5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μίντλεσμπρο - Τσέλσι

19/3/2022 19:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 367
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 781 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τσέλσι - Μίντλεσμπρο στις 23/1/2024

Προϊστορία

23/1/2024 ΤσέλσιΜίντλεσμπρο 6 - 1
9/1/2024 ΜίντλεσμπροΤσέλσι 1 - 0
19/3/2022 ΜίντλεσμπροΤσέλσι 0 - 2
8/5/2017 ΤσέλσιΜίντλεσμπρο 3 - 0
20/11/2016 ΜίντλεσμπροΤσέλσι 0 - 1
27/2/2013 ΜίντλεσμπροΤσέλσι 0 - 2
28/1/2009 ΤσέλσιΜίντλεσμπρο 2 - 0
18/10/2008 ΜίντλεσμπροΤσέλσι 0 - 5
30/3/2008 ΤσέλσιΜίντλεσμπρο 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 52,589 4.0%
X
€ 37,014 2.8%
2
€ 1,224,449 93.2%
Over
€ 52,456 47.1%
Under
€ 58,846 52.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

80 ψήφοι:

Ειδήσεις

0

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

2

39%

Κατοχή μπάλας

61%

2

Οφσάιντ

2

4

Κόρνερ

5

10

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Riverside Stadium
  • Χωρητικότητα: 34988
  • Θεατές: 31422
Θα πετάξει έξω και τρίτη ομάδα του Big-6 η Μίντλεσμπρο;

Θα πετάξει έξω και τρίτη ομάδα του Big-6 η Μίντλεσμπρο;

Η Μίντλεσμπρο μετά τις προκρίσεις απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, υποδέχεται την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, με την ατμόσφαιρα στο «Ριβερσάιντ» να αναμένεται ηλεκτρισμένη μετά το αίτημα των «μπλε» να γίνει το ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Τι ισχύει: Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Την Τετάρτη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, επικρατώντας με 2-0 της Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας. Κυρίαρχη στο παιχνίδι, πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Κόνολι 923’) και Μπαλογκάν (62’), ενώ ενδιάμεσα στα δύο γκολ είχε και χαμένο πέναλτι. Δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο, με την αντίπαλο της να μην είχε σουτ στην εστία.

Στο 3-1-2 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και έπιασε την ΚΠΡ στην 6η θέση με 59 βαθμούς. Συναρπαστική η μάχη για την είσοδο στην εξάδα, απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από την δεκάδα!

Παρότι παλεύει για τη συμμετοχή της στα πλει-οφ, πραγματοποιεί ιστορική πορεία στο Κύπελλο Αγγλίας, όντας μαζί με την Νότιγχαμ Φόρεστ οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης. Κι αυτό διότι στους «32» απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» χάρη στη διαδικασία των πέναλτι (8-7, 1-1 κ.δ.), ενώ στους «16» άφησε εκτός την Τότεναμ μετά την εντός έδρας νίκη με 1-0 στην παράταση. Μπροστά της έχει ακόμα μια ομάδα του Big-6 και μάλιστα στο γήπεδο της, όπου τρέχει νικηφόρο σερί 8 αγώνων στην Τσάμπιονσιπ!

Ανέβηκαν οι τόνοι τις προηγούμενες ημέρες, μετά το αίτημα της Τσέλσι να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών για «λόγους αθλητικής αξιοπρέπειας» καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να πουλήσει εισιτήρια λόγω των κυρώσεων και θα έχει λιγότερους από 700 οπαδούς οι οποίοι είχαν ήδη προμηθευτεί χαρτάκια πριν την απόφαση της βρετανικής Κυβέρνησης. Η διοίκηση της Μίντλεσμπρο αντέδρασε αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το να επιδιώκει η Τσέλσι να επικαλεστεί την αθλητική ακεραιότητα ως λόγο για τον οποίο το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών είναι ειρωνικό όσο δεν πάει».

Ακόμα πιο σκληρή η δήλωση του προέδρου της ομάδας, Στιβ Γκίμπσον: «Αθλητική ακεραιότητα και Τσέλσι δεν ανήκουν στην ίδια πρόταση. Για 19 χρόνια τα λεφτά του Αμπράμοβιτς έχουν οδηγήσει την Τσέλσι σε επιτυχίες. Θα παίξουν και όλα τα ματς πρωταθλήματος χωρίς κόσμο; Είναι αξιολύπητο από την πλευρά τους». Εν τέλει οι «μπλε» απέσυραν το αίτημα τους, με τον προπονητή των Λονδρέζων, Τόμας Τούχελ να δηλώνει πως τόσο αυτός όσο και οι παίκτες δεν ήταν σύμφωνοι με την αρχική απόφαση της διοίκησης.

Ο τεχνικός της Μπόρο, Κρις Γουάιλντερ ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην Τσέλσι, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Γίνεται πολύς θόρυβος. Ο σύλλογος δεν κινδυνεύει, σωστά; Δεν είναι μια κατάσταση όπως με τις Μακλσφιλντ και Μπέρι. Θα βγει προς πώληση και θα αγοραστεί από δισεκατομμυριούχο που πιθανότατα θα επενδύσει περισσότερα χρήματα σ’ αυτόν, για το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις. Επομένως δεν νομίζω ότι υπάρχει μια απίστευτη συμπάθεια προς την Τσέλσι γι αυτό που σημαίνει και δεν νομίζω οι οπαδοί της να περίμεναν κάτι τέτοιο».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο επιθετικός Σπόραρ (28/8) που έχασε τα δύο τελευταία λόγω ίωσης. Διαθέσιμος και ο αναπληρωματικός μέσος Λέα Σίλικι (11/0), πάντα εκτός οι μέσοι Παγιέρο (12/1) και ΜακΓκρι (3/0).

ΤΣΕΛΣΙ

Πήρε… σβηστά την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας ξανά την Λιλ, αυτή τη φορά με 2-1 στην Γαλλία. Είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, έχοντας ξεκάθαρο στόχο να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου ματς, δεν απειλήθηκε αλλά υπέπεσε σε χέρι στο 38’ και βρέθηκε πίσω από πέναλτι. Ισοφάρισε στο 45+3’ με τον Πούλισιτς στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς και στην επανάληψη ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Αθπιλικουέτα (71’). Νωρίτερα είχε σταθεί τυχερή σε δοκάρι της αντιπάλου της. Δεν στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή στην κλήρωση, καθώς έπεσε με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ριμέικ των περσινών ημιτελικών.

Στο πρωτάθλημα, ζορίστηκε αρκετά στο εντός έδρας με την καλά στημένη Νιούκαστλ, αλλά πήρε τη νίκη (1-0) με γκολ του Χάβερτζ στο 89’, ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Ο Γερμανός θα μπορούσε πάντως να είχε αποβληθεί για αγκωνιά στο φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ η αντίπαλος της φώναξε για πέναλτι στο ξεκίνημα της επανάληψης. Έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, παραμένει μόνη 3η και στο -11 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι με ματς λιγότερο.

Πλέον στρέφεται στο Κύπελλο Αγγλίας το οποίο είναι ο πιο εφικτός στόχος που της έχει απομείνει. Δεν έχει βρει στο δρόμο της ομάδα πρώτης κατηγορίας, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τις Τσέστερφιλντ (5-1 εντός), Πλίμουθ (2-1 εντός παρ., 1-1 κ.δ.) και Λούτον (3-2 εκτός).

Υπήρξε ο κίνδυνος να μην μπορούσε η αποστολή να ταξιδέψει αεροπορικώς στο Βόρειο Γιορκσάιρ για το σημερινό παιχνίδι με την Μίντλεσμπρο εξαιτίας των κυρώσεων της βρετανικής Κυβέρνησης στον Ρομάν Αμπράμοβιτς μιας και ένας από τους περιορισμούς περιλάμβανε ένα ανώτατο όριο 20.000 λιρών ανά αγώνα για τα έξοδα ταξιδιού. Υπήρχαν σενάρια που ήθελαν ακόμα και τους παίκτες να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να μισθώσουν πτήση τσάρτερ ώστε να αποφευχθεί το 10ωρο ταξίδι με πούλμαν, ωστόσο εν τέλει το πρόβλημα λύθηκε μετά από μετατροπή στην κρατική άδεια. «Όλοι δούλεψαν σκληρά για να το πραγματοποιήσουν και αυτό πέρασε», δήλωσε ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου.

Το βράδυ της Παρασκευής (18/3) ολοκληρώθηκε η προθεσμία ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για την αγορά του συλλόγου. Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο και όσο περνάνε οι ώρες γίνονται γνωστά ονόματα επενδυτών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν Αμερικανούς, Βρετανούς και Σαουδάραβες.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι χρίστηκαν από τον Τούχελ ο βασικός μπακ-χαφ Τζέιμς (17/3), ο βασικός στόπερ Κρίστενσεν (16/0) και ο εξτρέμ Χάντσον-Οντόι (15/1). Πάντα εκτός ο έτερος βασικός μπακ-χαφ Τσίλγουελ (6/3).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τρελαίνει κόσμο με την πορεία της στο Κύπελλο η Μίντλεσμπρο, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Μπροστά της έχει πλέον την Τσέλσι και η ατμόσφαιρα στο «Ριβερσάιντ» αναμένεται ηλεκτρισμένη μετά το (απορριφθέν) αίτημα των «μπλε» να διεξαχθεί το ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω κυρώσεων της βρετανικής Κυβέρνησης. Οι καυστικές δηλώσεις του προέδρου της Μπόρο ότι «αθλητική ακεραιότητα και Τσέλσι δεν ανήκουν στην ίδια πρόταση» έριξαν λάδι στη φωτιά και αναμένεται ματς μεγάλης έντασης. Πολύ ισχυρή εντός η Μίντλεσμπρο, μετρώντας 8 σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ, βέβαια οι «μπλε» είναι άλλο επίπεδο και δεν αποκλείεται μετά από όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες μέρες να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Άλλωστε είναι υποψιασμένοι μετά την πορεία των γηπεδούχων στο θεσμό. Περιμένουμε πάντως να περάσουν ορισμένες δύσκολες στιγμές, έχουν δεχτεί άλλωστε γκολ και στα τρία προηγούμενα ματς που έδωσαν στο Κύπελλο. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Τσέλσι νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.41 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μίντλεσμπρο νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 6.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τσέλσι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.87% έπαιξε: 1
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +23.35% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 1
  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +4.06% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες