1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπενφίκα - Αϊντχόφεν

18/8/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 777
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 996 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αϊντχόφεν - Μπενφίκα στις 24/8/2021

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 10' Silva Rafa
  2. 42' Weigl Julian

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 51' Gakpo Cody
  2. 57' Van Ginkel Marco
  3. 58' Otamendi Nicolas
  4. 61' Silva Rafa
  5. 76' Almeida Andre
  6. 86' Meite Soualiho
  7. 88' Obispo Armando
  8. 90' Jesus Jorge
    (Προπονητής)
  9. 92' Ramos Goncalo

      Προϊστορία

      24/8/2021 ΑϊντχόφενΜπενφίκα 0 - 0
      18/8/2021 ΜπενφίκαΑϊντχόφεν 2 - 1
      22/7/2012 ΑϊντχόφενΜπενφίκα 3 - 1
      14/4/2011 ΑϊντχόφενΜπενφίκα 2 - 2
      7/4/2011 ΜπενφίκαΑϊντχόφεν 4 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,168,564 86.9%
      X
      € 84,662 6.3%
      2
      € 91,967 6.8%
      Over
      € 89,674 46.9%
      Under
      € 101,532 53.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      153 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Αξίζουν και οι δύο θέση στ’ αστέρια όμως μόνο μία θα πάρει το εισιτήριο

      Αξίζουν και οι δύο θέση στ’ αστέρια όμως μόνο μία θα πάρει το εισιτήριο

      Η Μπενφίκα φιλοξενεί την Αϊντχόφεν στο πλάισιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Μίντιλαντ.

      Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (24/8) στην έδρα της Αϊντχόφεν. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα μπει στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ όποια αποκλειστεί θα μεταφερθεί στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΠΕΝΦΙΚΑ

      Έχει παρουσιαστεί απόλυτα σοβαρή μέχρι τώρα στο ξεκίνημα της σεζόν και δείχνει ικανή να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από το περσινό διάλειμμα και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον τρίτο προκριματικό γύρο και κατάφερε να αποκλείσει εύκολα τη Σπαρτάκ Μόσχας. Στον πρώτο αγώνα επί ρωσικού εδάφους νίκησε με το «καθαρό» 2-0 κι έκανε το πρώτο βήμα. Τα γκολ πέτυχαν στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ο Ράφα Σίλβα και ο Ζιλμπέρτο. Στον επαναληπτικό του «Ντα Λουζ» χρειαζόταν απλώς να κάνει το καθήκον της και να μην «αυτοκτονήσει». Δεν έδειξε καμία τέτοια διάθεση. Επικράτησε ξανά με το ίδιο σκορ (2-0) και τσέκαρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αν αποκλειστεί από την Αϊντχόφεν.

      Η Μπενφίκα έχει προλάβει να παίξει και δύο αγώνες για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Στην πρεμιέρα νίκησε εκτός έδρας τη Μορεϊρένσε με 2-1, ενώ το περασμένο Σάββατο έκαμψε εύκολα την αντίσταση της νεοφώτιστης Αρούκα με 2-0. Και στα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια της έχει πετύχει από δύο γκολ, ενώ τα τρία από τα τέσσερα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Οι «αετοί» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την κορυφή της Πριμέιρα Λίγκα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να μπουν στους ομίλους και για οικονομικούς λόγους.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Ζόρζε Ζεσούς υπογράμμισε: «Η Αϊντχόφεν είναι μία πολύ δυνατή ομάδα κι όπως και η Μπενφίκα δεν θα έπρεπε να είναι εδώ αλλά στη φάση των ομίλων. Είμαστε δύο πολύ δυνατές ομάδες που μπορούμε να παλέψουμε με όλες όσες θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός ίσως από τις τρεις-τέσσερις που είναι τα φαβορί για το τρόπαιο. Το ολλανδικό ποδόσφαιρο ιστορικά εκφράζει τις επιθετικές ιδέες και είναι σπουδαίο. Περιμένω ότι θα παίξουν πολύ επιθετικά. Δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στο Μάριο Γκέτσε γιατί θα έχουμε προβλήματα. Ο Βλαχοδήμος είναι τώρα βασικός αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει όπως με όλους τους παίκτες».

      Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος ο δεξιός μπακ Ντιόγκο Γκονσάλβες που ήταν τιμωρημένος. Παραμένουν εκτός ο στόπερ Βερτόνγκεν, οι επιθετικοί Σεφέροβιτς, Νούνιες και Πίνιο. Επέστρεψε μετά από πολλούς μήνες ο δεξιός μπακ Αντρέ Αλμέιδα. Εκτός πλάνων ο Σάμαρης, δεν επηρεάζει η απουσία του.



      ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

      Αν ονειρευόταν μία ιδανική αρχή στη νέα σεζόν, αυτή θα ήταν κάπως έτσι. Κι αυτό διότι «πετάει» σε όλα τα επίπεδα. Η «μάχη» της για είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε από το δεύτερο προκριματικό γύρο και η κληρωτίδα δεν της φέρθηκε καλά, μια και την έφερε αντιμέτωπη με τη Γαλατάσαραϊ. Τη διέλυσε με 5-1 επί ολλανδικού εδάφους και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε την παραμικρή διάθεση για αστεία. Στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης ήταν σοβαρή και νίκησε ξανά, αυτήν την φορά με 2-1, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για την τρίτη φάση. Εκεί συναντήθηκε με τη Μίντιλαντ από τη Δανία. Έπαιξε ξανά εντός έδρας στο πρώτο ματς και το τελικό 3-0, της έδωσε επί της ουσίας την πρόκριση για τα πλέι οφ. Παρουσιάστηκε σοβαρή και στη ρεβάνς «λυγίζοντας» 1-0 τους Δανούς κι εκτός έδρας. Πλέον θέλει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μπενφίκα και να επιστρέψει στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

      Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, η Αϊντχόφεν δείχνει διάθεση να κυριαρχήσει. Στο Σούπερ Καπ που διεξήχθη στην έδρα του Άγιαξ, δεν χαρίστηκε στον «Αίαντα» και τον διέλυσε με 4-0, κατακτώντας με εμφατικό τρόπο τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στο Αλμέλο για να δοκιμαστεί στην έδρα της Χέρακλες. Ήταν ξανά σοβαρή και χωρίς να εντυπωσιάσει έφτασε σε μία άνετη επικράτηση με 2-0. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν όλα No Goal, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία της σε όλες τις περιπτώσεις.

      «Αυτό δεν είναι ένα απλό τεστ για εμάς αλλά ένα παιχνίδι πλέι οφ. Επενδύσαμε πολλά για να βρεθούμε εδώ. Δεν υπάρχουν μυστικά και θα χρειαστεί να αμυνθούμε πολύ καλά ομαδικά για να κρατήσουμε την Μπενφίκα μακριά από την εστία μας. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση αλλιώς θα είναι δύσκολα για εμάς. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα μ’ ένα σπουδαίο προπονητή. Κανείς δεν θα θυμάται σε λίγα χρόνια τη σημασία των εκτός έδρας γκολ. Εμάς μέχρι τώρα δεν μας έχει επηρεάσει καθόλου στα παιχνίδια μας. Δεν ξέρω γιατί είπε ο Μπρούμα ότι είμαστε φαβορί αλλά δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί. Εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Μετακόμισε στην Ίντερ ο δεξιός μπακ Ντάμφρις όπως αναμενόταν εδώ και καιρό να αποχωρήσει. Θα φύγει και ο εξτρέμ Ιχατάρεν που έχει υποπέσει σε διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα και δεν υπολογίζεται. Τα προβλήματα που έχει δεν είναι φρέσκα κι αφορούν τον μέσο Γκουτιέρεζ, τον επιτελικό χαφ Λεντέσμα και τον φορ Ρομέρο. Εκτός ο στόπερ Φιρχέφερ που έμεινε στην Ολλανδία καθώς η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο το παιδί του.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Άκρως πειστικές εμφανίσεις έχουν πραγματοποιήσει στα φετινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τόσο η Μπενφίκα όσο και η Αϊντχόφεν. Οι «αετοί» απέκλεισαν εύκολα τη Σπαρτάκ Μόσχας με δύο νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0). Στον αντίποδα οι Ολλανδοί εντυπωσιάζουν κι αφού διέλυσαν τη Γαλατάσαραϊ, προκρίθηκαν με χαρακτηριστική άνεση κι απέναντι στη Μίντιλαντ από τη Δανία. Πρόκειται για ένα σπουδαίο ζευγάρι που μοιάζει εξαιρετικά αμφίρροπο. Θα υπάρξει μεγάλη «μάχη» τακτικής κι από τις δύο πλευρές, θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο από τη στιγμή που δύσκολα θα ρισκάρουν ιδιαίτερα.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπενφίκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Αϊντχόφεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπενφίκα νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Αϊντχόφεν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
        Σημείο: 2 με απόδοση 3.55 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Αϊντχόφεν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.00 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μπενφίκα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.40% έπαιξε: Goal
      • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal
      • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +8.93% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες