3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιζόν - Λοριάν

1/11/2020 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 355
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1278 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λοριάν - Ντιζόν στις 27/1/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 42' Boey Sacha

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 55' Allagbe Kassifa Owalabi
  2. 80' Lemoine Fabien

      Προϊστορία

      27/1/2021 ΛοριάνΝτιζόν 3 - 2
      1/11/2020 ΝτιζόνΛοριάν 0 - 0
      28/1/2017 ΛοριάνΝτιζόν 2 - 3
      22/10/2016 ΝτιζόνΛοριάν 1 - 0
      15/12/2015 ΛοριάνΝτιζόν 3 - 0
      7/5/2012 ΛοριάνΝτιζόν 0 - 0
      20/8/2011 ΝτιζόνΛοριάν 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 11,809 9.3%
      X
      € 10,384 8.2%
      2
      € 105,111 82.6%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      54 ψήφοι:

      Συνθέσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stade Gaston Gerard
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 15995
      Στενεύουν τα περιθώρια για την Ντιζόν

      Στενεύουν τα περιθώρια για την Ντιζόν

      Η Ντιζόν θα κοντραριστεί με τη Λοριάν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν στην έδρα τους από τη Μαρσέιγ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΝΤΙΖΟΝ

      Έψαχνε ένα θαύμα στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς». Ακόμα και στο ποδόσφαιρο που είναι το άθλημα των εκπλήξεων, σπανίως γίνονται τέτοιες και διασύρθηκε απόλυτα λογικά χάνοντας 4-0. Άντεξε όλα κι όλα τρία λεπτά με την άμυνα της να πιάνεται στον ύπνο και τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα μόλις στο 3’ με τέρμα του Κεν. Αφού σώθηκε από το δοκάρι σε κεφαλιά του Νεϊμάρ, είκοσι λεπτά αργότερα δέχτηκε και δεύτερο τέρμα ξανά από τον Κεν. Στην επανάληψη βρήκε κάποιους χώρους με την Παρί να έχει ρίξει εμφανώς ταχύτητα, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να σκοράρει. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και είδε τους αντιπάλους της να σκοράρουν ακόμα δύο γκολ, αμφότερα από τον Εμπαπέ, στο 82’ και το 88’.

      Μετά τις νίκες της Ρεμς και του Στρασβούργου, η Ντιζόν παραμένει η μοναδική ομάδα στο γαλλικό πρωτάθλημα που δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ. Έχει πάρει όλες κι όλες δύο ισοπαλίες και κινδυνεύει από νωρίς να χάσει την επαφή με τις άμεσες ανταγωνίστριες για την παραμονή. Έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς και βρίσκεται φυσιολογικά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποτελώντας το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με τέσσερα γκολ, ενώ η άμυνά της είναι η δεύτερη χειρότερη, καθώς η εστία της έχει παραβιαστεί σε 18 περιπτώσεις. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Στεφάν Ζομπάρ υποστήριξε: «Υπάρχει μία μορφή ανωριμότητας και γι’ αυτόν το λόγο ζητάμε συγγνώμη. Η καρδιά της δουλειάς που κάνουμε είναι να βρισκόμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση αλλά αυτό δεν συμβαίνει στο βαθμό που θα θέλαμε. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση ειδικά στο ξεκίνημα των αγώνων μας».

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο μέσος Εντόνγκ (8/0). Τραυματίεςο επίσης χαφ Γιονουσά (2/0) και Τσελίνα (5/0), ενώ προσβλήθηκαν από τον Covid-19 και θα απουσιάσουν ο αμυντικός Τσάλα (6/0) και ο μέσος Σαμαριτανό (7/0).



      ΛΟΡΙΑΝ

      Ο στόχος της στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο τη Μαρσέιγ ήταν να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά το μεγάλο διπλό που είχε προηγηθεί μέσα στο «σπίτι» της Ρεμς. Δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε (0-1), σ’ έναν αγώνα πάντως στον οποίο θα μπορούσε να είχε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν κάκιστο ποιοτικά με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται εμφανώς επηρεασμένες από τις κακές καιρικές συνθήκες, αφού το ματς διεξήχθη με έντονη βροχόπτωση. Δεν απείλησε ούτε μία φορά ενώ δεν κινδύνευσε κι εκείνη σοβαρά. Εννιά λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη κι αφού πρώτα είχε σταθεί άτυχη έχοντας δοκάρι, είδε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα. Μία κακή εκτίμηση του πορτιέρο της επέτρεψε στον Μπαλέρντι να παραβιάσει την εστία της με κεφαλιά σχεδόν από τη γραμμή του άουτ. Είχε αρκετό χρόνο μπροστά της αλλά δεν σκόραρε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ντελαπλάς λίγο πριν το φινάλε.

      Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφερε να νικήσει η Λοριάν και πλέον δημιουργεί ένα αρνητικό σερί που θα κάνει δύσκολη τη ζωή της αναφορικά με τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η συγκομιδή των 7 βαθμών φέρνει τους νεοφώτιστους στην 17η θέση, οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αισθάνονται ασφαλείς. Τα έξι από τα οκτώ ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

      «Είναι στο δικό μου χέρι να κάνω την ομάδα να καταλάβει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Θα έρθουν κι αυτά, θα ακολουθήσουν. Πρέπει όλοι μας να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά, ούτως ώστε να έχουμε κι άλλους τέτοιους αγώνες όπως αυτός με τη Μαρσέιγ. Χάσαμε από ατυχία, αλλά χάρηκα με την εικόνα των παικτών μου και περιμένω αντίστοιχη εμφάνιση με την Ντιζόν» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Κριστόφ Πελισιέ.

      Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο επιθετικός Αμέλ (7/3). Ξανά εκτός οι αμυντικοί Λε Γκοφ (6/0) και Σονιέ (0/0), ενώ νέο πρόβλημα είναι αυτό του αμυντικού Μέντες (8/0) και του χαφ Σαλομπάχ (3/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ντιζόν βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, έστω κι αν ακόμα έχει παιχτεί το 1/4 των αγώνων. Αποτελεί τη μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη και θεωρείται απ’ όλους το πρώτο και μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Από την άλλη η Λοριάν δεν έχει εντυπωσιάσει σε καμία περίπτωση, όμως έχει παρουσιάσει πιο πειστική εικόνα. Έστω κι αν υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, το ματς αυτό είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τους γηπεδούχους οι οποίοι με «τρίποντο» θα νιώσουν ξανά «ζωντανοί» στη «μάχη» της σωτηρίας. Μας προκαλούν οι τιμές του άσου και θα ρισκάρουμε θεωρώντας ότι υπάρχει αξία σε αυτό το ποντάρισμα.

      FACTS

      • Η ομάδα Λοριάν δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λοριάν έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.70 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ντιζόν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.80 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λοριάν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.15 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Λιγκ 1
        16 Λοριάν 38 42 11 9 18 50:68
        20 Ντιζόν 38 21 4 9 25 25:73
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 1
      • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +4.68% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες