Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΝΣ Μούρα - Αϊντχόφεν

24/9/2020 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 795
1 - 5
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 17' Malen Donyell
  2. 21' Kouter Nino
  3. 28' Junior Mauro
  4. 30' Filipovic Andrija

2ο Ημίχρονο 1 - 5

  1. 49' Thomas Ryan
  2. 54' Gakpo Cody
  3. 62' Dumfries Denzel
  4. 65' Malen Donyell
  5. 70' Kous Ziga
  6. 90' Gakpo Cody

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 5,128 1.6%
      X
      € 26,546 8.2%
      2
      € 293,630 90.3%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      157 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Fazanerija Stadion
      Τον πρώτο λόγο οι Ολλανδοί

      Τον πρώτο λόγο οι Ολλανδοί

      Η Μούρα από τη Σλοβενία φιλοξενεί την Αϊντχόφεν από την Ολλανδία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση επί της Άαρχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην 4η θέση της περσινής Ερεντιβίζιε και ξεκινούν σε αυτήν τη φάση τις υποχρεώσεις τους.

      Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εκτός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της Ρόζενμποργκ με την Αλάνιασπορ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΝΣ ΜΟΥΡΑ

      Παίζει μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως έχει κατορθώσει να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή πορεία, παρά τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν. Στην πρώτη φάση κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νόμε Κάλιου από την Εσθονία, ωστόσο το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω έξαρσης του Covid-19. Αντί για τη χώρα της Βαλτικής, διεξήχθη σε ουδέτερο έδαφος στην πρωτεύουσας της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν πολλές απουσίες κι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό, φτάνοντας σε μία άνετη πρόκριση με 4-0, σκοράροντας όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος και ρίχνοντας ρυθμό στην επανάληψη. Επόμενη αντίπαλος ήταν η Άαρχους από τη Δανία εντός έδρας. Κόντρα στα προγνωστικά έδωσε μία υπέροχη παράσταση και θριάμβευσε με 3-0. Ο Γκόρενς άνοιξε το σκορ στο 37’ και ο Ζίζεκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 72’. Στις καθυστερήσεις ο Μαρόσα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον θα δώσει το πιο σπουδαίο ματς της ιστορίας της φιλοξενώντας την Αϊντχόφεν.

      Η καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται επιβεβαιώνεται κι από τα αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα Σλοβενίας. Έπειτα από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχει συγκεντρώσει δέκα βαθμούς και φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας δύο πόντους από τη δεύτερη Μάριμπορ. Δεν έχει παραβιαστεί ακόμα η εστία της, ενώ και τα έξι επίσημα φετινά της ματς για όλες τις διοργανώσεις έχουν ολοκληρωθεί No Goal, με τα τέσσερα από αυτά να είναι Under.

      Ο προπονητής των Σλοβένων Άντε Σιμούντζα υποστήριξε: «Κάναμε αλλαγές στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες μας οι οποίοι είναι εξαιρετικά καταπονημένοι από τα διαδοχικά παιχνίδια. Ξέρουμε την ποιότητα αλλά και το μέγεθος της Αϊντχόφεν. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε την έκπληξη και να ακουστεί το όνομά μας σε όλη την Ευρώπη. Τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιπες ομάδες της χώρας έχουμε δείξει ότι μπορούμε να δυσκολέψουμε τις ομάδες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα».

      Αγωνιστικά Νέα: Ένα και μοναδικό πρόβλημα, αυτό του αμυντικού Μαρούσκο.



      ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

      Η τέταρτη θέση στην οποία βρισκόταν όταν αποφασίστηκε τον περασμένο Μάρτιο η διακοπή της Ερεντιβίζιε από την ολλανδική Κυβέρνηση, την αναγκάζει να μπει από τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά ο στόχος της είναι να βρεθεί τουλάχιστον στους ομίλους της δεύτερης κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Για να τα καταφέρει θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει εκτός έδρας το εμπόδιο της φιλόδοξης Μούρα από τη Σλοβενία. Το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε στην πρόσληψη του έμπειρου Γερμανού προπονητή Ρότζερ Σμιντ, ελπίζοντας ότι εκείνος θα είναι σε θέση να την αλλάξει επίπεδο και να την κάνει διεκδικήτρια όλων των εγχώριων τίτλων, αλλά να την οδηγήσει ταυτόχρονα και σε μία ευρωπαϊκή διάκριση. Το έργο του δεν είναι εύκολο, ωστόσο τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά, τουλάχιστον όσον αφορά τα αποτελέσματα της PSV.

      Τους τελευταίους έξι μήνες έχει δώσει όλα κι όλα δύο επίσημα παιχνίδια, αυτά της νέας σεζόν στην εγχώρια λίγκα. Στην πρεμιέρα ταξίδεψε στο Χρόνινγκεν για να κοντραριστεί με την τοπική ομάδα. Έφυγε με το διπλό (3-1), ενώ το περασμένο Σάββατο διπλασίασε τις νίκες της. Η Έμεν αντιστάθηκε σθεναρά, όμως ένα γκολ του Ρομέρο στις καθυστερήσεις αποδείχτηκε αρκετό για να της χαρίσει το «τρίποντο». Αμφότερα τα ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

      «Η πρόκριση είναι το μοναδικό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Η σεζόν βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και μετράει να μπορείς να πάρεις τα θετικά αποτελέσματα που χρειάζεσαι. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και δεν υποτιμάμε κανέναν. Την ανωτερότητα πρέπει πάντα μία ομάδα να τη δείχνει μέσα στο γήπεδο και όχι στα όσα λέει» ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού της PSV, Ρότζερ Σμιντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Δύο προβλήματα. Εκτός ο αμυντικός Ομπίσπο και ο μέσος Γκουτιέρες. Πωλήθηκε στην Αταλάντα ο επιθετικός Λάμερς, χωρίς να επηρεάζει τα πλάνα του προπονητή, αφού ήταν γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι θα μετακόμιζε στην ομάδα του Μπέργκαμο.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Επανεκκίνηση κάνει η Αϊντχόφεν η οποία έχει ταξιδέψει στη Σλοβενία με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στη βάση της, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή της για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό των Ολλανδών που έδωσαν τα ηνία στον Ρότζερ Σμιντ κι ονειρεύονται μία καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και να παλέψουν για τους εγχώριους τίτλους. Από την άλλη η άσημη Μούρα παίζει για δεύτερη σερί σεζόν στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι αυτό είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της. Σίγουρα θα προσπαθήσουν για τη ζημιά οι γηπεδούχοι, αλλά η Αϊντχόφεν θα θελήσει να αποδείξει από νωρίς την ανωτερότητά της. Θα πάμε με το διπλό από το πρώτο μέρος.

      FACTS

      • Η ομάδα Αϊντχόφεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Αϊντχόφεν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα ΝΣ Μούρα νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 8.25 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Αϊντχόφεν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Αϊντχόφεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      24/9/2020
      ΝΣ Μούρα
      Αϊντχόφεν
      1 - 5

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο guru_maharaji, με το υψηλότερο yield +1.24% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες