4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Ρωσία

6/9/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 953
2 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1337 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρωσία - Ουγγαρία στις 14/10/2020

Προϊστορία

14/10/2020 ΡωσίαΟυγγαρία 0 - 0
6/9/2020 ΟυγγαρίαΡωσία 2 - 3
5/6/2017 ΟυγγαρίαΡωσία 0 - 3
18/11/2014 ΟυγγαρίαΡωσία 1 - 2
3/3/2010 ΟυγγαρίαΡωσία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 30,171 4.5%
X
€ 33,699 5.1%
2
€ 600,609 90.4%
Over
€ 33,490 50.4%
Under
€ 32,945 49.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

173 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
Με φόρα από την πρεμιέρα

Με φόρα από την πρεμιέρα

Η Ουγγαρία μετά το μεγάλο διπλό επί της Τουρκίας υποδέχεται στην Βουδαπέστη την Ρωσία για την 2η αγωνιστική του 3ου ομιλου για την League Β του Nations League.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Ήταν το αουτσάιντερ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τουρκία την Τετάρτη, πραγματοποίησε όμως πολύ καλή εμφάνιση και πήρε μία σπουδαία νίκη (0-1). Κυριάρχησε στο πρώτο μέρος , έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σάλαι στο 7’ και και στο 19’ είδε το σουτ του Σζομποζλάι να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Τουρκίας. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Χολέντερ στο 31’, με τους Μαγυάρους να αξίζουν ένα τέρμα στο πρώτο μέρος αλλά να μην το πετυχαίνουν. Ένιωσαν την απειλή των γηπεδούχων στο 53’, άγγιξαν το γκολ στο 66’ και τελικά πήραν αυτό που άξιζαν με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σζομποζλάι στο 80’.

Άκρως πειστική η εικόνα της, δεν φοβήθηκε την Τουρκία και πήρε μία δικαιότατη νίκη. Ενθαρρυντική η εμφάνιση της εν όψει και των Play Off του Nations League, φαίνεται πως μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα εισιτήριο στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Πήγαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Τουρκία που θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο ημίχρονο μας από την μέρα που ανέλαβα. Η αντίπαλος μας μάλλον μας υποτίμησε λίγο και εξεπλάγην από την τακτική μας. Αυτή η νίκη ήταν μόλις το πρώτο βήμα και θα ακολουθήσουν και άλλα. Τώρα έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ρωσία», σημείωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάρκο Ρόσι.

Η αποστολή της Ουγγαρίας:

Τερματοφύλακες: Γκουλάσι (Λειψία), Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Κόβαστσικ (Φεχέρβαρ)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Μπέσε (Λέουβεν), Φιόλα (Φέχερβαρ), Όρμπαν (Λειψία), Ατίλα Σάλαι (Απόλλων Λεμεσού), Κέτσκες (Λουγκάνο), Μπόλα (Φέχερβαρ)

Μέσοι: Ά. Νάγκι (Μπρίστολ Σίτι), Πατκάι (Φεχέρβαρ), Κόβακς (Φεχέρβαρ), Σομποσζλάι (Ζάλτσμπουργκ), Χόλμαν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Καλμάρ (Ντουνάισκα Στρέντα), Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Τσέρι (Μεζόκοβεσντ), Σάφερ (Ντουνάισκα Στρέντα), Σζόκε (Χέρακλες)

Επιθετικοί: Άνταμ Σάλαι (Μάιντς), Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Ρόλαντ Σάλαι (Φράιμπουργκ), Χολέντερ (Λουγκάνο), Σίμον (Ούιπεστ), Μπαμπάτι (Ζάλαγκερτσεγκ)

ΡΩΣΙΑ

Μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Σερβία, στην επανάληψη όμως ανέβασε την απόδοση της και πήρε τη νίκη (3-1). Ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι και απειλήθηκε στην αρχή, έφτασε όμως κοντά στο γκολ στο 24’ όταν του σουτ του Τζούμπια έδιωξε εντυπωσιακά ο Νμτίτροβιτς ενώ στο 40’ ο Μπακάεφ δεν έβαλε σωστά το πόδι του μπροστά σε κενή εστία και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπακάεφ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Πάβλοβιτς με τον Τζιούμπα να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια αλλά στο 69’ ο Καραβάεφ με εξαιρετική προσωπική ενέργεια έγραψε το 2-0, εννιά λεπτά μετά η Σερβία μείωσε αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Τζούμπια και πάλι με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στην κατάλληλη στιγμή έδειξε χαρακτήρα και πήρε μία δίκαιη νίκη. Μετά και το στραβοπάτημα της Τουρκίας έχει σημαντική ευκαιρία με νίκη σήμερα να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την πρώτη θέση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμήσει την Ουγγαρία μετά την πρεμιέρα.

«Δεν είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας γιατί σε αρκετά εύκολα σημεία κάναμε λάθη. Για περίπου έναν χρόνο απείχαμε οπότε είναι λίγο δύσκολο να ζητάμε αυτοματισμούς. Συνολικά ήταν ένα καλό παιχνίδι» , τόνισε ο κόουτς Τσερτσέσοφ

Η αποστολή της Ρωσίας

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμε(Λοκομοτίβ Μόσχας), Σούνιν (Ντινάμο Μόσχας), Τζανάγιεφ (Σότσι)

Αμυντικοί: Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κουντριασόφ (Αντάλιασπορ), Τζικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Σεμιόνοφ (Ακχμάτ Γκρόζνι), Πετρόφ (Κράσνονταρ), Καραβάγιεφ (Ζενίτ), Σορόκιν (Κράσνονταρ), Νεουστάντερ (-)

Μέσοι: Ζιρκόφ (Ζενίτ), Οζντόγεφ (Ζενίτ), Ιόνοφ (Ροστοβ), Κουζάγιεφ (-), Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Ζεμαλεντίνοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Άντον Μιραντσούκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάγιεφ (Σπάρτακ Μόσχας), Οζντόγιεφ (Ζενίτ), Φόμιν (Ντιναμό Μόσχας), Μοστοβόι(Ζενίτ)

Επιθετικοί: Τζιούμπα (Ζενίτ), Κομλιτσένκο (Ντιναμό Μόσχας), Σμόλοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σομπόλεβ (Σπάρτακ Μόσχας).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουγγαρία αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Η Ρωσία αποτελεί πλέον το φαβορί του ομίλου αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο στην Βουδαπέστη. Το διπλό βέβαια βρίσκεται σε καλές τιμές,αξιόλογο και το αμφίσκορο το οποίο και θα προτιμήσουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Ουγγαρία 6 11 3 2 1 7:4
  2 Ρωσία 6 8 2 2 2 9:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες