Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρίτιμο - Φαρένσε

10/4/2021 17:00
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1128 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Μαρίτιμο στις 7/12/2022

Προϊστορία

7/12/2022 ΦαρένσεΜαρίτιμο 2 - 0
10/4/2021 ΜαρίτιμοΦαρένσε 1 - 0
7/12/2020 ΦαρένσεΜαρίτιμο 2 - 1
16/7/2019 ΜαρίτιμοΦαρένσε 0 - 0
30/10/2013 ΜαρίτιμοΦαρένσε 0 - 0
25/9/2013 ΦαρένσεΜαρίτιμο 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 20,042 26.9%
X
€ 9,743 13.1%
2
€ 44,750 60.0%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

23 ψήφοι:

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

Προπονητής: Julio Velazquez

70 Ali Alipour

95  Joel Tagueu Milson Αλλαγή 75'

8  Jorge Correa Irmer Jean Αλλαγή 61'

25 Rene

18  Franck-Yves Bambock Karo Andreas Αλλαγή 46'

23 Ruben Macedo

86  Marcelo Hermes Africo Lucas Αλλαγή 92'

66 Leo Andrade

5 Zainadine Junior

12  Edgar Costa China Fabio Αλλαγή 75'

1 Amir Abedzadeh

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη

Προπονητής: Jorge Costa

96 Pedro

10  Madi Queta Djalma Αλλαγή 65'

23 Ryan Gauld

5 Amine Oudrhiri Idrissi

47 Jonathan Lucca

26  Bilel Aouacheria Bandarra Rodrigues Miguel Αλλαγή 75'

30  Abner Seco Hugo Αλλαγή 75'

4 Cesar

95  Eduardo Mancha Pinto Andre Αλλαγή 88'

84 Tomas Tavares

3 Beto

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Maritimo
  • Χωρητικότητα: 10600
Παιχνίδι «ζωής ή θανάτου»

Παιχνίδι «ζωής ή θανάτου»

Η Μαρίτιμο υποδέχεται την Φαρένσε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπράγκα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Γνώριζε εκ των προτέρων τη δυσκολία του ταξιδιού στην πρωτεύουσα Λισαβόνα για να δοκιμαστεί στο «Ντα Λουζ» από την Μπενφίκα. Στάθηκε ανέλπιστα καλά και ηττήθηκε με το οριακό 1-0, αφήνοντας όμως υποσχέσεις για την τελική ευθεία της σεζόν. Δίχως να έχει απειληθεί στο πρώτο εικοσάλεπτο είδε τους γηπεδούχους να κερδίσουν αμφισβητούμενο πέναλτι για μαρκάρισμα του Έρμες στον Ράφα Σίλβα. Ο Βάλντσμιντ νίκησε από την άσπρη βούλα τον Αμπντεζαντέχ κι άνοιξε το σκορ. Το έργο της είχε γίνει πολύ δύσκολο όμως δεν τα παράτησε. Ο Ιρανός γκολκίπερ πραγματοποίησε μία σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Σεφέροβιτς και δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη θέλησε να γίνει πιο απειλητική. Ανοίχτηκε κι άφησε χώρους στην άμυνα της, όμως ο τερματοφύλακάς της ήταν σε μεγάλη βραδιά κι απέκρουσε τα τετ α τετ με Σεφέροβιτς και Σικίνια. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Κορέα έφυγε λίγο άουτ, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Μαρίτιμο και η όγδοη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Θα χρειαστεί υπερβάσεις για να αποφύγει τον υποβιβασμό και τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται το πρώτο φαβορί για να βρεθεί στη Λίγκα Προ. Έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υστερεί στην ισοβαθμία με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο Ισπανός τεχνικός του συλλόγου Χούλιο Βελάσκες τόνισε: «Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έκανε η ομάδα μου στην έδρα της Μπενφίκα. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια κι αξίζαμε βαθμό στην έδρα της Μπενφίκα. Είμαι σίγουρος ότι αν διατηρήσουμε αυτήν την απόδοση και την ίδια στάση μέσα στο γήπεδο θα παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Όμως πρέπει να παίζουμε πάντα έτσι. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην κατάσταση που βιώνουμε και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Επικεντρώνομαι στα παιχνίδια και δεν σχολιάζω τη διαιτησία ποτέ».

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν ο δεξιός μπακ Γουίνκ (21/0), ο αμυντικός χαφ Ρενέ (19/0) και ο κεντρικός μέσος Πελάζιο (15/0), όμως εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο σέντερ μπακ Λέο Αντράντε (14/1) και ο πρώτος σκόρερ Ροντρίγκο Πίνιο (16/9).



ΦΑΡΕΝΣΕ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Μπράγκα σ’ έναν αγώνα ιδιαιτέρως δύσκολο με βάση την ποιότητα των «αρσεναλίστας». Την κοίταξε στα μάτια και θα μπορούσε να μην χάσει (1-2). Ξεκίνησε δυνατά και είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο εικοσάλεπτο με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Γκολντ. Στο 29’ είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με κεφαλιά του Αλ Μουσράτι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Αντέδρασε άμεσα κι απάντησε με τον ίδιο τρόπο και «δράστη» τον Πέδρο Ενρίκε. Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Από το 60’ και μετά ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι και δημιούργησε τέσσερις σπουδαίες φάσεις για να προηγηθεί, όμως ο γκολκίπερ Ματέους είχε «κατεβάσει ρολά». Η μπάλα την τιμώρησε και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σπόραρ από τη μικρή περιοχή την έριξε στο καναβάτσο.

Η Φαρένσε δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και έχει ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Οι νεοφώτιστοι ακόμα δεν έχουν χάσει σε καμία περίπτωση το «τρένο» της σωτηρίας όμως θεωρούνται κι εκείνοι εκ των φαβορί για υποβιβασμό όπως και η προσεχή τους αντίπαλος. Αν τελείωνε πάντως τώρα το πρωτάθλημα θα έδιναν μπαράζ για την παραμονή τους με την τρίτη ομάδα της Λίγκα Προ. Άλλωστε η συγκομιδή των 22 βαθμών τους φέρνει στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι απέχουν δύο πόντους από την Μπενφίκα που στέκεται εκτός επικίδυνης ζώνης. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και No Goal.

«Πάνω απ’ όλα εμείς έχουμε έλλειψη αποτελεσματικότητας. Όταν συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο, στο τέλος των παιχνιδιών δεν είσαι ευτυχισμένος και χαίρονται οι αντίπαλοι. Δεν θα ασχοληθώ με την τύχη και την έλλειψή της. Πρέπει να σκοράρουμε στις κρυστάλλινες ευκαιρίες που δημιουργούμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Δεν πιστεύω στις ηθικές νίκες, δεν θα είμαι ποτέ ικανοποιημένος επειδή παίζουμε καλά, αν δεν παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Αυτό πρέπει να κάνουμε με τη Μαρίτιμο. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά των παικτών μου αλλά χρειαζόμαστε πόντους» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζόρζε Κόστα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν θα παίξει ξανά φέτος ο γκολκίπερ Ράφαελ Ντεφέντι (19/0). Αμφίβολος ο εξτρέμ Λίκα (15/2) που λογικά προλαβαίνει, όμως δεν υπολογίζεται ο στράικερ Στογίλκοβιτς (21/3).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Περιθώρια δεν υπάρχουν για τη Μαρίτιμο που θεωρείται αυτή τη στιγμή ως το μεγαλύτερο φαβορί για υποβιβασμό μαζί με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Ωστόσο τα πράγματα για τη Φαρένσε δεν είναι πολύ καλύτερα και ο αγώνας μεταξύ τους θα είναι κομβικός. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη, όμως το ίδιο ισχύει και τους φιλοξενούμενους. Δεν θα ρισκάρουμε να μπλέξουμε με σημείο και θα στραφούμε στο αμφίσκορο λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης που θα αναγκάσει και τις δύο ομάδες να επιτεθούν.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρίτιμο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Μαρίτιμο έχασε στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Μαρίτιμο έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.2
  • Η ομάδα Φαρένσε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Φαρένσε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  15 Μαρίτιμο 34 35 10 5 19 27:47
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες