3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μίντιλαντ - Γιούνγκ Μπόις

Προϊστορία

16/9/2020 ΜίντιλαντΓιούνγκ Μπόις 3 - 0
30/8/2012 Γιούνγκ ΜπόιςΜίντιλαντ 0 - 2
23/8/2012 ΜίντιλαντΓιούνγκ Μπόις 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 37,834 32.0%
X
€ 28,361 24.0%
2
€ 51,879 43.9%
Over
€ 26,277 46.3%
Under
€ 30,489 53.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

146 ψήφοι:

Αμφίρροπη μάχη

Αμφίρροπη μάχη

Μίντιλαντ (Δανία) και Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) αναμετρούνται στο Χέρνινγκ για την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί το 2012 στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Γιουνγκ Μπόις κέρδισε 3-0 στη Δανία, ενώ στο επαναληπτικό στη Βέρνη, η Μίντιλαντ κέρδισε 2-0 αλλά αποκλείστηκε.

Τι ισχύει: Μονό παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Σλάβια Πράγας

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με 1-0 την Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία παρότι παρατάχθηκε με δύο σημαντικές απουσίες. Δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και πήρε δίκαια την πρόκριση. Πέρσι κατέκτησε πανάξια το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με +14 από την 2η Κοπεγχάγη. Η ίδια πάντως δεν μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα (11/9) ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σοντερίσκε. Είχε δοκάρι κι άλλη μία ευκαιρία για να προηγηθεί αλλά στο 57’ βρέθηκε πίσω στο σκορ και καλούνταν να απαντήσει. Δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και στο 90’ δέχτηκε δεύτερο στην αντεπίθεση, ενώ κινδύνεψε και με τρίτο τέρμα.

Το γεγονός ότι η πρόκριση επί της Γιουνγκ Μπόις θα δώσει μεγάλη οικονομική τόνωση στην ομάδα υπογράμμισε ο τεχνικός, Στάινλειν, ο οποίος παράλληλα έθεσε ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Καταρχάς παίζουμε για 200 εκατ. κορόνες. Εάν κερδίσουμε και περάσουμε στον επόμενο γύρο θα πάρουμε μεγάλη οικονομική ανάσα όσον αφορά τα ταμεία της φετινής και της επόμενης χρονιάς. Και δεύτερον, πρέπει να αποδείξουμε στον εαυτό μας και στον κόσμο ότι τώρα είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο βασικός φορ Σβαρτς όπως και ο βασικός μπακ Τζ. Άντερσον που δεν έπαιξε κόντρα στην Σοντερίσκε. Επέστρεψε ως αλλαγή στο προηγούμενο ο βασικός επιθετικός μέσος Εβάντερ και υπολογίζεται κανονικά, ενώ αναμένεται να παίξει κανονικά και ο βασικός χαφ Ονιέκα, που έχασε την πρεμιέρα λόγω οικογενειακού πένθους.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στον προηγούμενο προκριματικό γύρο κόντρα στην Κι Κλάκσβικ από τα Ν. Φερόε, παίρνοντας εντός έδρας νίκη-πρόκριση με 3-1. Πανηγύρισε το 3ο σερί πρωτάθλημα στην Ελβετία, όντας μάλιστα αήττητη εντός έδρας. Παράλληλα, στις 30 Αυγούστου κέρδισε με ανατροπή (2-1) τη Βασιλεία στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια.

Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο όπου υποδέχεται τη Ζυρίχη. Την περασμένη Τρίτη (8/9) έδωσε φιλικό με τη Λωζάνη παίρνοντας άνετη νίκη με 5-2. Λίγα πράγματα στα μεταγραφικά, πούλησε με 6 εκατ. ευρώ τον βασικό μπακ Λοτόμπα (Νις) και πήρε στη θέση του τον Χεφτί από την Σεντ Γκάλεν. Έφυγε επίσης ο έτερος μπακ Γιάνκο, ενώ παρελθόν αποτέλεσε κι ο εμβληματικός φορ Οαρό ο οποίος στα 36 του έμεινε ελεύθερος μετά από μια σεζόν με τραυματισμούς.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι ο κάπτεν/στόπερ Λουστενμπέργκερ και ο βασικός χαφ Σασνάχτ, οι οποίοι δεν έπαιξαν στο φιλικό με την Λωζάνη, αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους. Πάντα εκτός ο μέσος Λάουπερ

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφίρροπη μάχη. Η Μίντιλαντ, που κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα πέρσι στην Δανία, απέκλεισε στον επόμενο γύρο την Λουντογκόρετς, αλλά μπήκε με το… αριστερό στο νέο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα η Γιουνγκ Μπόις διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια και είναι ένα κλικ παραπάνω σε ποιότητα αλλά έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 30 Αυγούστου. Δε βγαίνει εύκολα άκρη σε σημείο. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν, αλλά έχουν τα θέματα τους ανασταλτικά. Πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο, αλλά το αμφίσκορο βρίσκεται στο χαμηλό 1.68 και δεν έχει αξία. Ενδεικτικά.

FACTS

  • Η ομάδα Γιούνγκ Μπόις νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.14 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Γιούνγκ Μπόις, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο koufalas, με το υψηλότερο yield +5.75% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.42% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες