2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εστρέλα Αμαδόρα - Μαρίτιμο

3/6/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 542
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 335 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μαρίτιμο - Εστρέλα Αμαδόρα στις 11/6/2023

Προϊστορία

11/6/2023 ΜαρίτιμοΕστρέλα Αμαδόρα 2 - 1
3/6/2023 Εστρέλα ΑμαδόραΜαρίτιμο 2 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

29 ψήφοι:

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Sergio Vieira

77  Regis Ndo Balbudia Mario Αλλαγή 71'

20  Ronaldo Tavares Kikas Αλλαγή 90'

89  Ronald Pereira Silva Joao Αλλαγή 90'

17 Joao Reis

32  Sebastian Guzman Alosio Αλλαγή 85'

18  Vito Salomao Diogo Αλλαγή 71'

12 Jean Felipe

70 Mansur

4 Kialonda Gaspar

13 Miguel Lopes

30 Bruno Brigido

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Jose Gomes

7  Andre Vidigal Ramirez Jesus Αλλαγή 91'

57  Geny Catamo Claudio Winck Αλλαγή 69'

23  Xadas Valdemir Αλλαγή 69'

17 Felix Correia

16 Diogo Mendes

21  Joao Afonso Riascos Brayan Αλλαγή 28'

27 Paulinho

3 Moises Mosquera

5 Zainadine Junior

94 Vitor

31 Marcelo Carne

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Jose Gomes
  • Θεατές: 6928
Αυτή η θέση είναι μόνο για μία από τις δύο

Αυτή η θέση είναι μόνο για μία από τις δύο

Η Εστρέλα Αμαδόρα υποδέχεται τη Μαρίτιμο σε αγώνα μπαράζ για μία θέση στην Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση της δεύτερης κατηγορίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν 16οι στα «μεγάλα σαλόνια».

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν ποια ομάδα θα βρίσκεται στην Πριμέιρα Λίγκα της προσεχούς σεζόν και ποια στη Λίγκα Προ. Η νικήτρια θα παίξει στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος και η ηττημένη στη δεύτερη. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην έδρα της Μαρίτιμο στις 11/6.

Το περασμένο Σάββατο έπαιξε εκτός έδρας με την Πεναφιέλ και πήρε τη νίκη γοήτρου με 4-2 σ’ έναν αγώνα με χορταστικό θέαμα. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίωρο και δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη όμως μεταμορφώθηκε και χρειάστηκε ένα εξάλεπτο για να φέρει «τούμπα» την κατάσταση. Στο 49’ ο Φελίπε Ζαν κι ένα λεπτό αργότερα ο Ζοάο Ρέις ισοφάρισαν 2-2, με τον Ζοάο Σίλβα στο 55’ να «γράφει» το 2-3 για την εντυπωσιακή ολική ανατροπή. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Καπίτα στο 86’ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Το μοναδικό αρνητικό στην όλη υπόθεση ήταν πως στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ομουρούα και την άφησε με δέκα ποδοσφαιριστές, χωρίς πάντως να επηρεάσει κάτι στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η Εστρέλα Αμαδόρα πάντως πήρε το «τρίποντο» για το γόητρο, καθώς ανεξαρτήτως αποτελέσματος ήξερε από τις προηγούμενες εβδομάδες ότι θα τερμάτιζε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα έπρεπε να περάσει από τη διαδικασία των μπαράζ για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μάζεψε 63 βαθμούς και μπήκε στην τριάδα, με τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της να είναι Over κι αμφίσκορα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «τρικολόρ» είναι διάδοχοι της ιστορικής Εστρέλα Αμαδόρα η οποία διαλύθηκε το 2011 λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η νυν Εστρέλα Αμαδόρα -που δεν κουβαλάει τους τίτλους της παλιάς- ιδρύθηκε το 2020 μετά από συγχώνευση της Ντεπορτίβο Εστρέλα με τη Σίντρα και ξεκίνησε την πορεία της από την τρίτη κατηγορία αντικαθιστώντας την τελευταία.

Ο τεχνικός του συλλόγου Σέρτζιο Βιέιρα ανέλαβε τα ηνία πριν από περίπου έναν χρόνο και πιο συγκεκριμένα στα τέλη Ιουνίου του 2022. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ήταν διετούς διάρκειας κι έχει καταφέρει με το έργο του να ενθουσιάσει τους πάντες, καθώς η ομάδα πλέον φλερτάρει με την άνοδο στην Πριμέιρα Λίγκα. Όπως είναι λογικό ο 40χρονος κόουτς έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω του τα βλέμματα και δεν αποκλείεται να δεχθεί πρόταση για να αποχωρήσει. Προς το παρόν πάντως η θέση του θεωρείται ασφαλής ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στους αγώνες μπαράζ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι ο Κενυάτης σέντερ μπακ Ομουρούα (7/0). Εκτός επίσης ο μπακ Λόπες (17/0) και ο επιθετικός Ενρίκε (19/5).

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην πόλη Εστορίλ ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση και ηττήθηκε 3-1. Μπήκε νωθρά και είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 14’ με τον Μάρκες. Δεν έβγαλε αντίδραση και σώθηκε από το δοκάρι λίγο αργότερα, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι έως το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη βελτιώθηκε κι ευτύχησε να φτάσει στην ισοφάριση με εύστοχη πέναλτι του Γουίνκ στο 69’. Δεν το χάρηκε καθώς στο 71’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσίνα και δύο λεπτά αργότερα με εννιά εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Ρενέ. Πλέον τα πράγματα είχαν δυσκολέψει πολύ και στο 80’ ο Ζοαοζίνιο πέτυχε το 2-1, με τον Γιουσούφ δύο λεπτά αργότερα να «γράφει» το τελικό 3-1.

Με αυτόν τον τρόπο η Μαρίτιμο υπέστη ακόμα μία ήττα η οποία πάντως δεν την απασχόλησε καθόλου, από τη στιγμή που είχε κριθεί και μαθηματικά η κατάληψη της 16ης θέση του βαθμολογικού πίνακα που την οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για τη σωτηρία με αντίπαλο την Εστρέλα Αμαδόρα. Συνολικά ήταν μία πάρα πολύ κακή αγωνιστική περίοδος για τους νησιώτες οι οποίοι απέφυγαν τον απευθείας υποβιβασμό χάρη στη δύναμη της έδρας τους, μια και μακριά από τη βάση τους έχουν παρουσιαστεί εξαιρετικά αδύναμοι. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς τους πάντως ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

«Ο διαιτητής δεν κατάλαβε τι εννοούσα και με απέβαλε ενώ μιλούσα στους παίκτες μου. Ήταν άδικο αλλά τώρα δεν έχει σημασία. Πρέπει να ξεχάσουμε όσα έγιναν στον αγώνα με την Εστορίλ και να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια με την Αμαδόρα η οποία είναι μία ομάδα επικίνδυνη που έχει δυνατότητες και θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζοσέ Γκόμες ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας στην εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκαν στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου ο αριστερός μπακ Τσίνα (10/0) και ο σέντερ μπακ Ρενέ (14/1). Αντίθετα εξέτισε κι επιστρέφει ο αμυντικός Βίτορ Κόστα (28/2). Θα λείψει ο τερματοφύλακας Τρμαλ (11/0) όπως επίσης και ο μέσος Μπελτράμε (20/0). Εκτός πλάνων οι εξτρέμ Λίσα (11/1) και Περέιρα (10/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τα μπαράζ της Πριμέιρα Λίγκα, καθώς η Εστρέλα Αμαδόρα ονειρεύεται να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς ιδρύθηκε το 2020. Από την άλλη η Μαρίτιμο δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί στη Λίγκα Προ. Αναμένονται δύο σκληρές «μάχες», με τους γηπεδούχους να μην τα καταφέρνουν καλά στην έδρα τους τον τελευταίο καιρό και τους φιλοξενούμενους να απογοητεύουν μακριά από τη Μαδέιρα. Οι δύο επιθέσεις μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρίτιμο έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.47 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μαρίτιμο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.27 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Εστρέλα Αμαδόρα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Εστρέλα Αμαδόρα - Τελ. αγώνες
11/5/2024
Βιζέλα
Εστρέλα Αμαδόρα
5/5/2024
Αρούκα
Εστρέλα Αμαδόρα
29/4/2024
Εστρέλα Αμαδόρα
Φαρένσε
0 - 3
20/4/2024
Μποαβίστα
Εστρέλα Αμαδόρα
1 - 1
14/4/2024
Εστρέλα Αμαδόρα
Ρίο Άβε
2 - 2
7/4/2024
Μορεϊρένσε
Εστρέλα Αμαδόρα
2 - 2
29/3/2024
Εστρέλα Αμαδόρα
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
1 - 2
16/3/2024
Φαμαλικάο
Εστρέλα Αμαδόρα
0 - 0
8/3/2024
Εστρέλα Αμαδόρα
Κάζα Πία
3 - 1
2/3/2024
Μπράγκα
Εστρέλα Αμαδόρα
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες