12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζαλγκίρις Βίλνιους - Μάλμε

19/7/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 896
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 645 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάλμε - Ζαλγκίρις Βίλνιους στις 27/7/2022

Προϊστορία

27/7/2022 ΜάλμεΖαλγκίρις Βίλνιους 0 - 2
19/7/2022 Ζαλγκίρις ΒίλνιουςΜάλμε 1 - 0
21/7/2015 Ζαλγκίρις ΒίλνιουςΜάλμε 0 - 1
15/7/2015 ΜάλμεΖαλγκίρις Βίλνιους 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 40,212 23.1%
X
€ 19,340 11.1%
2
€ 114,843 65.9%
Over
€ 10,912 24.4%
Under
€ 33,851 75.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

109 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

4

42%

Κατοχή μπάλας

58%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

6

5

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: LFF Stadium, Vilnius
  • Θεατές: 4918
Τα πάντα εξαρτώνται από τους Σουηδούς

Τα πάντα εξαρτώνται από τους Σουηδούς

Η Ζαλγκίρις Βίλνιους υποδέχεται τη Μάλμε στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση την Μπαλκάνι, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ.

Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μάλμε στις 27/7. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Λίνφιλντ με την Μπόντο Γκλιμτ. Εκείνη που θα αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα παίξει με την ηττημένη του ζευγαριού της Πιούνικ Γερεβάν με την Ντουντελάνζ.

* Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και τη σεζόν 2015/16 και μετά από ισοπαλία 0-0 στη Σουηδία, η Μάλμε νίκησε 1-0 στην έδρα της Ζαλγκίρις Βίλνιους και προκρίθηκε.

Ξεκίνησε την προσπάθειά της για διάκριση από τον πρώτο προκριματικό γύρο εκεί όπου κλήθηκε να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στην πρωταθλήτρια Κοσόβου, Μπαλκάνι. Στο πρώτο ματς που διεξήχθη εκτός έδρας βρέθηκε να χάνει νωρίς δεχόμενη γκολ από τον Γκρίπσι, ωστόσο απάντησε στο 25’ με τον Μπαφ και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού επί λιθουανικού εδάφους. Εκεί η «μάχη» ήταν ξανά μεγάλη και στο φινάλε του ενενηνταλέπτου οι δύο ομάδες είχαν «κολλήσει» στο 0-0. Λόγω της κατάργησης του εκτός έδρας γκολ οδηγήθηκαν στην παράταση κι εκεί ήρθε η «λύτρωση» με τον Ογεβούσι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 97ο λεπτό της αναμέτρησης. Το 1-0 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς υπερασπίστηκε άψογα το προβάδισμά της.

Με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο η Ζαλγκίρις Βίλνιους πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο και τώρα θα πρέπει να πετύχει μία σημαντική υπέρβαση κόντρα σ’ ένα πιο ποιοτικό σύνολο όπως είναι η πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε, παίζοντας το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της και ψάχνοντας ένα αποτέλεσμα που θα την κρατήσει «ζωντανή» για τον επαναληπτικό της Σουηδίας. Και τα δύο φετινά ματς της για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν Under. Δεν έχει δώσει αγώνα για το πρωτάθλημα από την 1η Ιουλίου κι έπειτα προκειμένου να συγκεντρωθεί απόλυτα στις διεθνείς υποχρεώσεις της και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν θα παίξει ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο. Παρ’ όλα αυτά παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με δύο παιχνίδια λιγότερα κι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη διατήρηση των σκήπτρων της.

Αγωνιστικά Νέα: Δύσκολα θα προλάβει ο μέσος Βερμπίσκας (16/2).

Θεωρητικά ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισλανδία Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ και θα περνούσε πολύ εύκολα στη δεύτερη προκριματική φάση. Στην πρώτη αναμέτρηση που έλαβε χώρα στη Σουηδία κατάφερε να επικρατήσει 3-2 και να κάνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου της χάρη σε γκολ των Όλσον, Τοϊβόνεν και Μπιρμάντσεβιτς. Η ρεβάνς εξελίχθηκε σε... περιπέτεια με το τελικό 3-3 πάντως να της δίνει το πολυπόθητο εισιτήριο. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου έμεινε πίσω στο σκορ από γκολ του Γκούσταφσον αλλά αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα και με τέρματα των Μπιρμάντσεβιτς, Μπεϊζίμο και Κρίστιανσεν κατάφερε να προηγηθεί 3-1 κι όλα έμοιαζαν να έχουν κριθεί. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωσή της και ισοφάρισαν 3-3 με τους Χάνσεν και Γκούναρσον. Αγχώθηκε πολύ στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης χωρίς πάντως να την... πατήσει και η ισοπαλία αποδείχθηκε αρκετή.

Η Μάλμε καλείται να διαχειριστεί εκ νέου την «ταμπέλα» του φαβορί, κάτι που δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι το έκανε με επιτυχία κόντρα στη Βίκινγκουρ. Άλλωστε πέρσι είχε ανατρέψει όλα τα προγνωστικά φτάνοντας μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τα δύο φετινά ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ήταν Over κι αμφίκορα. Αντίθετα με τη Ζαλγκίρις δεν έχει σταματήσει να παίζει παιχνίδια πρωταθλήματος και πέρασε άνετα από την έδρα της Νόρκεπινγκ με 2-0, φτάνοντας τις δύο σερί νίκες και παραμένοντας στην 5η θέση, απέχοντας τέσσερις πόντους από την πρωτοπόρο Χάκεν.

«Δεν παίζει ρόλο ο αγωνιστικός χώρος (σ.σ. θα είναι συνθετικός ο χλοοτάπητας) και είναι οι παίκτες εκείνοι που αγωνίζονται. Είμαι βέβαιος ότι οι παίκτες μου θα παρουσιαστούν έτοιμοι για να κάνουν όλα όσα χρειάζονται στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις. Το σημαντικό είναι στο τέλος του δεύτερου αγώνα να υπερτερείς στο σύνολο και να προκριθείς στην επόμενη φάση. Στην έδρα μας πάντως είμαστε πιο δυνατοί και είναι πλεονέκτημα ότι θα έχουμε τον επαναληπτικό στο γήπεδό μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μίλος Μιλόγεβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά στα «πιτς» τον τελευταίο καιρό ο χαφ Ρίεκς (8/0), ο επίσης μέσος Λεβίτσκι (5/0) και ο επιθετικός Νάλιτς (4/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στο συγκεκριμένο ζευγάρι του δευτέρου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάλμε να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο απέναντι στη Ζαλγκίρις Βίλνιους. Οι πρωταθλητές Σουηδίας δυσκολεύτηκαν πολύ περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν απέναντι στη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία όμως λογικά πήραν το μάθημά τους και θα παρουσιαστούν πιο σοβαροί. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για την έκπληξη γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Η πρώτη μας σκέψη ήταν το «διπλό» αλλά θα προτιμήσουμε το Over σε ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Ζαλγκίρις Βίλνιους δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.12 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μάλμε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζαλγκίρις Βίλνιους ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +8.18% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες