5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μεξικό - Κούβα

16/6/2019 05:00
7 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 3' Antuna Uriel
  2. 31' Jimenez Raul
  3. 38' Reyes Diego
  4. 39' Morris Luismel
  5. 44' Antuna Uriel

2ο Ημίχρονο 7 - 0

  1. 65' Jimenez Raul
  2. 74' Vega Alexis
  3. 80' Antuna Uriel

      Προϊστορία

      16/6/2019 ΜεξικόΚούβα 7 - 0
      10/7/2015 ΜεξικόΚούβα 6 - 0
      10/6/2011 ΚούβαΜεξικό 0 - 5

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Καθυστέρηση έναρξης αγώνα
      Πρεμιέρα για το φαβορί

      Πρεμιέρα για το φαβορί

      Το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης Μεξικό έρχεται αντιμέτωπο στην πρεμιέρα με την Κούβα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη σε έναν θεωρητικά εύκολο όμιλο. Δύσκολο το έργο για τους Κουβανούς απέναντι σε έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο.

      Τι ισχύει: Παιχνίδι ομίλου. Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης λαμβάνουν μέρος 16 ομάδες. Μέχρι στιγμής ο αριθμός ήταν 12.

      ΜΕΞΙΚΟ

      Ρίχνεται στη μάχη της διοργάνωσης έχοντας την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί. Με νέο προπονητή τον Τάτα Μαρτίνο ο,τι άλλο εκτός από την κατάκτηση του τροπαίου θα θεωρείται αποτυχία αν και ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Έχει κατακτήσει το Gold Cup εφτά φορές και είναι ο πολυνίκης του θεσμού, με τις ΗΠΑ (6) να ακολουθούν. Ο Μαρτίνο πάντως περίμενε η ομάδα του να λάβει πρόσκληση για το Κόπα Αμέρικα 2020, ώστε να συμμετάσχει σε μία διοργάνωση με υψηλό ανταγωνισμό, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

      Στα τέσσερα τελευταία φιλικά που έδωσε ήταν εντυπωσιακό σημειώνοντας ισάριθμες νίκες και πετυχαίνοντας σε όλα πάνω από τρία γκολ. Είχε εξασφαλίσει τη θέση του στη διοργάνωση καθώς είχε τερματίσει στην πρώτη θέση στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2018 ( οι έξι ομάδες που συμμετείχαν στα προκριματικά προκρίθηκαν αυτόματα στο Gold Cup).

      «Είναι δύσκολο να αναλύσεις την Κούβα και να ξέρεις τι να περιμένεις αλλά θα είναι ένα παιχνίδι που θα έχουμε την κατοχή, θα ασκήσουμε πίεση και θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες» δήλωσε ο Τάτα Μαρτίνο.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έχουν μείνει κάποια σημαντικά ονόματα, όπως αυτό του εξτρέμ Λοσάνο ( Αϊντχόφεν) που είναι τραυματίας και των επιθετικών Τσιτσαρίτο (Γουέστ Χαμ) και Κάρλος Βέλα ( Λος Άντζελες). Ο αμυντικός Μορένο (Σοσιεδάδ) βρίσκεται κανονικά στην αποστολή δεν θα αγωνιστεί όμως σήμερα λόγω τραυματισμού.

      Η αποστολή του Μεξικού:

      Τερματοφύλακες: Ορόσκο (Σάντος Λαγκούνα), Ούγκο Γκονζάλες (Νεκάξα), Οτσόα (Σταντάρ Λιέγης)

      Αμυντικοί: Αραούχο (Θέλτα), Σαλδέδο, Λουίς Ροντρίγκεζ (Τίγκρες), Ντιέγκο Ρέγιες (Λεγκανές), Έκτος Μορένο (Σοσιεδάδ), Σέζαρ Μόντες, Ζεσούς Γκαγίαρδο (Μοντερέι), Φερνάντο Ναβάρο (Λεόν)

      Μέσοι: Έντσον Άλβαρεζ (Αμέρικα), Τζόναθαν Ντος Σάντος, Ούριελ Αντούνα (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Ορμπελίν Πινέδα, Ρομπέρτο Αλβαράλδο (Κρουζ Αζούλ), Κάρλος Ροντρίγκεζ (Μοντερέι), Λουίς Μόντες (Λεόν), Έρικ Γκουτιέρεζ (Αϊντόφεν), Αντρές Γκουαρδάδο (Μπέτις)

      Επιθετικοί: Ραούλ Χιμένεζ (Γουλβς), Αλέξις Βέγκα (Γκουανταλαχάρα), Ροδόλφο Πιζάρο (Μοντερέι)

      KOYBA

      Πέτυχε τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια του CONCACAF Nations League και πήρε την πρόκριση με τέρματα 15-2. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι απέναντι στο Μεξικό και στοχεύει να πάρει κάτι θετικό από τα παιχνίδια με Καναδά και Μαρτινίκα αν θέλει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχει φτάσει στα προημιτελικά σε δύο συνεχόμενα τουρνουά (2013, 2015) και το ίδιο φιλοδοξεί να πετύχει και τώρα.

      Στα τρία τελευταία φιλικά που έδωσε ηττήθηκε δύο φορές από την Δομινικανή Δημοκρατία και μία από την Αϊτή σημειώνοντας μάλιστα μόνο ένα γκολ.

      «Δεν θα κρυφτούμε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συμμετέχουμε σε αυτό το επίπεδο γιατί προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το Nations League που αρχίζει τον Σεπτέμβριο. Έχουμε πάντως ένα στόχο και αυτός είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κούβας, Ραούλ Μεδέρος.

      Αγωνιστικά Νέα: Προβλήματα αντιμετωπίζει η Κούβα με την είσοδο των αθλητών της στις ΗΠΑ καθώς η βίζα του μεσοεπιθετικού Γιόρνταν Σάντα Κρουζ (Γιαραμπακάο) δεν έφτασε στην ώρα της και προς το παρόν έμεινε εκτός της αποστολής. Η πλειονότητα των παικτών της ομάδας (15) αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κούβας, οι πέντε σε αυτό της Δομινικανής Δημοκρατίας, δύο στο πρωτάθλημα της Γουατεμάλας και ένας στου Παναμά.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Άνιση η μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, δύσκολα να συναντήσει κάποια αντίσταση το Μεξικό. Σε υπερβολικά χαμηλές τιμές ο άσος όπως και το over, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με τα πολλά γκολ καθώς το Μεξικό θα θέλει να δείξει τις διαθέσεις του από την πρεμιέρα

      FACTS

      • Η ομάδα Μεξικό νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1
      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μεξικό, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: CONCACAF Γκολντ Καπ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        1 Μεξικό 3 9 3 0 0 13:3
        4 Κούβα 3 0 0 0 3 0:17
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Μεξικό 3 9 3 0 0 13:3
        4 Κούβα 3 0 0 0 3 0:17
      Εμφάνιση όλων

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες