8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλμε - Ρέιντζερς

3/8/2021 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 617
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 997 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Μάλμε στις 10/8/2021

Προϊστορία

10/8/2021 ΡέιντζερςΜάλμε 1 - 2
3/8/2021 ΜάλμεΡέιντζερς 2 - 1
3/8/2011 ΜάλμεΡέιντζερς 1 - 1
26/7/2011 ΡέιντζερςΜάλμε 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 133,854 36.1%
X
€ 76,005 20.5%
2
€ 160,689 43.4%
Over
€ 20,718 33.2%
Under
€ 41,690 66.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Eleda Stadion
  • Χωρητικότητα: 24000
  • Θεατές: 5820
Με απουσίες στην Σουηδία η Ρέιντζερς

Με απουσίες στην Σουηδία η Ρέιντζερς

Η σουηδική Μάλμε υποδέχεται την σκωτσέζικη Ρέιντζερς στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (10/8) στην έδρα της Ρέιντζερς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

* Η Μάλμε απέκλεισε την Ρέιντζερς στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2011-12 (1-0 εντός, 1-1 εκτός). Τέσσερα χρόνια μετά άφησε εκτός και την Σέλτικ από τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (2-0 εντός, 2-3 εκτός).

* Τόμασον και Τζέραρντ συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά ως προπονητές, μετά τον θρυλικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Κωνσταντινούπολης το 2005 ανάμεσα σε Μίλαν και Λίβερπουλ.

ΜΑΛΜΕ

Την περασμένη Τρίτη αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ελσίνκι στην Φινλανδία και σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-1 στην έδρα της, προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο. Το ματς της στράβωσε από πολύ νωρίς αφού βρέθηκε να χάνει στο 1’ αλλά έπαιξε επιθετικά και το γύρισε με τους Κρίστιανσεν (10’) και Μπιρμάντσεβιτς (76’). Η αντίπαλος της μείωσε δύο λεπτά μετά σε 2-2 αλλά δεν μπόρεσε να βρει ένα τρίτο γκολ και να στείλει το ζευγάρι σε παράταση. Είχε προηγηθεί η επίσης δύσκολη πρόκριση επί της λετονικής Ρίγα (1-0 εντός, 1-1 εκτός).

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού το πρωτάθλημα της Σουηδίας βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 10 Απριλίου. Μετά από 13 παιχνίδια βρίσκεται στην 2η θέση με 29 βαθμούς και στο -1 από την πρωτοπόρο Τζουργκάρντεν. Μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έξι στα επτά τελευταία (6-0-1).

Δεν έδωσε παιχνίδι το σαββατοκύριακο ώστε να προετοιμαστεί για το πρώτο ματς με την Ρέιντζερς. Μεγάλος στόχος η επιστροφή στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2015-16, αν και έχει πολύ δύσκολο έργο αφού δεν είναι το φαβορί στο ζευγάρι με την Ρέιντζερς, ενώ αν προκριθεί θα παίξει με Ολυμπιακό ή Λουντογκόρετς.

Στον πάγκο της ο παλαίμαχος Δανός διεθνής φορ , Τζον Νταχλ Τόμασον, ο οποίος εν όψει του σημερινού δήλωσε: «Δεν είναι απίθανο να χάσεις ένα παιχνίδι όταν είσαι το φαβορί. Η Ρέιντζερς μπορεί να παρατάξει δύο σπουδαίες ομάδες στο γήπεδο. Είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία. Είναι καλό που τους βλέπουμε ξανά εκεί που ανήκουν. Ο σύλλογος και ο Τζέραρντ έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Φυσικά και είναι το φαβορί αλλά το ποδόσφαιρο είναι σκληρό άθλημα και δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί. Είμαστε μια ομάδα που επίσης έχει συνηθίσει να νικάει και φυσικά πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Μακροχρόνια εκτός ο 35χρονος φορ Τοϊβόνεν (8/0). Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίζεται ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Τσόλακ, ο οποίος έχει σκοράρει 10 γκολ σε 15 παιχνίδια.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Την Κυριακή μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με το άνετο 3-0 της Λίνγκστοουν. Προηγήθηκε μόλις στο 8’ με τον Χάτζι, στη συνέχεια δυσκολεύτηκε να φανεί απειλητική αλλά δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο και τελικά «κλείδωσε» το τρίποντο με δύο γκολ στο τελευταίο 12λεπτο (78’ Ράιτ, 90’ Ρόφε). Είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή φιλική νίκη επί της Ρεάλ (2-1) έστω και αν η «βασίλισσα» αρκετές αλλαγές.

Ονειρική η περσινή σεζόν, καθώς κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και επέστρεψε στην κορυφή του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου μετά από 10 χρόνια. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είχε 32 νίκες, 6 ισοπαλίες και καμία ήττα, με γκολ 92-13 (!) και συνολική διαφορά 25 βαθμών από την 2η Σέλτικ! Παράλληλα, έφτασε έως τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από την Σλάβια Πράγας.

Στα μεταγραφικά, διατήρησε όλους τους βασικούς της περσινής σεζόν, ενώ πρόσθεσε βάθος στον άξονα με τους μέσους Λάντστραμ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) και Ομποφόρ(Μπόρνμουθ), ενώ απέκτησε και τον Αφρικανό φορ Σακάλα (Οστάνδη), ο οποίος ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης στην πρεμιέρα με την Λίβινγκστόουν.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Τζέραρντ που αποτελεί τον αναμορφωτή της ομάδας, δήλωσε: «Η Μάλμε είναι μια πολύ εντυπωσιακή ομάδα, πολύ δυνατή σωματικά και γυμνασμένη, που δουλεύει πολύ σκληρά. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά ανυπομονούμε. Είμαστε και εμείς καλή ομάδα με ποιότητα. Μας λείπουν ορισμένοι παίκτες που κάνουν μεγαλύτερη την πρόκληση αλλά ήρθαμε στην Σουηδία σε καλή κατάσταση και με αυτοπεποίθηση. Το να παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν στόχος από την πρώτη μέρα, αλλά πάντα ξέραμε ότι πρέπει να περάσουμε μια δύσκολη διαδικασία».

Αγωνιστικά Νέα: Πηγαίνει με απουσίες στην Σουηδία, καθώς δεν υπολογίζονται ο στόπερ Κάτιτς οι μέσοι Τζακ, Ομποφόρ και ο σταρ φορ Μορέλος, όπως και οι τρεις τιμωρημένοι, ο στόπερ Μπαλογκούν (1/0), ο αμυντικός μέσος Καμαρά (1/0) και ο φορ Ρόφε (1/1). Από την άλλη, αμφίβολος δίνεται ο βασικός εξτρέμ Χάτζι (1/1), που χτύπησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πιο ποιοτική ομάδα του ζευγαριού η Ρέιντζερς, η οποία έχει αναγεννηθεί με τον Τζέραρντ στον πάγκο κι εκτός από την περσινή κυριαρχία της εντός των συνόρων, ήταν και άκρως ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, πηγαίνει στο σημερινό με αρκετές απουσίες και με μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, εν αντιθέσει με την Μάλμε που βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Διαφωνούμε με το φαβοριτισμό των «Τζερς» μέσα στην Σουηδία απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Λογικά οι φιλοξενούμενοι δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, ειδικά μετά το νέο κανονισμό με το εκτός έδρας γκολ, και θα ποντάρουν περισσότερο στη ρεβάνς του «Άιμπροξ», όπου θα έχουν και καλές επιστροφές. Ζαριά στο «Χ».

FACTS

  • Η ομάδα Μάλμε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.57 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: Goal
  • » Ο hellsangel, με το υψηλότερο yield +8.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες