1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντόρτμουντ - Χόλσταϊν Κίελ

1/5/2021 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 955

1ο Ημίχρονο 5 - 0

  1. 16' Reyna Giovanni
  2. 23' Reyna Giovanni
  3. 26' Reus Marco
  4. 32' Hazard Thorgan
  5. 37' Hauptmann Niklas
  6. 41' Bellingham Jude

2ο Ημίχρονο 5 - 0

  1. 86' Lorenz Simon

      Προϊστορία

      1/5/2021 ΝτόρτμουντΧόλσταϊν Κίελ 5 - 0
      7/2/2012 Χόλσταϊν ΚίελΝτόρτμουντ 0 - 4

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 243,006 95.0%
      X
      € 6,693 2.6%
      2
      € 6,140 2.4%
      Over
      € 19,560 63.3%
      Under
      € 11,340 36.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      113 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Signal Iduna Park, Dortmund
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 81365
      Υποψιασμένη η Ντόρτμουντ

      Υποψιασμένη η Ντόρτμουντ

      Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Χόλσταϊν Κιέλ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι που θα βρουν απέναντι τους την έκπληξη της διοργάνωσης.

      * Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί έπειτα η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Λειψία.

      ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

      Ο δρόμος για τα ημιτελικά δεν ήταν ακριβώς εύκολος για την ίδια καθώς μπορεί να ξεπέρασε τα εμπόδια των Μπράουνσβαϊγκ (2-0) και Πάντερμπορν στην παράταση (3-2), στα προημιτελικά όμως συνάντησε την Γκλάντμπαχ. Εκεί έδειξε χαρακτήρα και με ένα γκολ του Σάντσο στο 66’ πήρε το «διπλό» και μαζί και την πρόκριση.

      Το ίδιο καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στην έδρα της Βόλφσμπουργκ το προηγούμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα όπου πήρε τη νίκη με 2-0 και παρέμεινε ζωντανή για μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 12’ ο Χάαλαντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Οτάβιο και τς έδωσε το προβάδισμα το οποίο στη συνέχεια προσπάθησε να υπερασπιστεί. Τα πράγματα έδειχναν να στραβώνουν στο 59’ όταν ο Μπέλινχαμ αποβλήθηκε με 2 κίτρινες κάρτες, ωστόσο στο 67’ ο Χάαλαντ έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. Από εκεί και έπειτα παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

      Το τελευταίο διάστημα η εικόνα της βελτιώνεται συνεχώς, έχει μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου ενώ πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρώτη 4αδα. Μετράει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και το θετικό ήταν πως ο Χαάλαντ δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό. Ακολουθεί στο πρωτάθλημα ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Λειψία, ενώ στη συνέχεια έχει τις Μάιντζ και Λεβερκούζεν. Δεν είναι στο χέρι της, θα πρέπει να στραβοπατήσει κάποιος άμεσος ανταγωνιστής της για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ίδια μοιάζει ικανή να κάνει το 3 στα 3.

      «Η Χόλσταϊν διανύει μία πολύ καλή σεζόν. Παίζει με θάρρος και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην 2η κατηγορία και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι απέναντι τους»,σχολίασε ο κόουτς Τέρζιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Νταχούντ (18/1). Παραμένουν εκτός ο αμυντικός μέσος Βίτσελ (15/0),ο επιθετικός Μουκόκο (14/3), ο στόπερ Ζαγκαντού (9/0) και ο μπακ Σμέλτσερ (-).

      ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

      Από την στιγμή που απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου στους «32» του θεσμού στα πέναλτι, αυτόματα έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη στο Κύπελλο αλλά έμοιαζε δύσκολο να φτάσει ως εδώ. Στη συνέχεια βέβαια άφησε εκτός τις Ντάρμσαντ, πάλι στα πέναλτι, και την Έσσεν (3-0) και πλέον είναι έτοιμη να γράψει ιστορία. Η Ντόρτμουντ βέβαια βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα είναι σαφώς υποψιασμένη.

      Στο πρωτάθλημα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις απουσίες που είχε λόγω κορωνοϊού και την Τρίτη έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει το διπλό στην έδρα της Νυρεμβέργης (1-1). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 31’ αν και είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη χρειάστηκε 2 φορές την βοήθεια του δοκαριού για να γλιτώσει το 2ο γκολ. Τελικά βρήκε την ισοφάριση με τον Σέρα στο 67’ αλλά δεν έφτασε στην ανατροπή.

      Βρίσκεται στο -2 από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ και στο -7 από την απευθείας άνοδο, έχοντας όμως 3 παιχνίδια λιγότερα. Η πορεία της φέτος είναι αξιοσημείωτη, μοιάζει δύσκολο να βάλει δύσκολα στην Ντόρτμουντ αλλά έχει ψυχολογία καθώς διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν της ιστορίας της.

      «Είναι συναρπαστικό το γεγονός πως δίνουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Ντόρτμουντ. Τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής στις διαδικασίες των πέναλτι αλλά δεν θα είναι αυτό το πλάνο μας»,σχολίασε ο κόουτς Βέρνερ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο στόπερ Θέσκερ (13/0), ο μπακ Κιρκέσοφ (6/0) και ο μέσος Ιγκνιόφσκι (10/0). Επέστρεψε από την καραντίνα ο τερματοφύλακας Γκέλιος (24/0) και είναι πιθανό να λάβει θέση βασικού.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ντόρτμουντ ξέρει πως είναι το φαβορί της αναμέτρησης, έχει την ποιότητα να φτάσει στον τελικό όμως απέναντι της θα βρει μία αντίπαλο που έχει αποκλείσει ήδη την Μπάγερν Μονάχου. Η Χόλσταϊν διανύει ίσως την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της και θα παίξει χωρίς άγχος. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μην δεχτεί γκολ αλλά θα παλέψει να βρει ένα. Ελκυστικό το αμφίσκορο.

      FACTS

      • Η ομάδα Ντόρτμουντ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ντόρτμουντ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.21 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο teogreek, με το υψηλότερο yield +3.60% στο [ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες