6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Ρόμα

18/2/2021 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 753
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1173 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρόμα - Μπράγκα στις 26/7/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 5'
  2. 7'
  3. 32'

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 53'
  2. 54'
  3. 57'
  4. 62'
  5. 62'
  6. 69'
  7. 69'
  8. 69'
  9. 69'
  10. 86'
  11. 89'
  12. 96'

      Προϊστορία

      26/7/2023 ΡόμαΜπράγκα 1 - 1
      25/2/2021 ΡόμαΜπράγκα 3 - 1
      18/2/2021 ΜπράγκαΡόμα 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 34,960 11.4%
      X
      € 30,608 10.0%
      2
      € 241,486 78.6%
      Over
      € 30,383 71.0%
      Under
      € 12,435 29.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 19:55

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      237 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Estadio Municipal Braga
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 30286
      Φαβορί οι «τζιαλορόσι» αλλά...

      Φαβορί οι «τζιαλορόσι» αλλά...

      Η Μπράγκα υποδέχεται τη Ρόμα στο πλαίσιο των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Σάντα Κλάρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα εντός έδρας με αντίπαλο την Ουντινέζε.

      Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Ο προπονητής της Ρόμα Πάουλο Φονσέκα πέρασε από την Μπράγκα τη σεζόν 2015/16 και την οδήγησε στην κατάκτηση του πορτογαλικού Κυπέλλου.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΠΡΑΓΚΑ

      Η φετινή της παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ κρίνεται εξαιρετική μέχρι στιγμής. Κληρώθηκε στον έβδομο όμιλο της διοργάνωσης κι έπρεπε να τεθεί αντιμέτωπη με τη Λέστερ, την ΑΕΚ και τη Ζόρια Λουγκάνσκ. Προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από τις «αλεπούδες», υστερώντας στην ισοβαθμία, μια και αμφότερες μάζεψαν από 13 βαθμούς. Ξεκίνησε με μία εμφατική εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 3-0, ενώ ακολούθησε το «διπλό» στην Ουκρανία με αντίπαλο τη Ζόρια (1-2). Στη μοναδική κακή της εμφάνιση, διασύρθηκε στην Αγγλία από τη Λέστερ με 4-0, ενώ στη συνέχεια αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Ταξίδεψε στην Ελλάδα κι έκανε επίδειξη δύναμης στο ΟΑΚΑ επικρατώντας της Ένωσης με 4-2, πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με άνετη νίκη 2-0 κόντρα στη Ζόρια στο «Μουνισιπάλ». Στόχος της είναι να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο θεσμό. Η κορυφαία της πορεία ήταν το 2011 όταν ηττήθηκε στον τελικό από την Πόρτο με 1-0.

      Όσον αφορά την παρουσία της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Μπράγκα έχει καλές και κακές στιγμές. Στο τελευταίο της παιχνίδι κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τις Αζόρες και την έδρα της Σάντα Κλάρα με 1-0, χάρη σε γκολ του Μπόρχα μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Έχει συγκεντρώσει 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας έντεκα πόντους από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι «αρσεναλίστας» σε 19 αγώνες της Πριμέιρα Λίγκα έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι μόλις μία φορά. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Κάρλος Καρβαλιάλ τόνισε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία υπέροχη ομάδα. Έχουν 18 διεθνείς παίκτες και όταν υπάρχει διακοπή για τις Εθνικές, ο προπονητής μένει μόνος του. Είναι μία κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και είναι τρίτοι στο πρωτάθλημά τους. Όμως κι εμείς έχουμε εξαιρετική ταυτότητα και ποδοσφαιριστές με μεγάλες φιλοδοξίες. Δεν έχουμε προπονηθεί εδώ και δύο μήνες. Όταν παίζεις συνέχεια σε τρεις ημέρες είναι σαν να περπατάς σε συρματόπλεγμα. Ακόμα και στην Αγγλία δεν είναι έτσι το πρόγραμμα. Δεν είναι φυσιολογικό αλλά τα έχουμε καταφέρει επειδή έχουμε χαρακτήρα».

      Αγωνιστικά Νέα: Γνωστά τα προβλήματα του αμυντικού Κάρμο (12/0), του μέσου Κάστρο (14/2), του μεσοεπιθετικού Μεδέιρος (15/5), του πλάγιου μπακ Μόουρα (5/2) και του επιθετικού Ρούι Φόντε (0/0).



      ΡΟΜΑ

      Ενδιαφέρεται πολύ για μία σπουδαία παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ και το απέδειξε με τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Η κληρωτίδα την έφερε στον πρώτο όμιλο εκεί όπου συνάντησε ομάδες πιο αδύναμες από εκείνη, καθώς κλήθηκε να κοντραριστεί με τη Γιουνγκ Μπόις, την Κλουζ και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Πήρε την πρόκριση «σβηστά» και με επαγγελματικό τρόπο. Ξεκίνησε με «διπλό» στην Ελβετία απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις (1-2), ενώ ακολούθησε η «γκέλα» στο «Ολίμπικο» και το 0-0 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Δεν ανησύχησε κι απάντησε με δύο νίκες κόντρα στην Κλουζ. Επί ιταλικού εδάφους με το ευρύ 5-0, ενώ εκτός έδρας επικράτησε 2-0. Στην προτελευταία «στροφή» σφράγισε την πρόκριση και την πρωτιά νικώντας ξανά τη Γιουνγκ Μπόις με 3-1. Έκανε ταξίδι αναψυχής με πολλούς αναπληρωματικούς στην τελευταία αγωνιστική στο Σόφια και η ήττα από την ΤΣΣΚΑ με 3-1 δεν την ενόχλησε καθόλου.

      Φυσικά τη Ρόμα δεν ενδιαφέρουν μόνο οι διεθνείς διακρίσεις αλλά και η Σέριε Α. Επιθυμεί να μπει στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και προς το παρόν δείχνει ικανή να τα καταφέρει. Την περασμένη Κυριακή νίκησε εύκολα και «καθαρά» την Ουντινέζε με 3-0 και η συγκομιδή των 43 βαθμών τη φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν μπορεί να αισθάνεται άνετη, μια και η 7η Λάτσιο απέχει μόλις τρεις πόντους. Μοναδικό μελανό σημείο έως τώρα, ο αποκλεισμός εντός έδρας στο Κύπελλο από τη Σπέτσια. Οι «τζιαλορόσι» παίζουν πάντοτε επιθετικά και τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over.

      «Η Μπράγκα είναι μία ομάδα που την ξέρω καλά, το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή της. Μπορείτε να με εμπιστευτείτε όταν λέω ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη μάχη επειδή ξέρω τι ακριβώς λέω. Η Μπράγκα τα κατάφερε πολύ καλά στη φάση των ομίλων. Είναι νεαρή ομάδα αλλά παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να σκεφτούμε ότι θα προκριθούμε σίγουρα, είναι πολύ φιλόδοξοι. Δεν κρύβω το γεγονός ότι θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμένα. Ήμουν προπονητής εκεί κι έχω πολλούς φίλους» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Πάουλο Φονσέκα.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Φάζιο (0/0) και Ζεσούς (3/0) οι οποίοι «κόπηκαν» από την ευρωπαϊκή λίστα. Θα λείψουν ο πλάγιος μπακ Σαντόν (4/0) και οι σέντερ μπακ Κούμπουλα (13/1) και Καλαφιόρι (2/0). Θα απουσιάσουν για ακόμα ένα παιχνίδι ο στόπερ Σμόλινγκ (12/0) και ο εξτρέμ Τζιανόλο (0/0) που είναι μακροχρόνιος απών.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Σπουδαίο ζευγάρι κι αρκετά αμφίρροπο. Διότι η Ρόμα μπορεί θεωρητικά να έχει τον πρώτο λόγο καθώς αποτελεί μία πιο ιστορική ομάδα από την Μπράγκα, όμως οι Πορτογάλοι έχουν σκοπό να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση και δεν φοβούνται σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους τους. Οι δύο αντίπαλοι έχουν ένα κοινό κι αυτό είναι ότι παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν τους αρέσει να κρίνονται και προσπαθούν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο φαβοριτισμός των «τζιαλορόσι» μας προκαλεί κι από τη στιγμή που το Over προσφέρεται σε τιμές αντίστοιχες με τη διπλή ευκαιρία του άσου ή της ισοπαλίας, θα εμπιστευτούμε το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ ότι δεν θα ηττηθεί.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Ρόμα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο 30fyllos, με το υψηλότερο yield +16.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal
      • » Ο KD19, με το υψηλότερο yield +11.92% στο σημείο Under έπαιξε: Under

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες