9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μορεϊρένσε - Φαμαλικάο

19/5/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 666
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1094 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μορεϊρένσε - Φαμαλικάο στις 28/1/2024

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 7' Rosic Lazar
  2. 22' Pires
  3. 33' Verdonk Calvin
  4. 43' Walterson
  5. 44' Pires

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 51' Figueiras Diogo
  2. 75' Queiros Diogo
  3. 84' Walterson
  4. 92' Vitoria Steven

      Προϊστορία

      28/1/2024 ΜορεϊρένσεΦαμαλικάο 1 - 0
      21/8/2023 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 0 - 0
      13/2/2022 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 5 - 0
      12/9/2021 ΜορεϊρένσεΦαμαλικάο 2 - 2
      19/5/2021 ΜορεϊρένσεΦαμαλικάο 3 - 0
      4/2/2021 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 0 - 2
      24/6/2020 ΜορεϊρένσεΦαμαλικάο 1 - 1
      9/11/2019 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 3 - 3
      25/7/2018 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 13,044 22.4%
      X
      € 6,565 11.3%
      2
      € 38,719 66.4%
      Over
      € 6,028 64.6%
      Under
      € 3,306 35.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      45 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 6153
      Το μομέντουμ με τους φιλοξενούμενους

      Το μομέντουμ με τους φιλοξενούμενους

      Η Μορεϊρένσε θα κοντραριστεί με τη Φαμαλικάο στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μπράγκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Νασιονάλ Μαδέιρα.

      Τα κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, 3) Εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια, 4) Συνολική διαφορά τερμάτων, 5) Περισσότερες νίκες συνολικά στη σεζόν, 6) Καλύτερη επίθεση συνολικά στη σεζόν, 7) Πλέι οφ

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» τους ανάγκασε να ταξιδέψουν στην Μπράγκα ούτως ώστε να δοκιμαστούν εκτός έδρας από την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Πάλεψαν για ένα θετικό αποτέλεσμα όμως «λύγισαν» και ηττήθηκαν (2-1) έχοντας παράπονα για τη διαιτησία. Στο πρώτο μέρος ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι του «Μουνισιπάλ». Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες με τον Ράφαελ Μάρτινς να είναι άστοχος από πλεονεκτική θέση σε τρεις εξαιρετικές περιπτώσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό έμεινε πίσω στο σκορ στο 43’ με τον Ρουίθ να μην αστοχεί μέσα από την περιοχή της. Θέλησε να απαντήσει άμεσα όμως δεν τα κατάφερε και πήγε πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική, αλλά ανησύχησε μόνο μία φορά. Στο 87’ βρήκε την ισοφάριση με κεφαλιά του Μαρτίνς και φάνηκε ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις μετά τη χρήση VAR καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι για χέρι του Σιμάο. Ο Νοβάις δεν αστόχησε και την έριξε στο καναβάτσο.

      Αυτή η ήττα στέρησε και τις πιθανότητες της Μορεϊρένσε για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Το πρόσημο της φετινής σεζόν είναι σίγουρα θετικό, από τη στιγμή που κατάφερε να φτάσει στη σωτηρία με χαρακτηριστική άνεση. Παρ’ όλα αυτά θα μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδο στην εξάδα, κάτι που τώρα δεν μπορεί να πετύχει. Δεν έχει κερδίσει στους δέκα τελευταίους εντός έδρας αγώνες της. Έχει συγκεντρώσει 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την προσεχή αντίπαλο Φαμαλικάο και την Μπελενένσες Σαντ. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Βάσκο Σεάμπρα υποστήριξε: «Θέλουμε να τελειώσουμε το φετινό πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση, αλλά να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο και την εξαιρετική προσπάθεια που κάναμε τη φετινή σεζόν. Όταν παλεύεις για τρεις βαθμούς παλεύεις με όλες τις δυνάμεις σου. Αυτό θα κάνουμε ξανά. Περιμένουμε μία δυνατή Φαμαλικάο. Είναι φορμαρισμένη και ισχυρή. Πιστεύω ότι θα γίνει μεγάλος αγώνας».

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσαν κάρτες ο μπακ Φεραρέσι (24/3), ο αμυντικός μέσος Σιμάο (15/0) και ο επιτελικός χαφ Γκονσάλο Φράνκο (26/1). Ξανά απών ο βασικός γκολκίπερ Πασινάτο (30/0). Δεν υπολογίζονται επίσης ο αμυντικός Αμαδόρ (4/0), ο φορ Λασέρδα (13/0) και ο επίσης επιθετικός Πέδρο Νούνο (6/2). Προλαβαίνει ο αμυντικός χαφ Πατσέκο (29/0) και ο μέσος Μανέ (1/0) που έλειπε όλη τη χρονιά.



      ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

      Έπαιξε χωρίς το παραμικρό άγχος στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Είχε ήδη φτάσει στη σωτηρία, την ώρα που οι αντίπαλοί της έμαθαν το προηγούμενο βράδυ ότι υποβιβάστηκαν και μαθηματικά. Δεν χαρίστηκε και πήρε μία άνετη και δίκαιη νίκη με 3-0. Δεν ήταν ιδιαιτέρως καλή η απόδοσή της στο πρώτο ημίωρο και κινδύνευσε σοβαρά σε δύο περιπτώσεις. Ωστόσο ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 39’ η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ίβο Ροντρίγκες κι εκείνος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής την έστειλε στα δίχτυα βάζοντας την ομάδα του σε θέση «οδηγού». Στην επανάληψη έπαιξε πιο προσεκτικά περιμένοντας να βρει ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Αυτές ήρθαν αργά αλλά τις εκμεταλλεύτηκε. Στο 77’ ο Χάιμε με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα γκολ της και «κλείδωσε» το «τρίποντο». Τρία λεπτά αργότερα ο Βαλενθουέλα ήταν εκείνος ο οποίος με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

      Η Φαμαλικάο μεταμορφώθηκε πλήρως κι έχει φτάσει τις τρεις διαδοχικές επιτυχίες. Εξασφάλισε πρόσφατα την παραμονή της αλλά δείχνει ότι διαθέτει ποιότητα κι αναμφίβολα έπαιξε σημαντικό ρόλο η πρόσληψη του κόουτς Βιέιρα. Η συγκομιδή των 40 βαθμών τη φέρνει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υστερεί στην ισοβαθμία με την προσεχή αντίπαλο Μορεϊρένσε, αλλά υπερτερεί σε αυτή με την Μπελενένσες Σαντ. Ένα ακραίο σενάριο τη φέρνει με νίκη στην εξάδα και της δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός από τη δική της επικράτηση, θα πρέπει να νικήσει η Μπελενένσες Σαντ την Πόρτο μέσα στο «Ντραγκάο». Παράλληλα θα χρειαστεί να χάσει η Γκιμαράες εντός έδρας από την Μπενφίκα και η Σάντα Κλάρα στις Αζόρες από τη Φαρένσε. Με πιο απλά λόγια αναζητά θαύμα. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

      «Μέχρι πριν λίγο καιρό η ομάδα έπαιζε για την παραμονή της στην κατηγορία. Από τη στιγμή που μας έφυγε το άγχος και παίξαμε απελευθερωμένα η μεγάλη διαφορά φάνηκε. Βασιζόμαστε στους εαυτούς μας και πετύχαμε το στόχο μας. Τώρα θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ακόμα μία νίκη. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Δικαιολογίες ψάχνουν όσοι δεν μπορούν να κερδίσουν. Είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που έχουμε παλέψει κι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ίβο Βιέιρα.

      Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω τιμωρίας ο εξτρέμ Ζιλ Ντίας (31/0), όμως εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Κεϊρόζ (20/0). Απών εκ νέου ο μέσος Ζορντάο (9/1).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι είναι με την Φαμαλικάο η οποία ονειρεύεται ότι θα νικήσει εκείνη και η Μπελενένσες Σαντ τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα χάσουν ταυτόχρονα η Γκιμαράες, η Σάντα Κλάρα. Αν αυτό συμβεί, τότε θα βρεθεί από το... πουθενά εντός της προνομιούχου εξάδας και θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στον αντίποδα η Μορεϊρένσε δεν έχει κανένα λόγο να μην χτυπήσει το παιχνίδι, από τη στιγμή που έχει «ξεχάσει» πότε νίκησε τελευταία φορά εντός έδρας. Παράλληλα οι δύο αντίπαλοι είναι και γείτονες καθώς δεν απέχουν πολλά χιλιόμετρα. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο αν και σκεφτήκαμε το «διπλό». Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.

      FACTS

      • Η ομάδα Φαμαλικάο ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.26 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μορεϊρένσε έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: X με απόδοση 3.52 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Φαμαλικάο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μορεϊρένσε έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.22 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        8 Μορεϊρένσε 34 43 10 13 11 37:43
        9 Φαμαλικάο 34 40 10 10 14 40:48
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο 1979-@, με το υψηλότερο yield +10.17% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες