Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - ΑΕΚ

26/10/2023 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 910
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 192 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΑΕΚ - Μαρσέιγ στις 9/11/2023

Προϊστορία

9/11/2023 ΑΕΚΜαρσέιγ 0 - 2
26/10/2023 ΜαρσέιγΑΕΚ 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 221,390 69.0%
X
€ 54,574 17.0%
2
€ 44,716 13.9%
Over
€ 16,727 62.0%
Under
€ 10,268 38.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

411 ψήφοι:

Ειδήσεις

7

Σουτ στην εστία

2

2

Σουτ εκτός εστίας

3

50%

Κατοχή μπάλας

50%

1

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

3

Κόρνερ

0

0

Φάουλ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Orange Velodrome
  • Χωρητικότητα: 67394
  • Θεατές: 65092
Χωρίς φόβο στο «Βελοντρόμ» η ΑΕΚ

Χωρίς φόβο στο «Βελοντρόμ» η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην καυτή έδρα της Μαρσέιγ με στόχο να πάρει αποτέλεσμα και να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

* Sold Out το «Βελοντρόμ» με πάνω από 64.500 οπαδούς. Η ΑΕΚ θα έχει στο πλευρό της 4000 οπαδούς. Να σημειωθεί πως οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι.

Έφερε δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στον όμιλο, μένοντας στο 2-2 με την Μπράιτον στην έδρα της. Αιφνιδίασε την αντίπαλο της και σκόραρε δύο γκολ σ’ ένα λεπτό με τους Μπεμπά (19’) και Βερετούτ (20’) όμως πιέστηκε αρκετά στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους και τελικά δέχτηκε τη μείωση στο 54’. Ακολούθησε από μια καλή φάση για την κάθε ομάδα και τελικά υπέπεσε σε πέναλτι στο 86’ απ’ το οποίο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

Στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλία 3-3 στην έδρα του Άγιαξ, επιστρέφοντας από εις βάρος της 2-0, ενώ κόντρα στην Μπράιτον απώλεσε δικό της προβάδισμα δύο τερμάτων. Μπροστά της έχει τα δύο «κολλητά» ματς με την ΑΕΚ όπου ιδανικά θέλει το 2x2 για να θέσει ισχυρές βάσεις πρόκρισης.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα χάνοντας με 1-0 στο ντέρμπι του νότου με την Νις στην Νίκαια. Παιχνίδι χωρίς τις πολλές μεγάλες στιγμές, ήταν πιο απειλητική έχοντας δοκάρι σε τετ-α-τετ του Ομπαμεγιάνγκ (73’) αλλά στο 78’ έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Μπαλέρντι και ένα λεπτό μετά δέχτηκε το γκολ από στατική φάση.

Ήταν η 3η ήττα στα τέσσερα τελευταία στο πρωτάθλημα, ενώ έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία (1-2-3). Υποχώρησε στην 8η θέση με 12 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 4η Λιλ και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό Λυών. Διανύει αρκετά προβληματική σεζόν, παρουσιάζοντας μεγάλα θέματα ανασταλτικά, ενώ σε λίγες μέρες συμπληρώνει ένα μήνα με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο ύστερα απ’ την αποχώρηση του Μαρθελίνο. Προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικά με τον Ιταλό τεχνικό αλλά υποπίπτει συχνά σε λάθη.

Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό με την ΑΕΚ όπως παραδέχτηκε ο Ιταλός τεχνικός: «Η νίκη είναι υποχρεωτική. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς από αυτά με Νις και Μπράιτον. Η ΑΕΚ είναι πολύ περίπλοκή, επικίνδυνη και physical ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, όχι μόνο στο τεχνικό κομμάτι, διαφορετικά θα είναι πολύ περίπλοκο για εμάς. Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν παίκτης παρόμοιος με μένα. Ήμασταν πολεμιστές. Η ομάδα του μοιάζει μ’ αυτόν. Ήταν δύσκολο να παίζεις απέναντι του και είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στην ομάδα του, δεν τα παρατάει ποτέ. Θα πρέπει να κάνουμε ένα σπουδαίο ματς. Τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ δεν θα είναι απαραίτητα καθοριστικά. Όμως αυτό της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικό».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκε ο βασικός γκολκίπερ Λόπεθ (9/0) που χτύπησε στο ματς με την Νις. Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε και ο βασικός μπακ Κλος (9/0) ωστόσο αναμένεται να αγωνιστεί όπως και ο στόπερ Ζιγκό (5/1) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα δεν αναμένεται να προλάβει ο επιθετικός Κορέα (4/0).Έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ την περασμένη αγωνιστική στην Νέα Φιλαδέλφεια και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ. Έπαιξε το παιχνίδι της απέναντι στον Αίαντα αλλά είχε αρκετά προβλήματα στο επιθετικό τρανζίσιον των Ολλανδών και χρειάστηκε πέντε σωτήριες επεμβάσεις του Στάνκοβιτς, οι τέσσερις στο πρώτο μέρος. Βρέθηκε εν τέλει πίσω στο σκορ από πέναλτι στο 30’ αλλά στην επανάληψη κυριάρχησε, ισοφάρισε στο 75’ με τον Βίντα και στο 90’ είχε απίστευτο χαμένο τετ-α-τετ με τον Γιόνσον για να πάρει τη νίκη. Συνολικά ήταν μια ψυχωμένη εμφάνιση από τους «κιτρινόμαυρους» που κατέγραψαν συνολικά 24 τελικές στο ματς και το τελικό σκορ τους άφησε περισσότερο πικρή γεύση.

Έχει τέσσερις βαθμούς μετά το τεράστιο «διπλό» στο Μπράιτον (3-2) και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου. Καθοριστικά τα δύο παιχνίδια με την Μαρσέιγ που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή πορεία της.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη νίκη με 3-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μέρος, δυσκολεύονταν να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα και έχανε πολλές μονομαχίες από τους Αρκάδες οι οποίοι σπατάλησαν τρεις τεράστιες φάσεις στο πρώτο μέρος ύστερα από ισάριθμα λάθη του Χατζισαφί. Εν τέλει πήρε αυτή το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ελίασον και στην επανάληψη τα πράγματα απλοποιήθηκαν μετά την αποβολή των γηπεδούχων στο 52’. Έκτοτε κυριάρχησε και πέτυχε άλλα δύο τέρματα με Μοχαμάντι (77’) και Τσούμπερ (86’).

Έφτασε τις πέντε νίκες σε οχτώ αγωνιστικές (5-2-1) και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση με 17 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος όπως και ο Παναθηναϊκός έχουν ματς λιγότερο στη βαθμολογία μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι. Την Δευτέρα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena». Αξιοσημείωτο ότι έχει κρατήσει το μηδέν για δύο διαδοχικά ματς ενώ είχε δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρματα στα 12 προηγούμενα.

Αναφορικά με το σημερινό ματς στο «Βελοντρόμ» ο τεχνικός της Αλμέιδα σχολίασε: «Γνωρίζουμε ότι είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Κάθε παιχνίδι που παίζουμε πρέπει να είμαστε τέλειοι. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο με πολύ μεγάλους παίκτες, με ιστορία, με πάρα πολύ κόσμο που τους στηρίζει, με έναν προπονητή που μεταδίδει πάθος στην ομάδα του και την έχει αλλάξει. Είναι αρκετοί παίκτες που μας λείπουν, αλλά είμαι ήρεμος με αυτούς που έχω στη διάθεσή μου και ξέρω ότι θα τα πάνε καλά».

Αγωνιστικά Νέα: Με σημαντικές απουσίες αφού νοκ-άουτ τέθηκαν οι επιθετικοί Γκαρσία (1/0), Αραούχο (8/0) και οι μέσοι Γκατσίνοβιτς (5/2), Πισάρο (5/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι επιθετικοί Φαν Βέερτ (3/0), Ζίνι (7/0), ο στόπερ Κάλενς (5/0), οι μπακ Πήλιος (-), Ραντόνια (-) και ο τραυματίας εξτρέμ Φερνάντες (-). Στα θετικά η επιστροφή του στόπερ Μουκουντί (3/1).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Φαβορί στο κατάμεστο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ αλλά οι Μασσαλοί δεν πείθουν καθόλου με την εικόνα τους τη φετινή σεζόν. Η ΑΕΚ δε… μάσησε στην έδρα της Μπράιτον και καλείται να πάρει με την ίδια συνταγή στην Μασσαλία ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν πείθει με την ανασταλτική της εικόνα. Περιμένουμε ματς με εκατέρωθεν φάσεις καθώς και οι δύο ομάδες έχουν θεματάκια στην άμυνα αλλά μπροστά έχουν ποιότητα να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ. Θα πάμε με το όβερ.

FACTS

  • Η ομάδα ΑΕΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.18 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΑΕΚ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Μαρσέιγ 6 11 3 2 1 14:10
  4 ΑΕΚ 6 4 1 1 4 6:12
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/11/2023
ΑΕΚ
Μαρσέιγ
0 - 2
26/10/2023
Μαρσέιγ
ΑΕΚ
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Goal
  • » Ο electron-79, με το υψηλότερο yield +20.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.31% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες