2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπρέντφορντ - Μπάρνσλεϊ

22/7/2020 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 675
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1398 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπρέντφορντ - Μπάρνσλεϊ στις 14/2/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 41' Styles Callum

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 55' Williams Jordan
  2. 73' Dasilva Joshua
  3. 75' Sollbauer Michael
  4. 79' Noergaard Christian
  5. 85' Jansson Pontus
  6. 88' Fosu Tariqe
  7. 90' Oduor Clarke
  8. 90' Oduor Clarke

      Προϊστορία

      14/2/2021 ΜπρέντφορντΜπάρνσλεϊ 0 - 2
      24/11/2020 ΜπάρνσλεϊΜπρέντφορντ 0 - 1
      22/7/2020 ΜπρέντφορντΜπάρνσλεϊ 1 - 2
      29/9/2019 ΜπάρνσλεϊΜπρέντφορντ 1 - 3
      28/4/2018 ΜπάρνσλεϊΜπρέντφορντ 2 - 0
      16/12/2017 ΜπρέντφορντΜπάρνσλεϊ 0 - 0
      17/4/2017 ΜπάρνσλεϊΜπρέντφορντ 1 - 1
      22/10/2016 ΜπρέντφορντΜπάρνσλεϊ 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 106,827 88.8%
      X
      € 4,244 3.5%
      2
      € 9,289 7.7%
      Over
      € 1,312 64.8%
      Under
      € 713 35.2%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      70 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Griffin Park
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 12300
      Όλα εξαρτώνται από την Μπρέντφορντ

      Όλα εξαρτώνται από την Μπρέντφορντ

      Η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ για την 46η και τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Στόουκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν απρόσμενη νίκη απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

      Ήταν το μεγάλο φαβορί στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη βαθμολογικά αδιάφορη Στόουκ, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και μάλιστα ηττήθηκε 1-0. Έψαξε το γρήγορο γκολ και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κόντρα στη ροή του αγώνα μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 38’, με τον Λι να εκμεταλλεύεται ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ της και να σκοράρει από κοντά σε κενή εστία. Ανασυντάχθηκε και στην επανάληψη παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη. Ήταν μόνιμα γύρω από την περιοχή των γηπεδούχων και φαινόταν θέμα χρόνου να βρει το τέρμα της ισοφάρισης. Έφτιαξε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Ο χρόνος κυλούσε και στο τέλος κυριάρχησε το άγχος. Δεν βρήκε ποτέ την ισοφάριση και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να φεύγει ηττημένη από το γήπεδο.

      Είδε το νικηφόρο σερί της να σταματάει στις οκτώ αναμετρήσεις και δεν κατάφερε να πετύχει ρεκόρ στην ιστορία του κλαμπ με εννιά διαδοχικά «τρίποντα». Έχει συγκεντρώσει 81 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απέχει έναν πόντο από την 2η Γουέστ Μπρομ την οποία είχε την ευκαιρία να προσπεράσει με ισοπαλία ή νίκη, αφού σε πιθανή ισοβαθμία υπερέχει λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Παρ’ όλα αυτά ηττήθηκε και δεν τα κατάφερε. Έναν πόντο πίσω της είναι και η Φούλαμ. Θέλει νίκη και ισοπαλία ή ήττα της Γουέστ Μπρομ προκειμένου να ανέβει εκείνη απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με την πρωταθλήτρια Λιντς. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

      Ο προπονητής του συλλόγου Τόμας Φρανκ υποστήριξε: «Δεν πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας πριν την τελευταία αγωνιστική. Χάσαμε από τη Στόουκ σ’ ένα σφιχτό παιχνίδι αλλά αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν. Πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι και να εκμεταλλευτούμε τις πιθανότητές μας. Έχουμε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι. Υπόσχομαι ότι θα είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε ».

      Αγωνιστικά Νέα: Δύο προβλήματα, αμφότερα γνωστά. Παραμένει στα «πιτς» ο τραυματίας Έλληνας επιθετικός, Νίκος Καρέλης (4/0), ενώ δεν υπολογίζεται ο επίσης τραυματίας μέσος, Μπαπτίστ (10/0).



      ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

      Θεωρούταν το μεγάλο αουτσάιντερ του εντός έδρας παιχνιδιού της κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, από τη στιγμή που η τελευταία ετοιμάζεται να διεκδικήσει την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ, μέσω των πλέι οφ. Κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πανηγυρίσει μία πολύ μεγάλη νίκη (1-0) που της δίνει κίνητρο ενόψει της τελευταίας «στροφής». Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη σεζόν, την ώρα που οι αντίπαλοί της ήταν κάκιστοι. Από το πρώτο μέρος είχε τον έλεγχο κι έψαξε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Είχε δοκάρι κι αρκετές ακόμα καλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν έμοιαζε ικανή να σκοράρει. Η επανάληψη είχε ακριβώς την ίδια εικόνα με την Μπάρνσλεϊ να είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στάθηκε ξανά άτυχη με νέο δοκάρι, όμως στις καθυστερήσεις ο Σμιντ με κοντινή προβολή της χάρισε το «τρίποντο».

      Αυτή ήταν η πρώτη επικράτηση μετά από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Φαίνεται ότι ξύπνησε αργά και χρειάζεται ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η συγκομιδή των 46 βαθμών τη φέρνει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για να μην πέσει στην τρίτη κατηγορία θα πρέπει να νικήσει στο Λονδίνο την Μπρέντφορντ και παράλληλα να χάσει η Τσάρλτον στην έδρα της πρωταθλήτριας Λιντς και να μην νικήσει η Λούτον την Μπλάκμπερν. Τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

      «Προερχόμαστε από μία τεράστια νίκη που απέδειξε ότι έχουμε τη σωστή νοοτροπία αφού παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δικαιωθήκαμε. Γνωρίζουμε ότι η Μπρέντφορντ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και τρέφουμε σεβασμό γι’ αυτούς, όμως είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο αγώνα. Το κλίμα στα αποδυτήρια μας είναι φοβερό. » ήταν τα λόγια του Αυστριακού τεχνικού της ομάδας, Γκέρχαρντ Στρούμπερ.

      Αγωνιστικά Νέα: Δύο απουσίες στην τελευταία «στροφή», καθώς δεν είναι διαθέσιμοι ο μέσος Πάλμερ (3/0) και ο περιφερειακός επιθετικός Σιμόες (16/2). Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μπρέντφορντ έχει μεγάλο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι καθώς ελπίζει ότι με δική της νίκη και «γκέλα» της Γουέστ Μπρομ, θα μπορέσει να πάρει το απευθείας εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ και να μην μπλέξει στη διαδικασία των πλέι οφ. Στον αντίποδα η Μπάρνσλεϊ χρειάζεται ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς θα πρέπει να νικήσει σε μία πολύ δύσκολη έδρα και παράλληλα να ηττηθεί η Τσάρλτον και να μην νικήσει η Λούτον. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι και διαθέτουν και εξαιρετική άμυνα. Θεωρούμε ότι σε αυτό το ματς δεν θα δεχτούν γκολ και θα επιλέξουμε το No Goal.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπρέντφορντ νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Μπάρνσλεϊ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονσιπ).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο 123qweasdzxc, με το υψηλότερο yield +5.90% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Τσάμπιονσιπ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες