2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπόκα Τζούνιορς - Μονάγκας

Προϊστορία

30/6/2023 Μπόκα ΤζούνιορςΜονάγκας 4 - 0
7/4/2023 ΜονάγκαςΜπόκα Τζούνιορς 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 329,977 81.8%
X
€ 55,009 13.6%
2
€ 18,173 4.5%
Over
€ 27,060 28.4%
Under
€ 68,147 71.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

117 ψήφοι:

Ένας βαθμός αρκεί στην Μπόκα για πρωτιά

Ένας βαθμός αρκεί στην Μπόκα για πρωτιά

Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται τη Μονάγκας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους επί της Κόλο Κόλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι επίσης κέρδισαν εντός έδρας την Ντεπόρτες Περέιρα.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο θρυλικό «Μπομπονέρα», καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την είχε φέρει αντιμέτωπη εντός έδρας με την Κόλο Κόλο. Έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε τη νίκη με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είχε εκπληκτικό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει διαρκώς πάνω-κάτω και τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Αντβίνκουλα να έχει δοκάρι και τον Βαρέλα να μην μπορεί να σκοράρει σε τετ α τετ. Απειλήθηκεε σε δύο περιπτώσεις κυριαρχώντας πάντως συνολικά. Στην επανάληψη ευτύχησε να προηγηθεί στο 55’, με τον προωθημένο Βέιγκαντ να εξαπολύει ένα φοβερό σουτ από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής για το 1-0. Βρήκε κενούς χώρους και θα μπορούσε να φτάσει σε δεύτερο γκολ, ωστόσο είχε κενά στα μετόπισθεν και λίγο έλειψε να της κοστίσει. Τελικά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον αγχωτικό τρόπο η Μπόκα Τζούνιορς άφησε πίσω της την ήττα που είχε προηγηθεί από την Ντεπόρτες Περέιρα κι επέστρεψε στις επιτυχίες. Η κληρωτίδα της είχε χαμογελάσει από την αρχή όταν την έφερε στον έκτο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί όπου δικαίως θεωρήθηκε το πολύ μεγάλο φαβορί. Οι «Γενοβέζοι» έχουν συγκεντρώσει 10 βαθμούς και φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι πολύ πιθανό ακόμα και με ήττα να περάσουν ως πρώτοι. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στο γκρουπ ολοκληρώθηκαν No Goal.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα πάντως δεν τα καταφέρνουν καθόλου καλά και δεν έχουν χαμογελάσει σε κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Μάλιστα προέρχονται από ταπεινωτικό διασυρμό (4-0) στην έδρα της Γοδόι Κρουζ και για να τους βρει κάποιος στην κατάταξη θα πρέπει να ψάξει μέχρι την 14η θέση.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές απουσίες στην άμυνα καθώς δεν μπορούν να προσφέρουν ο Ρόχο, ο Αντβίνκουλα και ο Φάμπρα. Πρόβλημα και στο κέντρο αφού δεν θα αγωνιστεί ο Φερνάντες. Θα λείψουν ακόμα οι επιθετικοί Μερεντιέλ, Λανγκόνι, Σεμπάγιος και Μοράλες.

Πριν από τρεις εβδομάδες είχε κληθεί να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ντεπόρτες Περέιρα σε μία αναμέτρηση η οποία θεωρητικά ήταν στα μέτρα της και μπορούσε να ελπίζει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Κατάφερε να πάρει μία ιστορική νίκη με το οριακό 1-0. Μπήκε πολύ δυνατά κι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Τελικά λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου και πιο συγκεκριμένα στο 19’ κέρδισε πέναλτι για χέρι και ο Νάβας το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Διατήρησε χωρίς κόπο τον έλεγχο μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να προσπαθούν να γίνουν πιο πιεστικοί. Ανησύχησε σε δύο περιπτώσεις όμως διατήρησε ανέπαφη την εστία της και δημιούργησε κι εκείνη μία καλή στιγμή. Αγχώθηκε όμως πήρε αυτό που ήθελε.

Η Μονάγκας έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις στις οποίες είχε αναδειχθεί ισόπαλη δύο φορές και είχε υποστεί δύο ήττες, κατάφερε να συλλέξει το παρθενικό της «τρίποντο», σ’ ένα αποτέλεσμα που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η συγκομιδή των 5 βαθμών φέρνει τους «πολεμιστές της Γκουαραπίτσε» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου -υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Κόλο Κόλο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων- στο Κόπα Λιμπερταδόρες και μαθηματικά ελπίζουν ακόμα και στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς χρειάζονται νίκη στο «Μπομπονέρα» και ήττα της Ντεπόρτες Περέιρα από την Κόλο Κόλο. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους ήταν Under.

Όσον αφορά την πορεία τους στο πρωτάθλημα Βενεζουέλας, οι «αζουλγκράνα» παραπαίουν κι έχουν δεχθεί τέσσερις διαδοχικές «σφαλιάρες». Στην τελευταία τους αναμέτρηση έχασαν εκτός έδρας από την Καράκας με 2-0 και είναι χαρακτηριστικό ότι στο καρέ των αποτυχιών τους δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ούτε ένα τέρμα. Παράλληλα έχουν κατρακυλήσει στην 10η θέση της κατάταξης.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο τερματοφύλακας Μοσκέρα και οι αμυντικοί Γκονζάλες και Κάμινγκς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπόκα Τζούνιορς μπορεί να μην πραγματοποιεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα Αργεντινής, ωστόσο οι διεθνείς υποχρεώσεις της αποτελούν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση και με νίκη κόντρα στη Μονάγκας θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου της και θα πάει ως πρώτη στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο κόλπο της πρόκρισης βρίσκονται βέβαια και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι χρειάζονται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσουν και φαντάζει πιο ρεαλιστικός ο στόχος της τρίτης θέσης που θα τους δώσει δεύτερη ευκαιρία στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Δεν συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό του Over και θα προτιμήσουμε το Under σε πολύ καλή απόδοση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Μπόκα Τζούνιορς, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Μονάγκας, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μονάγκας έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπόκα Τζούνιορς νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Λιμπερταδόρες
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Μπόκα Τζούνιορς 6 13 4 1 1 9:2
  4 Μονάγκας 6 5 1 2 3 3:8
Εμφάνιση όλων
Μπόκα Τζούνιορς - Τελ. αγώνες
26/5/2024
Μπόκα Τζούνιορς
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
20/5/2024
Σέντραλ Κόρδοβα
Μπόκα Τζούνιορς
2 - 4
16/5/2024
Μπόκα Τζούνιορς
Φορταλέζα
1 - 1
13/5/2024
Ατλέτικο Τουκουμάν
Μπόκα Τζούνιορς
1 - 0
9/5/2024
Σπορτίβο Τρινιντένσε
Μπόκα Τζούνιορς
1 - 2
1/5/2024
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Μπόκα Τζούνιορς
1 - 1
26/4/2024
Φορταλέζα
Μπόκα Τζούνιορς
4 - 2
21/4/2024
Ρίβερ Πλέιτ
Μπόκα Τζούνιορς
2 - 3
17/4/2024
Μπόκα Τζούνιορς
Γοδόι Κρουζ
1 - 0
13/4/2024
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Μπόκα Τζούνιορς
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο New_blackjack12, με το υψηλότερο yield +18.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Λιμπερταδόρες] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο kostasg13, με το υψηλότερο yield +2.31% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες