2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μορεϊρένσε - Φαμαλικάο

24/6/2020 23:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 761
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1419 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μορεϊρένσε - Φαμαλικάο στις 28/1/2024

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 23' Mane Sori
  2. 40' Perez Nehuen

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 69' Abreu Fabio
  2. 73' Martinez Antonio
  3. 81' Coly Racine
  4. 88' Goncalves Diogo
  5. 90' Abdu
  6. 90' Halliche Rafik

      Προϊστορία

      28/1/2024 ΜορεϊρένσεΦαμαλικάο 1 - 0
      21/8/2023 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 0 - 0
      13/2/2022 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 5 - 0
      12/9/2021 ΜορεϊρένσεΦαμαλικάο 2 - 2
      19/5/2021 ΜορεϊρένσεΦαμαλικάο 3 - 0
      4/2/2021 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 0 - 2
      24/6/2020 ΜορεϊρένσεΦαμαλικάο 1 - 1
      9/11/2019 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 3 - 3
      25/7/2018 ΦαμαλικάοΜορεϊρένσε 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 7,307 11.9%
      X
      € 32,171 52.4%
      2
      € 21,880 35.7%
      Over
      € 1,703 38.5%
      Under
      € 2,719 61.5%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      113 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 6153
      Με «όπλο» την ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι

      Με «όπλο» την ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι

      Η Μορεϊρένσε φιλοξενεί τη Φαμαλικάο για την 28η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην έδρα της Γκιμαράες, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν κι εκείνοι ισόπαλοι στο «σπίτι» τους με την Μπράγκα.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

      Ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Βιτόρια Γκιμαράες και κατάφερε να φύγει από το γήπεδο χωρίς να ηττηθεί, αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Ο αγώνας ξεκίνησε με «τρελό» ρυθμό και στο πρώτο δεκάλεπτο κινδύνευσε αρχικά να μείνει πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθεί, με την μπάλα στη μία περίπτωση να σταματάει στο δοκάρι. Στο 34’ έμεινε πίσω στο σκορ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέπε. Ευτύχησε να φτάσει στην ισοφάριση οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με υπέροχη κίνηση και όμορφο διαγώνιο πλασέ του Γκαμπριελζίνιο. Οι δύο ομάδες όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο έμοιαζαν να βολεύονται με την ισοπαλία. Στο 97’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Ανίν, όμως ήταν πολύ αργά και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

      Αυτός ο βαθμός βοήθησε τη Μορεϊρένσε να ανέβει στους 34 και βρίσκεται μόνη της στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της ωστόσο είναι απίθανο το σενάριο που τη θέλει να κινδυνεύει. Απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι δεν χάνει ποτέ εύκολα και της αρέσουν τα «σφιχτά» παιχνίδια. Τα επτά από τα δέκα τελευταία αλλά και τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν Under

      «Δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε ποτέ και κόντρα στην Γκιμαράες. Περιμένουμε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα εξαιρετική όπως είναι η Φαμαλικάο. Όλοι ξέρουμε πόσο ισχυροί είναι αλλά εμείς θα προτιμήσουμε να εστιάσουμε στην ομάδα μας. Ακόμα χρειαζόμαστε κάποιους βαθμούς για να σωθούμε και μαθηματικά. Όμως θέλουμε να κοιτάμε συνεχώς ψηλότερα. Δεν είναι ο στόχος απλά να μείνουμε στην κατηγορία αλλά να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. » ήταν τα λόγια του κόουτς του συλλόγου Ρικάρντο Σοάρες.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική επιστροφή του βασικού επιτελικού μέσου της ομάδας Φιλίπε Σοάρες (26/4) ο οποίος εξέτισε στο προηγούμενο παιχνίδι. Πλήρης.



      ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

      Είχε μπροστά της μία ακόμα μεγάλη πρόκληση στην προηγούμενη «στροφή» και κατάφερε ξανά να ανταποκριθεί, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Απέναντι στην Μπράγκα παρά τα προβλήματα που είχε κατάφερε να αντισταθεί και να αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία (0-0). Μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε σε δύο περιπτώσεις χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Στη συνέχεια έπαιξε πιο επιφυλακτικά ούτως ώστε να προσέξει τα νώτα της. Όσο κυλούσε ο χρόνος δεχόταν περισσότερη πίεση ενώ στάθηκε τυχερή στο ξεκίνημα της επανάληψης όταν μία απευθείας εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων σταμάτησε στο δοκάρι. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πάτρικ στις καθυστερήσεις, όμως η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα.

      «Τρέχει» ένα σερί πέντε διαδοχικών αγώνων δίχως ήττα, ενώ μετά την επανέναρξη της Πριμέιρα Λίγκα έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Ρίο Άβε η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι παραπάνω. Στόχος της είναι να τερματίσει στην 5η θέση η οποία είναι πολύ πιθανό να της χαρίσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα και Over.

      Ο προπονητής του κλαμπ και «αρχιτέκτονας» της ευχάριστης έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος Ζοάο Πέδρο Σόουζα υποστήριξε: «Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα να πούμε ότι η πρόκληση είναι η έξοδός μας στην Ευρώπη κι εκεί θέλουμε να φτάσουμε. Ωστόσο μέχρι τώρα μας έχει βγει σε καλό να κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια κι αυτό θέλω να συνεχίσουμε να κάνουμε. Θα παλέψουμε για τους 21 πόντους που απομένουν ακόμα για να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Η Μορεϊρένσε είναι μία ομάδα που αν θες να τη νικήσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για ενενήντα λεπτά».

      Αγωνιστικά Νέα: Πολύ σημαντική η επιστροφή του αριστερού εξτρέμ Μαρτίνς (22/9) ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στην Μπράγκα, καθώς είναι δανεικός από το σύλλογο αλλά υπάρχουν κι άλλα ευχάριστα νέα. Ξανά διαθέσιμος και ο βασικότατος κεντρικός χαφ Πέδρο Γκονσάλβες (26/5) ο οποίος εξέτισε στο προηγούμενο. Επιστρέφει στην αποστολή μετά από την καραντίνα ο γκολκίπερ Ντεφέντι (17/0) ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο αμυντικός χαφ Ασουνσάο (22/0). Αποβλήθηκε ο στόπερ Πάτρικ (19/1) και δεν θα αγωνιστεί.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Μία από τις πιο αδιάφορες ομάδες του πορτογαλικού πρωταθλήματος οδεύοντας προς το φινάλε φαίνεται ότι είναι η Μορεϊρένσε. Έχοντας εξασφαλίσει επί της ουσίας την παραμονή της και χωρίς να κυνηγάει κάτι θα κάνει από νωρίς τα πλάνα της για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, έστω κι αν προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο ο τεχνικός της ομάδας. Αποτελεί πάντως ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο που παίζει «κλειστά» παιχνίδια. Στον αντίποδα η Φαμαλικάο έχει επιστρέψει φουριόζα μετά τη διακοπή και ζει το όνειρό της. Θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο σ’ ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η απόδοση του διπλού είναι προκλητική κι αξίζει το ποντάρισμα.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        6 Φαμαλικάο 34 54 14 12 8 53:51
        8 Μορεϊρένσε 34 43 10 13 11 42:44
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Sotfra, με το υψηλότερο yield +3.09% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες