1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουκρανία - Φινλανδία

28/3/2021 21:45
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1124 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φινλανδία - Ουκρανία στις 9/10/2021

Προϊστορία

9/10/2021 ΦινλανδίαΟυκρανία 1 - 2
28/3/2021 ΟυκρανίαΦινλανδία 1 - 1
11/6/2017 ΦινλανδίαΟυκρανία 1 - 2
12/11/2016 ΟυκρανίαΦινλανδία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 385,055 74.7%
X
€ 66,030 12.8%
2
€ 64,224 12.5%
Over
€ 7,253 35.7%
Under
€ 13,074 64.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

125 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv
  • Χωρητικότητα: 70050
Τον πρώτο λόγο οι Ουκρανοί

Τον πρώτο λόγο οι Ουκρανοί

Η Ουκρανία υποδέχεται τη Φινλανδία για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στη Γαλλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας κόντρα στη Βοσνία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων τη δυσκολία του εκτός έδρας αγώνα με τη Γαλλία στο Παρίσι. Όχι μόνο δεν φοβήθηκε τους πρωταθλητές κόσμου αλλά απέσπασε ισοπαλία 1-1 στέλνοντας το δικό της μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Στο πρώτο μέρος είδε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν απόλυτα στο χορτάρι και προσπάθησε να αντέξει παίζοντας μαζική άμυνα. Λίγο πριν τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου και πιο συγκεκριμένα στο 19’ άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Γκριζμάν το οποίο κατέληξε στο «παραθυράκι» της εστίας της. Δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δημιουργούν πολλές επικίνδυνες φάσεις. Ωστόσο πήγε μόνο με 1-0 πίσω στα αποδυτήρια και ήταν «ζωντανή». Δώδεκα λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη κατάφερε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού να ισοφαρίσει στο 57’. Στάθηκε αρκετά τυχερή καθώς μετά από σουτ του Σιντόρτσουκ η μπάλα κόντραρε στον Κιμπεπέ και κατέληξε στα δίχτυα. Οι «μπλε» θέλησαν να βγουν μπροστά αλλά πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία, στάθηκε πολύ καλά και δεν κινδύνευσε σοβαρά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Ουκρανία ξεκίνησε λοιπόν ιδανικά την προσπάθειά της στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Άλλωστε αποτελεί φαβορί για να τερματίσει στη 2η θέση πίσω από τη Γαλλία. Αν τα καταφέρει κι αφήσει πίσω της Βοσνία, Φινλανδία και Καζακστάν τότε θα οδηγηθεί στα πλέι οφ που θα δώσουν εισιτήρια για το Μουντιάλ του 2022.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αντρέι Σεφτσένκο επισήμανε: «Παίξαμε για πρώτη φορά με σύστημα που περιλαμβάνει πέντε αμυντικούς στον αγώνα με τη Γαλλία κι ενώ δεν είχαμε χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα οι παίκτες μου τα κατάφεραν πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με νέα διάταξη έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση. Έδωσα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί πετύχαμε κάτι σημαντικό κόντρα στη Γαλλία. Τώρα όμως έχουμε τον αγώνα με την Φινλανδία και θα πρέπει να κερδίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν θα αγωνιστεί ο μεσοεπιθετικός Γιαρμολένκο (92/38).

Η αποστολή της Ουκρανίας:

Τερματοφύλακες: Πιατόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπουσάν (Ντιναμό Κιέβου), Ρίζνουκ (Βόρσκλα Πολτάβα), Λούνιν (Βαγιαδολίδ), Τρουμπίν (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Αμυντικοί: Ματβιγιένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κρίτσοβ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Καραβάγιεβ (Ντιναμό Κιέβου), Μικολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Ζαμπάρνι Ντιναμό Κιέβου), Τιμτσίκ (Ντιναμό Κιέβου), Σιρότα (Ντιναμό Κιέβου), Σόμπολ (Μπριζ), Μιχαϊλιτσένκο (Άντερλεχτ), Κονόπλια (Ντέσνα)

Μέσοι: Κονοπλιάνκα (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μάρλος (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Σίντορτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), Σεπέλιεφ (Ντιναμό Κιέβου), Ζουμπκόβ (Φερεντσβάρος)

Επιθετικοί: Γιάρεμτσουκ (Γάνδη), Μοράες (Σαχτάρ Ντόνετσκ)



ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Την περασμένη Τετάρτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Βοσνία και φλέρταρε με μία μεγάλη νίκη, ωστόσο παραχώρησε ισοπαλία 2-2 σ’ έναν αγώνα που είχε συγκλονιστική εξέλιξη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κι απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις, ενώ εκείνη δημιούργησε μόνο μία καλή φάση. Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Στο 55’ οι αντίπαλοί της άνοιξαν το σκορ με τον Πιάνιτς ο οποίος αρχικά νικήθηκε στο πέναλτι από τον Γιόρονεν αλλά πήρε το «ριμπάουντ» κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Απάντησε άμεσα και μετά από φάση διαρκείας ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τον Πούκι. Έπαιξε πιο προσεκτικά στη συνέχεια και σε μία ωραία αντεπίθεση στο 77’ ο Πούκι ξανά με ωραίο πλασέ την έβαλε σε θέση «οδηγού». Πλέον έπρεπε να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Δεν τα κατάφερε και στο 84’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Στεβάνοβιτς, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος.

Με αυτόν τον τρόπο η Φινλανδία έμεινε με μία γλυκόπικρη γεύση και πλέον θα χρειαστεί να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο για να μπορέσει να μείνει ζωντανή στην προσπάθεια που θα κάνει για την υπέρβαση προκειμένου να τερματίσει στην πρώτη δυάδα του 4ου γκρουπ στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Γαλλία, η προσεχής αντίπαλος Ουκρανία και το Καζακστάν.

«Ήταν απρόσμενος ο τρόπος που δεν νικήσαμε τη Βοσνία. Προηγηθήκαμε αλλά δεν τα καταφέραμε και ήταν μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για εμάς. Πρέπει να το δούμε ως ένα μάθημα για το μέλλον και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται. Χρειαζόμαστε ανάπτυξη κι από τα πλάγια και πιστεύω ότι είναι κάτι που θα φανεί περισσότερο. Έχουμε αφήσει πίσω μας τον αγώνα με τη Βοσνία κι επικεντρωθήκαμε σε αυτόν με την Ουκρανία. Είναι δυνατή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε βαθμούς» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μάρκου Κανέρβα.

Αγωνιστικά Νέα: Το μεγάλο καινούριο πρόβλημα αφορά τον αρχηγό και μέσο της Λάρισας, Σπαρβ (80/1) ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση και θα λείψει για καιρό.

Η αποστολή της Φινλανδίας:

Τερματοφύλακες: Γιόρονεν (Μπρέσια), Μάενπα (Βενέτσια), Έρικσον (Μιάλμπι)

Αμυντικοί: Τοΐβιο (Χάκεν), Ράιταλα (Μινεσότα), Αραγιούρι (Πάφος), Ογιάλα (Βέιλε), Γκράνλουντ (Σταλ Μίελετς), Πίρινεν (Τρέντσιν), Ο’ Σόνεσι (Ελσίνκι), Άλχο (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Χαμαλάινεν (ΚΠΡ), Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν)

Μέσοι: Σπαρβ (ΑΕΛ), Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Λουντ (Μινεσότα), Σόιρι (Έσμπιεργκ), Καμαρά (Ρέιντζερς), Βαλάκαρι (Πάφος), Κάουκο (Έσμπιεργκ), Τέιλορ (Μπραν)

Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Ποχγιάνπαλο (Ουνιόν Βερολίνου), Φορς (Μπρέντφορντ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το ταλέντο στην Ουκρανία περισσεύει και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί. Αυτό αποδείχτηκε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γαλλία. Η ισοπαλία ήταν ευπρόσδεκτη όμως για να έχει νόημα θα πρέπει να συνδυαστεί με νίκη στον επόμενο αγώνα. Από την άλλη η Φινλανδία απέδειξε στην πρεμιέρα με τη Βοσνία ότι δεν έχει σκοπό να πέσει αμαχητί και μάλιστα λίγο έλειψε να πάρει το «τρίποντο». Θεωρούμε ότι οι παίκτες του Σεφτσένκο έχουν τον πρώτο λόγο και θα επιλέξουμε τον άσο ο οποίος εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  2 Ουκρανία 8 12 2 6 0 11:8
  3 Φινλανδία 8 11 3 2 3 10:10
Εμφάνιση όλων
Ουκρανία - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Ουκρανία
Ισλανδία
2 - 1
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
20/11/2023
Ουκρανία
Ιταλία
0 - 0
16/11/2023
Λέχια Γκντάνσκ
Ουκρανία
0 - 2
17/10/2023
Μάλτα
Ουκρανία
1 - 3
14/10/2023
Ουκρανία
Βόρεια Μακεδονία
2 - 0
12/9/2023
Ιταλία
Ουκρανία
2 - 1
9/9/2023
Ουκρανία
Αγγλία
1 - 1
19/6/2023
Ουκρανία
Μάλτα
1 - 0
16/6/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ουκρανία
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο antara, με το υψηλότερο yield +2.65% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες