1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπόντο Γκλιμτ - Αϊντχόφεν

Προϊστορία

3/11/2022 Μπόντο ΓκλιμτΑϊντχόφεν 1 - 2
8/9/2022 ΑϊντχόφενΜπόντο Γκλιμτ 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 113,671 24.8%
X
€ 45,672 9.9%
2
€ 299,880 65.3%
Over
€ 65,518 66.1%
Under
€ 33,571 33.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

216 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

6

7

Σουτ εκτός εστίας

2

54%

Κατοχή μπάλας

46%

1

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

12

Κόρνερ

3

5

Φάουλ

4

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aspmyra Stadion
  • Χωρητικότητα: 8270
  • Θεατές: 7985
Περιμένει ανέλπιστο δώρο η PSV

Περιμένει ανέλπιστο δώρο η PSV

Η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται την Αϊντχόφεν στην 6η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Από εκτός έδρας ήττα-σοκ στην Ζυρίχη προέρχονται οι γηπεδούχοι, από μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα.

Γνώρισε αναπάντεχη ήττα-αποκλεισμό από την Ζυρίχη εκτός έδρας με 2-1. Η Μπόντο χωρίς να εντυπωσιάσει ή να ανεβάσει στροφές κατάφερε και βρήκε το γκολ στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Πελεγκρίνο να εκτελεί στο 45'+1' εύστοχα από κοντά μετά από ασ΄θστ του Γκρονμπάεκ, που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Στις αρχές του δευτέρου μέρους και μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο σκόρερ των φιλοξενούμενων βρήκε με υπέροχη πάσα στον Σολμπάκεν, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το ματς κυλούσε ήρεμα και χωρίς να έχει ιδιαίτερο ρυθμό, οπότε το γκολ που δέχτηκε η Μπόντο στο 66' ήταν κόντρα στα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεδομένα. Το άγχος κατέλαβε πάντως τους Νορβηγούς μετά την ισοφάριση και κυνήγησαν άναρχα το γκολ της νίκης αφήνοντας χώρους με συνέπεια στο 90'+3' να υποστούν το απόλυτο σοκ, όταν δέχθηκαν το γκολ της ανατροπής και ήττας.

Με 4 βαθμούς η Μπόντο είναι σίγουρα εκτός Γιουρόπα Λιγκ πλέον και το εντός έδρας ματς με την Αϊντχόφεν, που θεωρούσαν άπαντες στην ομάδα πως θα είναι «τελικός» για την 2η θέση έχει πλέον σημασί για τελείως διαφορετικά πράγματα, αφού η Μπόντο αν δεν νικήσει και κάνει το... θαύμα η Ζυρίχη κόντρα στην Άρσεναλ, θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Στο πρωτάθλημα παρέμεινε στην 2η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, αλλά ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 από την Ρόζενμποργκ, η οποία την πλησίασε στον έναν πόντο και το φινάλε αναμένεται δραματικό. Οι οπαδοί της ομάδας εξάλλου τα έβαλαν με τον Βενμπαγκόμο, που είχε ευθύνη για το γκολ της ήττας, με τον κόουτς Κνούντσεν να υπερασπίζεται τον παίκτη σε δηλώσεις του, ζητώντας από τους οπαδούς να συμπεριφερθούν ώριμα και με κατανόηση.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός ο μπακ Βενμπαγκόμο, ενώ αμφίβολος είναι και ο αμυντικός Μόε.Πήρε νίκη που σήμανε και πρόκριση επί της Άρσεναλ με 2-0 στο «Φίλιπς Στάντιον». Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το μαχαίρι στα... δόντια στην αναμέτρηση και απείλησαν πρώτοι με σουτ του Φέριμαν από απόσταση στο 11', ενώ στο 18' ο Χάκπο σκόραρε σε τετ-α-τετ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR. Αντίστοιχη κατάληξη είχε είχε και η φάση του 42' όταν ο Σίμονς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Ελ Γκαζί ήταν οφσάιντ. Στο 58' η όμορφη συνεργασία Χάκπο-Φέιρμαν και ο «κεραυνός» του τελευταίου από τα όρια της μεγάλης περιοχής όμως έφερε το γκολ για την Αϊντχόφεν, που κυριαρχούσε στο ματς και δεν απειλήθηκε ποτέ, φτάνοντας σε δεύτερο γκολ στο 63' με κεφαλιά του Ντε Γιονγκ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ είχε και τρίτο ακυρωθέν γκολ -ως οφσάιντ ξανά- στο 65' με τον Σανγκαρέ. Ως το τέλος πάντως δεν είχε προβλήματα και κράτησε την σπουδαία νίκη.

Η Αϊντχόφεν με 10 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα της Μπόντο Γκλιμτ στην Ζυρίχη εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση και παέι χωρίς άγχος στην Νορβηγία, αφού έχει μόνο να κερδίσει από το ματς, στο οποίο αν πάρει το τρίποντο και η Άρσεναλ δεν νικήσει την Ζυρίχη εντός έδρας, θα τερματίσει πρώτη παίρνοντας απευθείς την πρόκριση για την φάση των «16».

Στην Ερεντιβίζιε νίκησε την Ναϊμέγκεν εύκολα εντός έδρας με 3-0 και μείωσε στον πόντο τυην διαφορά από τον πρωτοπόρο Άγιαξ, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο. Ακολουθεί πάντως το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Αίαντα στο Άμστερνταμ την προσεχή Κυριακή (6/11).

Ο κόουτς Ρουντ Φαν Νίστελροϊ δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με ενδεχόμενο ροτέισιον, αλλά επεσήμανε πως μία νίκη θα τονώσει περαιτέρω την ψυχολογία της ομάδας του.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ λόγω ίωσης ο βασικός μέσος Σανγκαρέ, ο μπακ-χαφ Μάουρο Τζούνιορ και ο στόπερ Μπράθγουεϊτ. Σταθερά εκτός ο εξτρέμ Σάιμπαρι. ο στόπερ Μποσκαλί και ο μέσος Φαν Χίνκελ. Επιστρέφει ο επιθετικός Φέρτενσεν.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Υπό φυσιολογικές συνθήκες η Μπόντο Γκλιμτ θα είναι στην 3η θέση και η Αϊντχόφεν στην 2η αντίστοιχα, εκτός αν η Ζυρίχη κάνει το «θαύμα των... θαυμάτων» και νικήσει εκτός έδρας την Άρσεναλ, οπότε από το πουθενά μπορεί οι Νορβηγοί να βρεθούν τελευταίοι και εκτός Ευρώπης, ενώ οι Ολλανδοί πρώτοι και απευθείας στην φάση των «16». Οι πιθανότητες πάντως είναι «αστρονομικά» ελάχιστες για κάτι τέτοιο. Περιμένω λοιπόν ανοιχτό ματς, γκολ και από τους δύο κατά πάσα πιθανότητα και την Μπόντο να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα εντός έδρας, μετά το «σπάσιμο» του αήττητου 14 αγώνων εκεί από την Άρσεναλ, αφού η Αϊντχόφεν θα προχωρήσει και σε ροτέισιον αφού υπάρχει και ντέρμπι με τον Άγιαξ στο πρωτάθλημα προσεχώς. Πολύ ψηλά το 1Χ για να αγνοηθεί.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Μπόντο Γκλιμτ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπόντο Γκλιμτ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.30 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Αϊντχόφεν 6 13 4 1 1 15:4
  3 Μπόντο Γκλιμτ 6 4 1 1 4 5:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.21% έπαιξε: Goal
  • » Ο Stam1984, με το υψηλότερο yield +10.08% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες