12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρόμα - Μπράγκα

25/2/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 849
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1177 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρόμα - Μπράγκα στις 26/7/2023

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 24'

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 46'
  2. 57'
  3. 59'
  4. 59'
  5. 60'
  6. 60'
  7. 60'
  8. 67'
  9. 70'
  10. 75'
  11. 77'
  12. 77'
  13. 88' (αυτογκόλ)
  14. 91'

      Προϊστορία

      26/7/2023 ΡόμαΜπράγκα 1 - 1
      25/2/2021 ΡόμαΜπράγκα 3 - 1
      18/2/2021 ΜπράγκαΡόμα 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 123,835 71.8%
      X
      € 19,502 11.3%
      2
      € 29,021 16.8%
      Over
      € 5,261 64.6%
      Under
      € 2,886 35.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      183 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Stadio Olimpico
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 70634
      Δεν φαίνεται να κινδυνεύουν οι «τζιαλορόσι»

      Δεν φαίνεται να κινδυνεύουν οι «τζιαλορόσι»

      Η Ρόμα υποδέχεται την Μπράγκα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Μπενεβέντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εύκολα εντός έδρας την Τοντέλα.

      Α’ Αγώνας: Μπράγκα - Ρόμα 0-2

      Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας με ακριβώς ίδιο σκορ ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Ο προπονητής της Ρόμα Πάουλο Φονσέκα πέρασε από την Μπράγκα τη σεζόν 2015/16 και την οδήγησε στην κατάκτηση του πορτογαλικού Κυπέλλου.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΡΟΜΑ

      Πριν μία εβδομάδα παρουσιάστηκε εξαιρετικά διαβασμένη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Πέτυχε ένα σημαντικό «διπλό» (0-2) και πλέον έχει στα χέρια της τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα με τον Τζέκο στο 5ο λεπτό και στη συνέχεια κλήθηκε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι του «Μουνισιπάλ» και πλησίασε το δεύτερο γκολ, ενώ δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν σημαντικές στιγμές μπροστά στην εστία της. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης πιο συγκεκριμένα στο 54’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Εσγκάιο. Το εκμεταλλεύτηκε και το τέρμα του Μαγιοράλ στο 86’ φαίνεται ότι της έχει ήδη χαρίσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

      Η Ρόμα πάντως συνηθίζει να προσγειώνει απότομα τους οπαδούς της κι αυτό έκανε στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολούθησε στην έδρα της νεοφώτιστης Μπενεβέντο την περασμένη Κυριακή. Αν κι απέκτησε ξανά αριθμητικό πλεονέκτημα στις αρχές του δευτέρου μέρους, δεν μπόρεσε να σκοράρει και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0). Οι «τζιαλορόσι» έχουν συγκεντρώσει 44 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση της Σέριε Α, θέλοντας να εξασφαλίσουν συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας στην τετράδα, όμως το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο.

      Ο τεχνικός των γηπεδούχων Πάουλο Φονσέκα επισήμανε: «Η Μπράγκα είναι μία ισχυρή ομάδα και θα πρέπει να έχουμε τη σωστή στάση για να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Γνωρίζω καλά τη νοοτροπία τους και θα προσπαθήσουν να κάνουν την ανατροπή. Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και δεν μας ενδιαφέρει το παιχνίδι με τη Μίλαν. Έχουμε δύσκολο αγώνα και πρέπει πρώτα να προκριθούμε και μετά να σκεφτούμε τη Μίλαν».

      Αγωνιστικά Νέα: «Κόπηκαν» από την ευρωπαϊκή λίστα οι αμυντικοί Φάζιο (0/0) και Ζεσούς (3/0). Θα λείψουν ο πλάγιος μπακ Σαντόν (4/0) και οι σέντερ μπακ Κούμπουλα (13/1), Ιμπάνιεθ (22/0), Σμόλινγκ (12/0) όπως και ο εξτρέμ Τζιανόλο (0/0) που είναι μακροχρόνιος απών. Αμφίβολος ο μέσος Κριστάντε (20/0).



      ΜΠΡΑΓΚΑ

      Τρία εικοσιτετράωρα μετά την ήττα από τη Ρόμα (0-2) κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Τοντέλα και ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Τα κατάφερε πανηγυρίζοντας μία άνετη νίκη με 4-2 κι αποδεικνύοντας ότι ο αγώνας με τους Ρωμαίους αποτέλεσε απλά μία κακή παρένθεση. Ήταν απολαυστική στο πρώτο μέρος κι άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Λούκας Πιαζόν. Στο 40’ ο Ρικάρντο Όρτα με «ξερό» σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζοάο Νοβάις με «κεραυνό» έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει και σε τέταρτο γκολ ξανά με τον Πιαζόν. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωσή της και βρήκαν δύο γκολ λίγο πριν το φινάλε για να μειώσουν κάπως το μέγεθος της «ζημιάς». Αρχικά στο 84’ ο Ανέ και στις καθυστερήσεις ο Ζακιτέ πέτυχαν τα τέρματα με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 4-2.

      Οι υψηλοί στόχοι της Μπράγκα είναι γνωστοί από το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Πάει στη Ρώμη με σκοπό να παλέψει για μία μεγάλη ανατροπή κι αν δεν τα καταφέρει, τουλάχιστον να πέσει με ψηλά το κεφάλι. Στο πρωτάθλημα θέλει να μπει ανάμεσα στους τρεις μεγάλους και να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της προσεχούς σεζόν. Οι «αρσεναλίστας» παίζουν πάντοτε επιθετικά και δεν τους αρέσει να κλείνονται, γι’ αυτόν το λόγο οι περισσότεροι αγώνες τους τελειώνουν Over.

      «Η ομάδα μου είναι πολύ συγκεντρωμένη κι έτοιμη. Γνωρίζαμε ότι η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες και εξαιρετικό προπονητή. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το έργο μας τώρα είναι δύσκολο. Είμαστε πίσω με 2-0 κι αυτό που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να παλέψουμε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει ακόμα και στο τελευταίο πεντάλεπτο. Πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μία λεπτομέρεια ίσως κάνει τη διαφορά» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Κάρλος Καρβαλιάλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα και θα λείψει ο δεξιός μπακ Εσγκάιο (20/1). Σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Σικέιρα (16/0) που ήταν τιμωρημένος. Δεν είναι φρέσκοι οι «πονοκέφαλοι» του αμυντικού Κάρμο (12/0), του μέσου Κάστρο (14/2), του μεσοεπιθετικού Μεδέιρος (15/5), του πλάγιου μπακ Μόουρα (5/2) και του επιθετικού Ρούι Φόντε (0/0). Απών ο σέντερ μπακ Ραούλ Σίλβα (10/0) που ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ρόμα ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις του πρώτου παιχνιδιού με την Μπράγκα επί πορτογαλικού εδάφους και μοιάζει να βρίσκεται μία «ανάσα» από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «αρσεναλίστας» πάντως έχουν σκοπό να παλέψουν μέχρι τέλους για μία επική ανατροπή και το συγκεκριμένο μήνυμα το έχουν στείλει σε όλους τους τόνους. Αναμένεται να παίξουν επιθετικά στο «Ολίμπικο» αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους βάλει ξανά στο κόλπο. Διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό των «τζιαλορόσι», όμως επειδή δεν μας δικαίωσε η Μπράγκα στο πρώτο παιχνίδι, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο θεωρώντας ότι οι εξαιρετικές επιθέσεις των δύο αντιπάλων, θα κάνουν καλά τη δουλειά τους.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 2.23 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ρόμα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο 30fyllos, με το υψηλότερο yield +16.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες