Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπάρνσλεϊ - Τσέλσι

11/2/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 827
0 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 1

    1. 64' Abraham Tammy

        Προϊστορία

        11/2/2021 ΜπάρνσλεϊΤσέλσι 0 - 1
        23/9/2020 ΤσέλσιΜπάρνσλεϊ 6 - 0
        8/3/2008 ΜπάρνσλεϊΤσέλσι 1 - 0

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 99,057 4.1%
        X
        € 97,282 4.0%
        2
        € 2,232,521 91.9%
        Over
        € 122,784 37.6%
        Under
        € 204,129 62.4%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Πέμπτη, 22:00

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        138 ψήφοι:

        Videos

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Oakwell
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 23287
        Ανεβασμένη με Τούχελ η Τσέλσι

        Ανεβασμένη με Τούχελ η Τσέλσι

        Η ανεβασμένη Τσέλσι με τον Τούχελ στον πάγκο διεκδικεί την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου στην έδρα της Μπάρνσλεϊ, η οποία αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ.

        Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί, πέναλτι. Κεκλεισμένων των θυρών.

        ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

        Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική αφού το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ντέρμπι αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. Έτσι η τελευταία της αναμέτρηση ήταν το 0-0 με την Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας στις 30 Ιανουαρίου, σ’ ένα παιχνίδι που ναι μεν δεν είχε τις πολλές μεγάλες φάσεις, αλλά και οι δύο ομάδες απείλησαν για να σκοράρουν.

        Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ (0-2-3), έχοντας βέβαια δύσκολο πρόγραμμα και βρίσκεται στην 13η θέση και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

        Πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο Κύπελλο. Αρχικά απέκλεισε την Τρανμίρ (2-0 εντός) και στη συνέχεια έκανε τη μίνι-έκπληξη αποκλείοντας την Νόριτς (1-0 εντός). Ο Ίσμαελ έλαβε σοβαρά υπόψη τα δύο παιχνίδια στο Κύπελλο παρατάσσοντας καλή 11αδα και δικαιώθηκε, με την ομάδα να βάζει καλά χρήματα στα ταμεία της, πράγμα πολύ σημαντικό, αφού διαθέτει χαμηλό μπάτζετ.

        Εν όψει του σημερινού ο πρώην τεχνικός της Λασκ Λίντσερ και άλλοτε του Απόλλωνα Σμύρνης, δήλωσε: «Είναι μια ευκαιρία για εμάς να ονειρευτούμε και να μετρήσουμε την ποιότητα μας. Είναι σπουδαίο για τους νεαρούς μας παίκτες να αναμετρηθούν με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι τεράστια πρόκληση, όμως θέλουμε να βρούμε τον τρόπο να προκριθούμε. Το Κύπελλο Αγγλίας έχει τους δικούς του κανόνες».

        Αγωνιστικά Νέα: Στην αποστολή ο νεοαποκτηθέντας φορ Ντάικ (Ορλάντο), όχι όμως και ο έτερος νεοφερμένος φορ Μόρις (4/0), καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο. Ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και επιστρέφουν ο χαφ Πάλμερ (16/1) και ο αναπληρωματικός μπακ-χαφ Σίμπικ (4/0). Σταθερά εκτός ο στόπερ Χάλμε (7/0), ο μπακ Γουίλιαμς (-) και ο νεοαποκτηθέντας στόπερ Κίτσινγκ (Φόρεστ Γκριν).

        ΤΣΕΛΣΙ

        Πήρε 3η σερί νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας. Είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα αλλά ζορίστηκε αρκετά για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο χρειάστηκε μόλις μια φάση για να προηγηθεί στο 43’ με τον Μάουντ. Ισοφαρίστηκε από το… πουθενά στο 54’ με ανόητο αυτογκόλ του Ρούντιγκερ, όμως στην επόμενη φάση κέρδισε πέναλτι και ο Ζορζίνιο έκανε το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, απειλήθηκε μονάχα σε μια φάση, στο 90+6’, με τον Μεντί να κρατάει το 2-1 ως το φινάλε.

        Ιδανικό το ξεκίνημα του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι, με τους «μπλε» να μετρούν τρεις σερί νίκες και αήττητο τεσσάρων αγώνων (3-1-0) και 5-1 τέρματα. Έτσι μπήκαν για τα καλά στο κόλπο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ανέβηκαν στην 5η θέση και μόλις στο -1 από την 4η Λίβερπουλ. Την Δευτέρα αντιμετωπίζουν την Νιούκαστλ στο Λονδίνο. Ο Γερμανός τεχνικός επιλέγει να παρατάσσει την ομάδα με τρεις στόπερ, ένα 3-4-1-2, το οποίο μέχρι στιγμής αποδίδει πολύ καλά.

        Την ίδια ώρα, οι «μπλε» συνεχίζουν στο Κύπελλο, διοργάνωση που κάθε χρόνο κυνηγούν τη διάκριση. Δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα στους προηγούμενους γύρους, αποκλείοντας τις Μόρκαμ (4-0 εντός) και Λούτον (3-1 εντός).

        Ο Τούχελ κάνει ντεμπούτο στο Κύπελλο Αγγλίας και ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να σηκώσει το τρόπαιο: «Αυτό θα ήταν κάτι πραγματικά τεράστιο. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι από τις διοργανώσεις Κυπέλλων με το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο. Ακόμα και μικρό παιδί στη Γερμανία, χωρίς ίντερνετ και αθλητικά κανάλια όπως σήμερα, σίγουρα ξέρεις τις λέξεις Γουέμπλεϊ και FA Cup. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήματα, αλλά σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να προετοιμαστούμε έτσι ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μπάρνσλεϊ».

        Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός φορ Βέρνερ (22/4), ο οποίος αποκόμισε μικρό πρόβλημα τραυματισμού κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ παραμένει εκτός ο βασικός στόπερ Σίλβα (17/2). Ο Τούχελ επιβεβαίωσε πως θα δώσει φανέλα βασικού στον Κέπα αντί του Μεντί κάτω από τα δοκάρια.

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Αν η Μπάρνσλεϊ έβρισκε την Τσέλσι στον προηγούμενο γύρο, δεν θα αποκλείαμε ακόμα και το ενδεχόμενο «βόμβας», αφού οι «μπλε» με τον Λάμπαρντ στον πάγκο δεν πατούσαν καθόλου καλά στα τελευταία παιχνίδια. Ο ερχομός του Τούχελ όμως έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας, η οποία παίζει πλέον με περισσότερη ένταση και μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρο φαβορί οι Λονδρέζοι, αλλά το διπλό δεν έχει καμία αξία σ’ αυτές τις τιμές. No bet.

        FACTS

        • Η ομάδα Τσέλσι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: X2 με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μπάρνσλεϊ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Under με απόδοση 2.30 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μπάρνσλεϊ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1X με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Τσέλσι νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 2 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο ANDY, με το υψηλότερο yield +15.13% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 2

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες