2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρίτιμο - Εστρέλα Αμαδόρα

Προϊστορία

11/6/2023 ΜαρίτιμοΕστρέλα Αμαδόρα 2 - 1
3/6/2023 Εστρέλα ΑμαδόραΜαρίτιμο 2 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Jose Gomes

17 Felix Correia

7 Andre Vidigal

57  Geny Catamo Riascos Brayan Αλλαγή 59'

94 Vitor

23 Xadas

8  Valdemir Claudio Winck Αλλαγή 60'

27  Paulinho Ramirez Jesus Αλλαγή 84'

3 Moises Mosquera

5  Zainadine Junior Rene Αλλαγή 46'

16 Diogo Mendes

31 Marcelo Carne

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Sergio Vieira

89  Ronald Pereira Santos Hevertton Αλλαγή 72'

20  Ronaldo Tavares Almeida Αλλαγή 78'

77  Regis Ndo Alosio Αλλαγή 60'

17 Joao Reis

32  Sebastian Guzman Kikas Αλλαγή 60'

18 Vito

12 Jean Felipe

70 Mansur

4 Kialonda Gaspar

13  Miguel Lopes Silva Joao Αλλαγή 78'

30 Bruno Brigido

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Maritimo
  • Χωρητικότητα: 10600
  • Θεατές: 10035
Στην «κόψη του ξυραφιού»

Στην «κόψη του ξυραφιού»

Η Μαρίτιμο φιλοξενεί την Εστρέλα Αμαδόρα σε μπαράζ για μία θέση στην Πριμέιρα Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκτήσει ένα μικρό πλεονέκτημα μετά την οριακή τους νίκη στο πρώτο παιχνίδι.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς που θα κρίνει ποια ομάδα θα βρίσκεται στην Πριμέιρα Λίγκα της προσεχούς σεζόν και ποια στη Λίγκα Προ. Η νικήτρια θα παίξει στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος και η ηττημένη στη δεύτερη. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι.

Α’ Αγώνας: Εστρέλα Αμαδόρα - Μαρίτιμο 2-1

Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ την υποχρέωσε να ταξιδέψει στα προάστια της Λισαβόνας και πιο συγκεκριμένα στην Αμαδόρα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική Εστρέλα. Βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση όμως η ήττα με 2-1, άφησε «ανοιχτούς» λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Μόλις στο 3’ είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα μετά από κάκιστη αντίδραση των κεντρικών αμυντικών της, με τον Εντό να μην δυσκολεύεται από κοντά για το 1-0. Δεν έβγαλε αντίδραση και δέχτηκε δεύτερο γκολ που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στην πρώτη της μεγάλη φάση είχε δοκάρι με τον Βιντιγκάλ στο 29’. Θα περίμενε κανείς στην επανάληψη να βελτιωθεί αλλά δεν συνέβη. Ευτυχώς για εκείνη ο τερματοφύλακας Κάρνε ήταν σε μεγάλη βραδιά και «κατέβασε ρολά» διατηρώντας το 1-0 σε τρεις κλασικές ευκαιρίες. Στο 80’ πάντως ο Ζαν Φελίπε τον «εκτέλεσε» μέσα από την περιοχή «γράφοντας» το 2-0. Δεν είχε πλέον περιθώρια και βγήκε μαζικά μπροστά, με τον προωθημένο πλάγιο μπακ Βινκ να μειώνει με ωραία κεφαλιά στο 87’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Με αυτόν τον τρόπο η Μαρίτιμο κατάφερε να παραμείνει «ζωντανή» ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στη Μαδέιρα και μπροστά στο φανατικό κοινό της το οποίο την έχει στηρίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης αγωνιστικής περιόδου η οποία είναι έτοιμη να τελειώσει. Φυσικά αν πετύχει την παραμονή της, άπαντες θα είναι χαρούμενοι καθώς οι νησιώτες είναι αλήθεια ότι αποτελούν μία μικρή μεν αλλά παραδοσιακή δύναμη του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς των «πρασινοκόκκινων» ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ζοσέ Γκόμες -ο οποίος θα επιστρέψει στη θέση του μετά την τιμωρία που τον άφησε εκτός πάγκου στο πρώτο παιχνίδι- τόνισε: «Στην έδρα μας αισθανόμαστε πάντα καλύτερα διότι έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας ο οποίος μας στηρίζει και κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει ακόμα κι όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα για εμάς. Είχα πει πολλές φορές ότι εμείς ξέρουμε να ανταποκρινόμαστε όταν υπάρχει πίεση και είναι αλήθεια ότι πρέπει να το αποδείξουμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν».

Αγωνιστικά Νέα: «Καθάρισαν» από τιμωρία ο αριστερός μπακ Τσίνα (10/0) και ο σέντερ μπακ Ρενέ (14/1). Ξανά εκτός ο τερματοφύλακας Τρμαλ (11/0) όπως επίσης και ο μέσος Μπελτράμε (20/0). Εκτός πλάνων οι εξτρέμ Λίσα (11/1) και Περέιρα (10/0).

Την περασμένη εβδομάδα έπρεπε να δείξει τα «δόντια» της εντός έδρας απέναντι στη Μαρίτιμο και να πάρει προβάδισμα επικράτησης στα μεταξύ τους μπαράζ. Είναι αλήθεια ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει μία άνετη νίκη και περιορίστηκε στο 2-1. Το ξεκίνημά της ήταν ιδανικό, καθώς βρήκε γκολ στο 3ο λεπτό του αγώνα με τον Εντό. Συνέχισε να κυριαρχεί και πέτυχε δεύτερο τέρμα που ακυρώθηκε όμως για οφσάιντ. Ανησύχησε σοβαρά στο 29’ όταν γλίτωσε από το δοκάρι όμως πατούσε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη «πολιόρκησε» τα «καρέ» των αντιπάλων της και σπατάλησε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Τα κατάφερε τελικά στο 80’ με ωραίο κοντρόλ και υπέροχο τελείωμα του Ζαν Φελίπε μέσα από την περιοχή. Δεν το χάρηκε όσο θα ήθελα, μια και επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κεφαλιά του Βινκ και το 2-1 δεν έμελλε να αλλάξει έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Εστρέλα Αμαδόρα μόλις τρία χρόνια μετά την ίδρυσή της ελπίζει ότι θα μπορέσει να γράψει ιστορία και να βρεθεί για πρώτη φορά στην Πριμέιρα Λίγκα, μετά τη διάλυση της ιστορικής ομάδας το 2011 η οποία είχε πολλές συμμετοχές στα «μεγάλα σαλόνια». Βέβαια ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, ουδείς δεν θα μπορέσει να αναζητήσει ευθύνες και να κατηγορήσει κανέναν στο εσωτερικό της, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η προσπάθεια που έγινε ήταν τεράστια. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των «τρικολόρ» ήταν Over κι αμφίσκορα.

«Πιστεύω ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη στον πρώτο αγώνα και δεν πήραμε το σκορ που αξίζαμε. Όμως έχω την αίσθηση ότι είναι καλό για εμάς το γκολ που δεχθήκαμε διότι θα είμαστε σε εγρήγορση και δεν θα είναι κανείς χαλαρός στη ρεβάνς. Παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας και θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε νικητές. Ακόμα δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα και είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Σέρτζιο Βιέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο Κενυάτης σέντερ μπακ Ομουρούα (7/0). Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μπακ Λόπες (17/0) και ο επιθετικός Ενρίκε (19/5).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα τόσο για τη Μαρίτιμο όσο και για την Εστρέλα Αμαδόρα, με τις δύο ομάδες να λύνουν οριστικά και αμετάκλητα τις διαφορές τους, κάτι που σημαίνει ότι το βράδυ της Κυριακής θα γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται. Φυσικά κοινή τους επιθυμία είναι να παίζουν στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, δηλαδή στην Πριμέιρα Λίγκα. Όλα είναι «ανοιχτά» και δεν θα ασχοληθούμε με τον νικητή. Παρ’ όλα αυτά το αμφίσκορο είναι ξανά ελκυστικό και θα το στηρίξουμε εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις αλλά και τις... προβληματικές άμυνες.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Μαρίτιμο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.94 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρίτιμο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Εστρέλα Αμαδόρα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.94 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Εστρέλα Αμαδόρα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες