3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλμε - Ζαλγκίρις Βίλνιους

Προϊστορία

27/7/2022 ΜάλμεΖαλγκίρις Βίλνιους 0 - 2
19/7/2022 Ζαλγκίρις ΒίλνιουςΜάλμε 1 - 0
21/7/2015 Ζαλγκίρις ΒίλνιουςΜάλμε 0 - 1
15/7/2015 ΜάλμεΖαλγκίρις Βίλνιους 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 151,850 78.9%
X
€ 18,408 9.6%
2
€ 22,221 11.5%
Over
€ 21,398 57.1%
Under
€ 16,088 42.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

128 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

4

Σουτ εκτός εστίας

5

58%

Κατοχή μπάλας

42%

1

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

7

1

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

2

5

Αλλαγές

4

10

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Eleda Stadion
  • Χωρητικότητα: 24000
  • Θεατές: 17234
Παραμένουν φαβορί οι Σουηδοί

Παραμένουν φαβορί οι Σουηδοί

Η Μάλμε υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Βίλνιους σε επαναληπτικό παιχνίδι στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Μικρό προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους μετά την επικράτησή τους στο πρώτο παιχνίδι στη Λιθουανία.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Λίνφιλντ με την Μπόντο Γκλιμτ. Εκείνη που θα αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα παίξει με την Ντουντελάνζ.

Α’ Αγώνας: Ζαλγκίρις Βίλνιους - Μάλμε 1-0

Την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στη Λιθουανία για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Ζαλγίρις Βίλνιους, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι Θεωρητικά ήταν το φαβορί της αναμέτρησης αλλά δεν μπόρεσε να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών και ηττήθηκε 1-0. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό με την πρώτη καλή ευκαιρία να είναι δική της στο 5’, ωστόσο αμέσως μετά κινδύνευσε πάρα πολύ σοβαρά σε δύο περιπτώσεις. Δεν κατάφερε να γίνει ξανά απειλητική προς την αντίπαλη εστία μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου κι ανησύχησε άλλη μία φορά. Δεν μπήκε συγκεντρωμένη στην επανάληψη και στο 49’ ο Ουρεγκά με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση και είχε μία υποψία φάσης στη συνέχεια. Αντίθετα κινδύνευσε σοβαρά σε δύο φάσεις για να δεχτεί και δεύτερο γκολ, χωρίς να αλλάξει πάντως κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτόν τον τρόπο η Μάλμε έφερε τον εαυτό της σε αρκετά δύσκολη θέση και θα πρέπει να κερδίσει τους πρωταθλητές Λιθουανίας με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά στο ενενηντάλεπτο, αν δεν θέλει να μπλέξει σε μεγαλύτερες περιπέτειες. Τα δύο από τα τρία φετινά της ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Για το πρωτάθλημα Σουηδίας κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τη Σίριους και παραμένει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μίλος Μιλόγεβιτς τόνισε: «Νομίζω ότι η μεγαλύτερη δύναμη της Ζαλγκίρις είναι ότι μπορεί να παραμένει συμπαγής. Ο αρχηγός τους είναι και ο πιο σημαντικός τους παίκτης. Έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και οργάνωση. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και το πληρώσαμε. Έχουμε ανεβάσει σταδιακά την απόδοσή μας και είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μέσος Σίμπι που χάνει τη σεζόν. Σημαντική η επιστροφή του μέσου Ρίεκς ο οποίος μπήκε στην αποστολή.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα έπρεπε να πραγματοποιήσει μία υπέρβαση για να φτάσει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μάλμε εντός έδρας την προηγούμενη Τρίτη. Η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική και θριάμβευσε με το οριακό αλλά πολύτιμο 1-0. Λίγο έλειψε να αιφνιδιαστεί στο πεντάλεπτο, όταν και κινδύνευσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο ματς. Απάντησε άμεσα απειλώντας και χάνοντας μία τεράστια διπλή ευκαιρία στο 10’ κι ακόμα μία κλασική φάση στο 11’. Ο ρυθμός έπεσε και πλησίασε στο γκολ ακόμα μία φορά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 49’ ο Ουρεγκά με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Έπρεπε πλέον να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Το έκανε υπέροχα δίχως να ανησυχήσει σημαντικά. Αν ήταν πιο προσεκτικοί οι επιθετικοί της, ενδεχομένως να έφτανε και σε δεύτερο γκολ, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Η Ζαλγκίρις Βίλνιους παραμένει ακόμα το αουτσάιντερ του ζευγαριού, ωστόσο έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και στη ρεβάνς και να είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τα τρία φετινά ματς της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ήταν Under, με τα δύο από αυτά να είναι και No Goal. Παραμένει χωρίς αγώνα πρωταθλήματος από την πρώτη μέρα του Ιουλίου ούτως ώστε να είναι απόλυτα αφοσιωμένη στις διεθνείς υποχρεώσεις της, κάτι που μέχρι στιγμής έχει αποτέλεσμα.

«Η νίκη μας εντός έδρας, μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη για το δεύτερο παιχνίδι με τη Μάλμε. Βέβαια το 1-0 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ένα σκορ το οποίο δεν είναι αρκετό. Δεν θα πρέπει απλώς να παίξουμε για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα. Θα είναι λανθασμένη μία τέτοια προσέγγιση. Πρέπει να σκεφτούμε ότι η νίκη μας δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να είμαστε το ίδιο μαχητικοί και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας όσο καλύτερα γίνεται» ήταν τα λόγια του αρχηγού της ομάδας, Σαούλιους Μικολιούνας.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός ο χαφ Βερμπίσκας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η ήττα από τη Ζαλγκίρις Βίλνιους στη Λιθουανία με 1-0 έχει φέρει τη Μάλμε σε δύσκολη θέση, παρ’ όλα αυτά παραμένει το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και μαζί την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Σουηδίας εφόσον παρουσιαστούν σοβαροί, θα ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα από το πρώτο ματς και θα αποφύγουν το «κάζο». Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα. Περιμένουμε αντίδραση από τους γηπεδούχους και θα τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας τα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Ζαλγκίρις Βίλνιους δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.87 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζαλγκίρις Βίλνιους νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 8.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζαλγκίρις Βίλνιους νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 6.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ζαλγκίρις Βίλνιους - Τελ. αγώνες
1/5/2024
Ζαλγκίρις Βίλνιους
Μπάνγκα Γκαργζντάι
28/4/2024
Σούντουβα
Ζαλγκίρις Βίλνιους
24/4/2024
Ζαλγκίρις Βίλνιους
Νταϊνάβα Άλιτους
21/4/2024
Ζαλγκίρις Βίλνιους
Τζιούγκας
3 - 1
14/4/2024
Πανεβέζις
Ζαλγκίρις Βίλνιους
1 - 2
10/4/2024
Ζαλγκίρις Βίλνιους
Τρανσινβέστ
2 - 0
7/4/2024
Ζαλγκίρις Βίλνιους
Σιαουλιάι
3 - 0
31/3/2024
Κάουνο Ζαλγκίρις
Ζαλγκίρις Βίλνιους
0 - 1
17/3/2024
Ζαλγκίρις Βίλνιους
Χέγκελμαν Λιτάουεν
1 - 3
13/3/2024
Μπάνγκα Γκαργζντάι
Ζαλγκίρις Βίλνιους
1 - 4

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο VELESTINO, με το υψηλότερο yield +4.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +14.00% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες