1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαλάουι - Σενεγάλη

Προϊστορία

18/1/2022 ΜαλάουιΣενεγάλη 0 - 0
14/7/2021 ΣενεγάληΜαλάουι 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 22,001 3.9%
X
€ 76,376 13.6%
2
€ 462,556 82.5%
Over
€ 9,496 17.3%
Under
€ 45,553 82.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

69 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

6

22%

Κατοχή μπάλας

78%

2

Οφσάιντ

3

4

Κόρνερ

5

18

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Kouekong
  • Χωρητικότητα: 20000
Ελπίζει το Μαλάουι, ανώτερη η Σενεγάλη

Ελπίζει το Μαλάουι, ανώτερη η Σενεγάλη

Το Μαλάουι υποδέχεται τη Σενεγάλη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Κόπα Άφρικα. Ψάχνουν βαθμούς οι τυπικά γηπεδούχοι για να ελπίζουν στην πρόκριση, θέλουν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι με παραπάνω γκολ από τη Γουινέα για να πάρουν την πρώτη θέση.

ΜΑΛΑΟΥΙ

Έδειξε χαρακτήρα στην καθοριστική αναμέτρηση με τη Ζιμπάμπουε την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε τη νίκη με 2-1 και τουλάχιστον εξασφάλισε την 3η θέση του ομίλου. Δέχτηκε πίεση στο πρώτο μέρος από την αντίπαλο του, βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ στο 38’ αλλά στην πρώτη ουσιαστική φάση που απείλησε βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με ένα πλασέ στην κίνηση του Εμχάνγκο. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 58’ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε ωραία τον αντίπαλο τερματοφύλακα δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού αμύνθηκε σωστά και στο τέλος πανηγύρισε μία σημαντική νίκη.

Είναι το απόλυτο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με τη Σενεγάλη αλλά ξέρει πως με μία νίκη είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Ενδεχομένως να βολεύεται και με την ισοπαλία αλλά έπειτα θα πρέπει να περιμένει και τα άλλα αποτελέσματα για να δει αν μπορεί να περάσει σαν μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Στην πρεμιέρα απέναντι στη Γουινέα στάθηκε καλά, με την ίδια φιλοσοφία θα πάει και απέναντι στη Σενεγάλη κοινώς δύσκολα θα ρισκάρει επιθετικά.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Καχόμπουε (Μπιγκ Μπούλετς), Θόλε (Μάιτι Γ.), Θομ (Σίλβερ Στράικερς), Μουνθάλι (Σίλβρε Στράικερς)

Αμυντικοί: Σανούντι (Μάιτι Γουόντερερς), Εμζάβα (Αμαζούλου), Τσολόπι (Μάιγι Γ.), Τσεμπέζι (Πολοκβουάνε Σίτι), Τσίβα (Μπιγκ Μπούλετς), Φόντγα (Σίλβερ Στράικερς), Τσαζίγια (Σίβιλ Σέρβις Γιουν.), Εντλοβού, Τσιμπαλάνγκα (MAFCO)

Μέσοι: Μπάντα (Σονγκό), Εμχόνε (Μπλου Ίγκλς), Τσίβα (Καμάζου Μπάρακς), Ιντάνε (Μπιγκ Μπούλετς), Πέτρο (Σερίφ Τιρασπόλ), Φίρι (Μπαρόκα)

Επιθετικοί: Εμχάνγκο (Ορλάντο Πάιρετς), Ενγκαλάντε (Σεντ Τζορτζ), Εμπουλού (Μπαρόκα), Τσέστερ (Μάιτι Γ.), Μπάντα (Πολοκβουάνε Σίτι), Μαντίνγκα (Ντίλα Γκόρι), Καλίμα (Σίλβερ Στράικερς)

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Εμζάβα με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.



ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου απέναντι στη Γουινέα έμεινε στο 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι όλα είναι ανοικτά για την πρώτη θέση. Δεν ήταν απειλητική στο πρώτο μέρος και μάλιστα χρειάστηκε μία σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα της Ντιένγκ στο 31’ για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Στην επανάληψη βέβαια ανέβασε την απόδοση της, δημιούργησε ευκαιρίες και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ντιαλό στο 56’ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά.

Ισοβαθμεί έτσι με την Γουινέα στην 1η θέση έχοντας την ίδια διαφορά τερμάτων και την ίδια επίθεση. Στο μόνο που υπερτερεί για την ώρα είναι στους πόντους του ευ αγωνίζεσθαι καθώς έχει δεχτεί λιγότερες κάρτες. Σε περίπτωση νίκης της είναι σίγουρα στην επόμενη φάση και για να βρεθεί πρώτη θέλει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα ή και καλύτερο από την Γουινέα. Η πρόκριση βέβαια είναι δεδομένο, στη χειρότερη περίπτωση ως καλύτερη 3η.

«Είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία στην αναμέτρηση καθώς βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γουινέα έπαιξε ένα καλό παιχνίδι, τους αντιμετωπίσαμε αλλά τώρα πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Μαλάουι. Η διοργάνωσε έχει καλές ομάδες και παρά το γεγονός ότι πολλοί περίμεναν να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, εμείς θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή την ισοπαλία», τόνισε ο κόουτς Σισέ.

Αγωνιστικά Νέα: Ανάρρωσαν από τον κορωνοϊο και επιστρέφουν ο τερματοφύλακας Μεντί, μέσος Γκουεγιέ (Παρί Σεν Ζερμέν) και ο μπακ Μπάλο-Τουρέ (Μίλαν) και οστόπερ Κουλιμπαλί. Άπαντες μπορεί να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μεντί (Τσέλσι), Γκομίς (Ρεν), Ντιένγκ (ΚΠΡ)

Αμυντικοί: Σις (Νανσί), Κ. Κουλιμπαλί (Νάπολι), Π. Σισέ (Ολυμπιακός), Σεκ (Αντβέρπ), Μ. Σαρ (Μπάγερν), Εμπαγέ (Μπολόνια), Ντιαλό (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπάλο-Τουρέ (Μίλαν)

Μέσοι: Γκουεγέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ν. Μεντί (Λέστερ), Κουγιατέ (Κρίσταλ Πάλας), Ναμέ (Παρί), Π. Σαρ (Μετς), Λουμ (Αλαβές)

Επιθετικοί: Ντιά (Βιγιαρεάλ), Μανέ (Λίβερπουλ), Κεϊτά Μπαλντέ (Κάλιαρι), Ντιαλό (Στρασβούργο), Ντιένγκ (Μαρσέιγ), Ι. Σαρ (Γουότφορντ), Ντιέντιου (Αλάνιασπορ), Τιάμ (Καϊσέρισπορ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μαλάουι μετά τη νίκη επί της Ζιμπάμπουε έχει υπαρκτές ελπίδες πρόκρισης και θέλει να τις διεκδικήσει απέναντι στη Σενεγάλη. Έχει δείξει καλά στοιχεία αλλά δεν θα ρισκάρει λογικά. Από την άλλη οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και θα ήθελαν μία ευρεία νίκη για να πάρουν την πρώτη θέση. Το διπλό βρίσκεται χαμηλά όπως και το No Goal αλλά θα ρισκάρουμε με το Over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Σενεγάλη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 2ος όμιλος
  1 Σενεγάλη 3 5 1 2 0 1:0
  3 Μαλάουι 3 4 1 1 1 2:2
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
18/1/2022
Μαλάουι
Σενεγάλη
0 - 0
14/7/2021
Σενεγάλη
Μαλάουι
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο nikmar, με το υψηλότερο yield +15.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες