1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντουντελάνζ - ΚΦ Τίρανα

6/7/2022 20:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 165
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 667 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΚΦ Τίρανα - Ντουντελάνζ στις 12/7/2022

Προϊστορία

12/7/2022 ΚΦ ΤίραναΝτουντελάνζ 1 - 2
6/7/2022 ΝτουντελάνζΚΦ Τίρανα 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,918 32.3%
X
€ 7,282 29.7%
2
€ 9,330 38.0%
Over
€ 3,619 31.8%
Under
€ 7,771 68.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

86 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

1

3

Σουτ εκτός εστίας

3

45%

Κατοχή μπάλας

55%

0

Οφσάιντ

4

0

Κίτρινες κάρτες

1

1

Κόκκινες κάρτες

1

6

Κόρνερ

3

5

Αλλαγές

2

13

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Jos Nosbaum
  • Θεατές: 1555
Με το μυαλό και στη ρεβάνς τα Τίρανα

Με το μυαλό και στη ρεβάνς τα Τίρανα

Η Ντουντελάνζ υποδέχεται στο Λουξεμβούργο τα Τίρανα με τον προπονητή των Αλβανών να κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τo νικητή του Πιούνικ – Κλουζ.

Έπειτα από δύο χρόνια ξηρασίας, επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος Λουξεμβούργου και πανηγύρισε τον 16 τίτλο της ιστορίας της. Θα μπορούσε να είχε κάνει και το νταμπλ, αλλά στις 27 Μάη έχασε στον τελικό από τη Ρασίνγκ Ουνιόν. Η νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αφού η έναρξη της λίγκας έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο.

Έχει αρκετά μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού μπήκε δύο συνεχόμενες φορές (2019, 2020) στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πέρσι αποκλείστηκε στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης από την Μποέμιανς.

Στον πάγκο της βρίσκεται ο 45χρονος Πορτογάλος προπονητής, Κάρλος Φανγκέιρο, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ και μίλησε για ένα όνειρό που γίνεται πραγματικότητα: «Πραγματικά πρόκειται να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα! Να είμαι σε αυτή τη φανταστική διοργάνωση, το Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος! Θα εκμεταλλευτώ τη στιγμή γιατί για να πετύχουμε αυτό το κατόρθωμα είχαμε πολύ πνεύμα θυσίας, πολλή αφοσίωση, πολλές ώρες χαμένου ύπνου. Λίγο ελεγχόμενο άγχος, αλλά πάνω από όλα προετοιμασμένο. Οι νέοι παίκτες έφταναν με το σταγονόμετρο. Κάποια από αυτούς έφτασαν μόλις χθες, δηλαδή δύο μέρες μακριά από το ματς. Με ανησυχούν λίγο αυτά που μόλις ήρθαν! Για το πρωτάθλημα θα είναι έτοιμοι, αλλά όχι για αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Δεν θα έλεγα ότι αυτός ο αντίπαλος (Τίρανα) ήταν ο πιο προσιτός. Αναλύσαμε και βλέπουμε ότι είναι μια δυναμική ομάδα» είπε ο κόουτς.

Αγωνιστικά Νέα: Είναι τραυματίας ο ΝτιούφΚέρδισε τον 26ο τίτλο του πρωταθλήματος Αλβανίας την περασμένη περίοδο και είναι άνετα η πιο επιτυχημένη ομάδα στη χώρα όσον αφορά τα πρωταθλήματα. Τα Τίρανα βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, αφού το νέο πρωτάθλημα αρχίζει τον Σεπτέμβριο.

Είναι επίσης η πιο επιτυχημένη αλβανική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας φτάσει στη φάση των 16 σε τρεις περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80. Πέρσι, έφτασε έως τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιουνγκ Μπόις. Τα Τίρανα έχουν παίξει 41 αγώνες σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μετρούν 29 ήττες.

«Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι αγώνας Champions League. Νομίζω ότι μετά από ένα σχετικά όχι πολύ μεγάλο διάστημα από τη διακοπή του πρωταθλήματος και την επανέναρξη της φάσης, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι παρόλο που είχαμε κάποιες μικρές ανησυχίες. Νομίζω ότι το γήπεδο δεν είναι στα πρότυπα του Champions League, είναι στενό και όχι στο σωστό και κανονικό μέγεθος. Πρέπει όμως να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πιστεύω ότι είναι ένα ματς που δεν τελειώνει την Τετάρτη, υπάρχει και η ρεβάνς, οπότε πρέπει να είμαστε πάντα στο πλαίσιο των δύο συναντήσεων. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, οπότε θα σκεφτούμε και το επόμενο ματς. Είναι αλήθεια ότι είναι το πρώτο μου παιχνίδι ως προπονητής στην Ευρώπη» ανέφερε ο προπονητής Σέχι.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει σημαντικές απουσίες.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντουντελάνζ έχει αρκετά μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού τα τελευταία χρόνια έχει μπει δύο φορές σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σε αντίθεση με τα Τίρανα που δεν τα έχουν καταφέρει. Ο προπονητής των Αλβανών θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη και δήλωσε πως σκέφτεται και τον επαναληπτικό. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν πολύ αμυντικά και θα ποντάρουμε στο Under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας ΚΦ Τίρανα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντουντελάνζ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Zzo8877 με το υψηλότερο yield +2.59% έπαιξε: 1
  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +5.13% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες