4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπουρκίνα Φάσο - Σενεγάλη

Προϊστορία

2/2/2022 Μπουρκίνα ΦάσοΣενεγάλη 1 - 3
5/9/2017 Μπουρκίνα ΦάσοΣενεγάλη 2 - 2
2/9/2017 ΣενεγάληΜπουρκίνα Φάσο 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 55,353 10.6%
X
€ 69,324 13.2%
2
€ 399,833 76.2%
Over
€ 13,746 19.9%
Under
€ 55,488 80.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

90 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

7

4

Σουτ εκτός εστίας

5

48%

Κατοχή μπάλας

52%

1

Οφσάιντ

0

7

Κόρνερ

5

15

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Ahmadou Ahidjo
  • Χωρητικότητα: 52000
Το πιστεύει η Μπουρκίνα Φάσο, φαβορί η Σενεγάλη

Το πιστεύει η Μπουρκίνα Φάσο, φαβορί η Σενεγάλη

Μπουρκίνα Φάσο και Σενεγάλη έρχονται αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Άφρικα.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «8» του Κόπα Άφρικα. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή του Καμερούν-Αίγυπτος.

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ

Έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Τυνησία με 1-0 και έτσι βρέθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή ως της καθυστερήσεις όπου ο Ουταρά άνοιξε το σκορ. Η Τυνησία έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και ο επιθετικός της Λοριάν με πολύ ωραία ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη προσπάθησε περισσότερο να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ παρά να επιτεθεί και έψαξε κυρίως τις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές θα μπορούσε να βρει και δεύτερο τέρμα, έκλεινε καλά τους χώρους ακόμα και στα τελευταία λεπτά όπου έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ Ουαταρά.

Αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης καθώς ελάχιστοι περίμεναν ότι θα έφτανε ως τα ημιτελικά. Το 2017 βέβαια είχε κατακτήσει την 3η θέση, τώρα ψάχνει πάλι μία υπέρβαση. Αντιμετωπίζει βέβαια ένα από τα φαβορί του τουρνουά αλλά εδώ που έφτασε έχει λιγότερη πίεση. Στην ομάδα υπάρχει πίστη και ψυχολογία για τη συνέχεια, τουλάχιστον αυτό εκφράζουν με τις δηλώσεις τους παίκτες και προπονητές.

«Επιτρέψτε μου να αφιερώσω αυτή την πρόκριση στον λαό μας που περνάει δύσκολες στιγμές παρά το γεγονός ότι η κατάσταση είναι πιο σταθερή αυτές τις μέρες. Εκμεταλλεύομαι αυτό το βήμα για να δώσω τα εύσημα σε αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς δεν φοβόμαστε κανένα σαν ομάδα και σας το λέω ειλικρινά. Υπήρχε κάποιος άτρωτος αντίπαλος στο παιχνίδι με την Τυνησία;», σχολίασε ο κόουτς Μάλο μετά την πρόκριση της ομάδας του.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Τουρέ αλλά και ο πολύτιμος Μπερτράν Τραορέ. αΘα λείψει λόγω της αποβολής του ο επιθετικός Ουαταρά Ντάνγκο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κόφι (Σαρλερουά), Σαβαντόγκο (Καντιόγκιο), Κεντράογκο (Ούσφα), Νικιέμα (Ντεν Χάαγκ).

Αμυντικοί: Γιάγκο (Αρης Λεμεσού), Νταγιό (Ναχντάτ Μπερκάνε), Μαλό (Χασανία Αγκαντίρ), Ταπσόντα (Λεβερκούζεν), Καμπορέ (Τρουά), Ουλά Τραορέ (Χορογιά), Νικιέμα (Σαλίτας), Κατάρα (Φους Ραμπάτ).

Μέσοι: Γκίρα (Ράσινγκ Ριόχα), Μπλάτι Τουρέ (Εσκιστούνα), Κεντράογκο (ΠΑΟΚ Β’), Σιμπορέ (Αλ Ιτιχάντ), Νικιέμα (Χορόγια), Σανγκαρέ (Ρουάν).

Επιθετικοί: Μπερτράν Τραορέ (Αστον Βίλα), Μπαγιαλά (Αζαξιό), Σανόγκο (Αραράτ), Κονατέ (Αχματ Γκρόζνι), Μπαντέ (Ιστρα), Ερικ Τραορέ (Πίραμιντς), Ταπσόμπα (Σταντάρ Λιέγης), Μποτουέ (Αζαξιό), Τζιμπρίλ Ουατάρα (Ολυμπίκ Σάφι), Ντάνγκο Ουατάρα (Λοριάν)



ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Επιβεβαίωσε έστω και δύσκολα το ρόλο του φαβορί στην αναμέτρηση με την Ισημερινή Γουινέα για τα προημιτελικά και πήρε τη νίκη με 3-1. Προηγήθηκε στο 28’ έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια και πλασέ του Ντιεντού όμως στην επανάληψη πιέστηκε παραπάνω και δέχτηκε την ισοφάριση στο 57’. Έντεκα μετά λεπτά όμως ο Κουγιατέ εκμεταλλεύθηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με προβολή έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του για να έρθει στο 79’ ο Ισμάιλα Σαρ με πλασέ από το σημείο του πέναλτι να σφραγίσει τη νίκη της.

Δεν βρήκε ούτε τώρα ένα εύκολο αποτέλεσμα, δέχτηκε για πρώτη φορά γκολ στην διοργάνωση αλλά άπαντες κοιτάνε το γεγονός πως βρίσκεται στα ημιτελικά και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Έδειξε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντίπαλη εστία αλλά και αντίδραση μετά την ισοφάριση. Δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση της, είχε ίσως τους πιο εύκολους αντιπάλους ως τώρα σε σχέση με τους συνδιεκδικητές της αλλά αυτό δεν την επηρεάζει.

«Θέλαμε να συνεχίσουμε τη διοργάνωση χωρίς να δεχτούμε κάποιο τέρμα αλλά κρατάμε τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ισημερινή Γουινέα ήταν μία πολύ δυνατή τεχνικά ομάδα. Συνολικά είμαι ευχαριστημένος και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη Μπουρκίνα Φάσο», επισήμανε μετά το τέλος του προημιτελικού ο κόουτς Σισέ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μεντί (Τσέλσι), Γκομίς (Ρεν), Ντιένγκ (ΚΠΡ)

Αμυντικοί: Σις (Νανσί), Κ. Κουλιμπαλί (Νάπολι), Π. Σισέ (Ολυμπιακός), Σεκ (Αντβέρπ), Μ. Σαρ (Μπάγερν), Εμπαγέ (Μπολόνια), Ντιαλό (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπάλο-Τουρέ (Μίλαν)

Μέσοι: Γκουεγέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ν. Μεντί (Λέστερ), Κουγιατέ (Κρίσταλ Πάλας), Ναμέ (Παρί), Π. Σαρ (Μετς), Λουμ (Αλαβές)

Επιθετικοί: Ντιά (Βιγιαρεάλ), Μανέ (Λίβερπουλ), Κεϊτά Μπαλντέ (Κάλιαρι), Ντιαλό (Στρασβούργο), Ντιένγκ (Μαρσέιγ), Ι. Σαρ (Γουότφορντ), Ντιέντιου (Αλάνιασπορ), Τιάμ (Καϊσέρισπορ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το φαβορί της αναμέτρησης είναι ξεκάθαρο αλλά εδώ που έφτασαν οι δύο ομάδες η Μπουρκίνα Φάσο πιστεύει στην έκπληξη. Έχει δείξει την αγωνιστικότητα της και πόσο «άβολος» αντίπαλος μπορεί να γίνει. Λογικά θα προσπαθήσει να είναι πιο «κλειστή» στην αρχή. Η Σενεγάλη ίσως δυσκολευτεί απέναντι σε μία άμυνα που δεν θα της δώσει χώρους είναι όμως ποιοτικότερη ομάδα. Δύσκολη η πρόβλεψη, θα πάμε με τα 2-3 Goals.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μπουρκίνα Φάσο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κύπελλο Εθνών Αφρικής).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Σενεγάλη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπουρκίνα Φάσο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 5.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπουρκίνα Φάσο - Τελ. αγώνες
27/3/2024
Μπουρκίνα Φάσο
Νίγηρας
1 - 1
23/3/2024
Μπουρκίνα Φάσο
Λιβύη
1 - 2
30/1/2024
Μάλι
Μπουρκίνα Φάσο
2 - 1
23/1/2024
Ανγκόλα
Μπουρκίνα Φάσο
2 - 0
20/1/2024
Αλγερία
Μπουρκίνα Φάσο
2 - 2
16/1/2024
Μπουρκίνα Φάσο
Μαυριτανία
1 - 0
10/1/2024
Λ.Δ. Κονγκό
Μπουρκίνα Φάσο
1 - 2
5/1/2024
Ιράν
Μπουρκίνα Φάσο
2 - 1
21/11/2023
Αιθιοπία
Μπουρκίνα Φάσο
0 - 3
17/11/2023
Μπουρκίνα Φάσο
Γουινέα Μπισάου
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +19.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες