Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιναμό Κιέβου - Άλκμααρ

Προϊστορία

15/9/2020 Ντιναμό ΚιέβουΆλκμααρ 2 - 0
4/11/2010 Ντιναμό ΚιέβουΆλκμααρ 2 - 0
21/10/2010 ΆλκμααρΝτιναμό Κιέβου 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 135,459 20.3%
X
€ 79,835 12.0%
2
€ 450,769 67.7%
Over
€ 21,143 15.0%
Under
€ 120,025 85.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

228 ψήφοι:

Με προβλήματα στην άμυνα οι γηπεδούχοι

Με προβλήματα στην άμυνα οι γηπεδούχοι

Η Ντιναμό Κιέβου ξεκινάει τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις φιλοξενώντας την ξεκούραστη Άλκμααρ.

* Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αν δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Την περασμένη Παρασκευή αγωνίστηκε για τη δεύτερη αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος και έφερε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) με την Ντέσνα. Αυτή ήταν η πρώτη της απώλεια, αφού στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Ολίμπικ Ντόνετσκ με 4-1.

Η Ντιναμό έφτασε στον τρίτο προκριματικό γύρο επειδή τερμάτισε στην δεύτερη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος και εξασφάλισε το δικαίωμα να ξεκινήσει από αυτό το στάδιο των προκριματικών.

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τα πάντα είναι γνωστά για τους αντιπάλους. Το κύριο πράγμα είναι πώς θα προετοιμαστείς και πώς θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τον αντίπαλο. Ελπίζω την Τρίτη τα παιδιά μας να δείξουν ένα καλό επίπεδο. Γνωρίζουμε καλά ολόκληρη τη σύνθεση του AZ, την εξετάσαμε και την μελετήσαμε. Έχει πολλούς ταλαντούχους νέους, οι οποίοι παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, ξέρουμε τις αδυναμίες τους. Χτίζουμε επίσης μια νέα ομάδα, δουλεύουμε με όρους δημιουργίας. Είναι κρίμα που δεν μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες μας στον αγώνα. Υπάρχουν τραυματίες που γνωρίζετε. Υπάρχουν προβλήματα από αυτή την άποψη» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει προβλήματα στην άμυνα, αφού είναι τραυματίες οι Μπούρντα, Ντ. Ποπόφ, Σαμπάνοφ και ο Τίμτσουκ. Επίσης, ο μέσος Βέρμπιτς δεν κατάφερε να φτάσει στο 100%.

ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ

Eίχε όλες τις πιθανότητες να φτάσει απευθείας στο Champions League, αλλά το ολλανδικό πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος, βρισκόταν στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με τον Άγιαξ, αλλά ο Αίαντας υπερτερούσε.

Έτσι, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και της βγήκε η ψυχή για να αποκλείσει στην Ολλανδία την Βικτόρια Πλζεν στην παράταση. Οι Τσέχοι πήραν το προβάδισμα με τον Λιμπέρσκι στο 78' και η ΑΖ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουπμάινερς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο έξτρα μισάωρο ο Γκούντμουντσον πέτυχε δύο τέρματα (98', 118') διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Δεν έπαιξε στη πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο αφού η ομοσπονδία της χώρας, ανέβαλε τον αγώνα ώστε να προετοιμαστεί αποκλειστικά για τον ευρωπαϊκό της αγώνα. Νέα μεταγραφή είναι ο Σουηδός κεντρικός επιθετικού, Έσπερ Κάρλσον από την Έλφσμποργκ, αλλά δεν θα παίξει ενάντια στη Ντιναμό, αλλά πήρε και τον αμυντικό Τίμο Λέχερτ.

«Είναι δύσκολο να πούμε ποιος είναι το φαβορί. Οι δύο ομάδες δεν παίζουν συχνά μεταξύ τους. Ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, κατά τη διάρκεια του οποίου η κατάσταση στο γήπεδο μπορεί να αλλάξει, το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεαστεί από πολλές περιστάσεις. Ωστόσο, οι πιθανότητες είναι ίσες με 50 - 50. Μπορούμε να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο καθ 'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και την ημέρα του αγώνα θα πάρουμε την τελική απόφαση για το σχήμα που θα παίξουμε. Γνωρίζουμε ότι η Ντιναμό είναι πολύ ισχυρή στις αντεπιθέσεις. Πρέπει λοιπόν να βρούμε μια ισορροπία», ανέφερε ο προπονητής Άρνε Σλοτ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Έλληνας αμυντικός Παντελής Χατζηδιάκος δεν έχει παίξει από τον περασμένο Νοέμβριο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά είναι απίθανο να αγωνιστεί. Αμφίβολοι δίνονται οι επιθετικοί Στενγκς και Ιντρίσι.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντιναμό Κιέβου έχει αρκετά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή, αλλά έχει περισσότερη εμπειρία από την αντίπαλο της και παίζει εντός έδρας. Από την άλλη, η Άλκμααρ είναι ξεκούραστη, έχει ενθουσιασμό, τρέχει συνεχώς, αλλά στον προηγούμενο γύρο τα... χρειάστηκε για να αποκλείσει τη Πλζεν. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Άλκμααρ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Άλκμααρ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.49 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Κιέβου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.49 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.25% έπαιξε: 1
  • » Ο ngavalis, με το υψηλότερο yield +1.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες