2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ

Προϊστορία

16/3/2021 Μάντσεστερ ΣίτιΓκλάντμπαχ 2 - 0
24/2/2021 ΓκλάντμπαχΜάντσεστερ Σίτι 0 - 2
23/11/2016 ΓκλάντμπαχΜάντσεστερ Σίτι 1 - 1
14/9/2016 Μάντσεστερ ΣίτιΓκλάντμπαχ 4 - 0
8/12/2015 Μάντσεστερ ΣίτιΓκλάντμπαχ 4 - 2
30/9/2015 ΓκλάντμπαχΜάντσεστερ Σίτι 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,959,135 88.7%
X
€ 116,357 5.3%
2
€ 133,127 6.0%
Over
€ 48,623 63.6%
Under
€ 27,822 36.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

214 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
«Σφραγίζουν» την πρόκριση οι «πολίτες»

«Σφραγίζουν» την πρόκριση οι «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κοντραριστεί με την Γκλάντμπαχ στην Ουγγαρία για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Φούλαμ, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Άουγκσμπουργκ.

Α’ Αγώνας: Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ακριβώς ίδιου σκορ με τον πρώτο αγώνα θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στη Βουδαπέστη λόγω των μέτρων κατά του Covid-19 που υπάρχουν στις δύο χώρες. Και το πρώτο είχε διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στον πρώτο αγώνα με την Γκλάντμπαχ που ήταν τυπικά φιλοξενούμενη ξανά στη Βουδαπέστη φρόντισε να κάνει το καθήκον της κι επικράτησε 2-0, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους της για να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά της. Πήρε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο και κυκλοφορούσε καλά την μπάλα. Χωρίς να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία άνοιξε το σκορ στο 29’ με κεφαλιά του Μπερνάρντο Σίλβα μετά από σέντρα του Κανσέλο. Με προβάδισμα ενός τέρματος πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη συνέχισε με το ίδιο στιλ. Απείλησε με τον Γκάμπριελ Ζεσούς στο 54’, ενώ είδε το τακουνάκι του Πλεά στο 62’ να φεύγει μόλις άουτ. Τρία λεπτά μετά βρήκε δεύτερο γκολ με προβολή του Ζεσούς ο οποίος πήρε την προσωπική του ρεβάνς. Συνέχισε να επιτίθεται όμως στις καθυστερήσεις μετά από λάθος του Ρόντρι, ο Βολφ βρέθηκε απέναντι στον Έντερσον όμως ο τερματοφύλακάς της απέκρουσε σωτήρια διατηρώντας το 2-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το τελευταίο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ ήταν απέναντι στην Φούλαμ εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο. Χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για να πάρει το «τρίποντο» με 3-0. Στο 47’ ο Στόουνς άνοιξε το σκορ, ενώ στο 56’ ο Γκάμπριελ Ζεσούς πέτυχε το δεύτερο γκολ, με τον Αγκουέρο να διαμορφώνει τέσσερα λεπτά αργότερα από το σημείο του πέναλτι το τελικό αποτέλεσμα. Απέχει 14 βαθμούς από τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι δεύτερη και θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια Αγγλίας. Τα έξι από τα επτά φετινά ματς των «πολιτών» στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε: «Ο μόνος τρόπος για να πετύχεις είναι να κοιτάς έναν αγώνα κάθε φορά. Δεν έχει κατακτήσει καμία ομάδα στην Αγγλία τέσσερις τίτλους την ίδια σεζόν και δεν νομίζω ότι θα συμβεί. Ο μόνος στόχος που έχω είναι να κερδίσουμε την Γκλάντμπαχ και να προκριθούμε στα προημιτελικά. Έχουν όπλα και την ποιότητα για να τιμωρήσουν τα λάθη. Ξέρω την ιστορία τους και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα παίξουμε για τη νίκη. Θέλω να δω την ομάδα μου να παίζει για να νικήσει. Έχουμε προβάδισμα 2-0 όμως είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας. Δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα προσπαθήσουν να βγουν από τη δύσκολη θέση».

Αγωνιστικά Νέα: Το απουσιολόγιο είναι «λευκό» και θα παραταχτεί πλήρης σε ακόμα ένα παιχνίδι.



ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Γνώριζε εκ των προτέρων τη δυσκολία της «μάχης» με τη Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα σε ουδέτερο γήπεδο στη Βουδαπέστη το οποίο χρησιμοποίησε ως τυπικά γηπεδούχος. Δεν μπόρεσε να βάλει πραγματικά δύσκολα στους «πολίτες» και ηττήθηκε «καθαρά» και δίκαια με 2-0 πραγματοποιώντας μία εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών. Δέχτηκε το πρώτο γκολ από κεφαλιά του Μπερνάρντο Σίλβα στο 29’, σε μία φάση που το κέντρο της άμυνας της εκτέθηκε, ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε στο 65’ από τον Γκάμπριελ Ζεσούς με τους στόπερ να έχουν ξανά το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης. Σε ολόκληρο το παιχνίδι προβλημάτισε μόνο δύο φορές τους Βρετανούς, χάνοντας μία καλή ευκαιρία με τον Πλεά στο 62’ κι ακόμα μία με τον Βολφ στις καθυστερήσεις, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έντερσον μετά από λάθος του Ρόντρι. Γνωρίζουν άπαντες στο εσωτερικό της ότι πλέον μπορούν να ελπίζουν μόνο σ’ ένα θαύμα για να φτάσουν στην ανατροπή και την πρόκριση.

Η Γκλάντμπαχ διανύει πάντως δύσκολες μέρες και στην Μπουντεσλίγκα και φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν γίνει πιο άσχημα από τότε που έγινε γνωστό ότι ο κόουτς Ρόζε θα συνεχίσει το καλοκαίρι στην Ντόρτμουντ. Έχει υποστεί τέσσερις διαδοχικές ήττες και παράλληλα έχει συμπληρώσει επτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς «τρίποντο». Τελευταία ομάδα που τη νίκησε ήταν η Άουγκσμπουργκ με 3-1 την προηγούμενη Παρασκευή. Έχει συγκεντρώσει μόλις 33 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός απροόπτου τη νέα σεζόν δεν θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δουλέψαμε σκληρά για να βρεθούμε σε αυτό το σημείο. Χάσαμε στον πρώτο αγώνα 2-0 όμως θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να πραγματοποιήσουμε καλύτερη εμφάνιση. Ξέρουμε τις δυνατότητες της Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάζεται να αμυνθούμε σωστά και να δείξουμε τις επιθετικές δυνατότητές μας. Δεν παίρνουμε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό όμως κοιτάμε τις λεπτομέρειες που θα μας επαναφέρουν στις νίκες. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι σπουδαία προσωπικότητα. Έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Παίζουν περίπου ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μάρκο Ρόζε.

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασαν τα προβλήματά τους είναι διαθέσιμοι ο μπακ Μπενσεμπαϊνί (17/1) και ο μέσος Κράμερ (22/0). Δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα και είναι πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Από τον πρώτο αγώνα άλλωστε έδειξε στο χορτάρι ότι υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας. Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στην έδρα της όμως παραμένει δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Στον αντίποδα οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να σκοράρουν πρώτοι και να αγχώσουν τους «πολίτες». Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση με επαγγελματικό τρόπο και θα στραφούμε στα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα «ανοίξει» περισσότερο το παιχνίδι.

FACTS

  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Γκλάντμπαχ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Γκλάντμπαχ έχασε στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μάντσεστερ Σίτι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +5.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες