7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νίκη Βόλου - Άρης

Προϊστορία

30/1/2024 Νίκη ΒόλουΆρης 2 - 2
24/1/2024 ΆρηςΝίκη Βόλου 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,309 19.9%
X
€ 1,620 13.9%
2
€ 7,690 66.2%
Over
€ 5,271 61.9%
Under
€ 3,246 38.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

189 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

Τυπική υπόθεση

Τυπική υπόθεση

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου σ’ έναν αγώνα που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα μετά τη νίκη των «κίτρινων» με 3-0 στο πρώτο ματς.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση κι αν χρειαστεί στα πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στους «4» με τον νικητή του ΟΦΗ-Παναιτωλικός.

* Με κόσμο η αναμέτρηση. Η ΠΑΕ Άρης κάλεσε τους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στο Βόλο.

Α’ Ματς (Άρης – Νίκη Βόλου 3-0): Κυρίαρχος ο Άρης, δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του στο πρώτο μέρος το οποίο έληξε χωρίς σκορ αλλά στην επανάληψη πήρε το προβάδισμα στο 58’ με τον Νταρίντα ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 90+3’. Τρία λεπτά μετά ο Σουλεϊμάνοβ σκόραρε με όμορφο πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ που ουσιαστικά τον φέρνει ήδη στα ημιτελικά.

Ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για την ανατροπή στη σημερινή ρεβάνς. Σε αμυντικό ρόλο σ’ όλο το παιχνίδι, δέχτηκε το 1-0 και έμενε «όρθια» χάρη στις επεμβάσεις του Γκαραβέλη αλλά «λύγισε» στις καθυστερήσεις δεχόμενη δύο γκολ που έβαλαν τέλος στις ελπίδες της στον επαναληπτικό.

Μετά το φινάλε ο τεχνικός της Ελευθερόπουλος δήλωσε: «Στεναχωριέμαι από την προσπάθεια των παιδιών. Αν τελείωνε στο 90+3′ και μέναμε στο 1-0 θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες στην ρεβάνς. Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους, αλλά η μεγάλη διαφορά των ομάδων έκρινε το παιχνίδι. Δεν φοβηθήκαμε, παίξαμε καλά και δικαιούμασταν το κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε κάνει μεταγραφές και είχαμε απουσίες όπως του Μιράντα, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την δουλειά με τις απουσίες που έχουμε».

Στο πρωτάθλημα, νίκησε εύκολα με 2-0 τον Καμπιανιακό στην Χαλάστρα σ' ένα παιχνίδι με πολύ δυνατό αέρα. Πέτυχε και τα δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο με Κρητικό (2’) και Λίταινα (8’) και έκτοτε έκανε διαχείριση. Μετά το ματς, ο Ελευθερόπουλος τόνισε πως με τέτοιες καιρικές συνθήκες δεν πρέπει να γίνονται αγώνες, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για το γεγονός πως οι εννέα παίκτες της ενδεκάδας είχαν δώσει ματς πριν 2,5 μέρες με τον Άρη.

Δεύτερη διαδοχική νίκη και τρίτη στα τέσσερα τελευταία (3-0-1), έχει χάσει όμως αρκετό έδαφος στη μάχη της ανόδου, όντας στην 4η θέση και στο -15 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό με δύο ματς λιγότερα. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ’ Β στην έδρα της.

Διαδικαστικό χαρακτήρα η σημερινή ρεβάνς, με το κλίμα να είναι βαρύ και πένθιμο μιας και ο αρχηγός, Παύλος Κυριακίδης έχασε την Κυριακή τη 30χρονη σύζυγο του Ιωάννα, η οποία είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αγωνιστικά Νέα: Παρά το χαμό της συζύγου του, ο Κυριακίδης ζήτησε να μπει στην αποστολή για το σημερινό. Σε διεθνείς υποχρεώσεις ο πολύτιμος εξτρέμ Μιράντα (7/5). Ξανά εκτός ο ενίοτε βασικός στόπερ Μπαχανάκ (8/0), ο βασικός μεσοαμυντικός Παναγιωτίδης (11/1), ο αναπληρωματικός μέσος Πέττας (7/0) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μπουργάνης (-).Βρίσκεται ουσιαστικά και με τα δύο πόδια στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού θα πρέπει να… αυτοκτονήσει για να χάσει προβάδισμα τριών τερμάτων απέναντι σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Κυρίαρχος σ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 58’ με τον Νταρίντα, ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 90+3’ και ο Σουλεϊμάνοβ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 90+6’.

Μετά το ματς ο τεχνικός του Μάντζιος σχολίασε: «Είχαμε ένα μέτριο ημίχρονο πάλι, χωρίς διάθεση να τρέξουμε. Όταν μια ομάδα αμύνεται με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα, χρειάζεται περισσότερη κίνηση και ένταση. Είχαμε όμως δύο ευκαιρίες. Συνολικά ήταν μια εικόνα που δεν μας άρεσε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα βελτιώθηκε και με τις αλλαγές. Το 3-0 είναι ένα σκορ που θέλαμε, πάρα πολύ καλό απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα όπως η Νίκη Βόλου».

Στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με το επαγγελματικό 1-0 της Κηφισιάς στην Καισαριανή. Άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Φετφατζίδη (16’) και έκτοτε έδωσε την κατοχή επιλέγοντας να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ. Η αντίπαλος του είχε μια κλασσική φάση σε κάθε ημίχρονο αλλά κατά τ’ άλλα δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του. Από την πλευρά του, είχε κάποιες φάσεις για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη έδωσε ακόμα περισσότερα μέτρα χωρίς εν τέλει να το πληρώσει.

«Σημαντική νίκη, κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά ήταν πολύ μαχητική. Το παιχνίδι πήγε στην ένταση, στις μεγάλες μπάλες και στο physical. Σίγουρα αυτό μας δυσκόλεψε. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε», δήλωσε μετά το ματς ο Μάντζιος.

Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία (3-0-1), εδραιώθηκε στην 5η θέση και παρέμεινε στο -8 από τον 4ο Ολυμπιακό αλλά και στο +6 από την 7η Λαμία. Την επόμενη αγωνιστική έχει εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό.

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει η σημερινή ρεβάνς στο Κύπελλο, ο Μάντζιος θα ξεκουράσει πρόσωπα και θέλει η ομάδα του να εμφανιστεί σοβαρή ώστε να «κλειδώσει» και τυπικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές απουσίες. Εκτός λόγω προβλημάτων έμειναν ο βασικός γκολκίπερ Κουέστα (15/0) και οι δύο στόπερ Φαμπιάνο (18/4) και Ροζ (4/0) καθώς και ο ανέτοιμος μέσος Ζαν Ζουλ (10/0). Έμειναν στην Θεσσαλονίκη για να πάρουν «ανάσες» ο μπακ Οντουμπάτζο (16/) και ο εξτρέμ Σουλεϊμάνοβ (17/4), αμφότεροι βασικοί. Δεν υπολογίζονται και «κόπηκαν» ξανά οι μέσοι Ρουπ (6/0), Πάρντο (13/1), ο μπακ Ματαρίτα (1/0) και ο εξτρέμ Κάρλσον (14/0). Μπήκαν μετά από καιρό στην αποστολή ο στόπερ Δεληζήσης (-) και ο επιθετικός χαφ Χριστοδουλόπουλος (6/1).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η νίκη του Άρη με 3-0 στο πρώτο ματς μετατρέπει σε διαδικαστική τη σημερινή ρεβάνς και επιτρέπει στον Μάντζιο να δώσει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς του. Από την πλευρά της, η Νίκη Βόλου θα επιδιώξει ένα αποτέλεσμα γοήτρου μπροστά στον κόσμο της, κάτι που ενδεχομένως οδηγήσει σε πιο ανοιχτό ματς. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν σκοπιμότητες, θα δώσω ένα προβάδισμα στο όβερ σε τιμές αουτσάιντερ.

FACTS

  • Η ομάδα Άρης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.12 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
30/1/2024
Νίκη Βόλου
Άρης
2 - 2
24/1/2024
Άρης
Νίκη Βόλου
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +4.18% έπαιξε: 0-1 Goal
  • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +39.85% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες