3.33% έπαιξε: 1
  • » Ο electron-79, με το υψηλότερο yield +20.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες