4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λούτον - Ρόδεραμ

4/5/2021 21:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 637
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1095 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρόδεραμ - Λούτον στις 15/4/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 43' Smith Michael

2ο Ημίχρονο 0 - 0

        Προϊστορία

        15/4/2023 ΡόδεραμΛούτον 0 - 2
        12/11/2022 ΛούτονΡόδεραμ 1 - 1
        4/5/2021 ΛούτονΡόδεραμ 0 - 0
        4/5/2021 ΛούτονΡόδεραμ 0 - 0
        4/11/2020 ΡόδεραμΛούτον 0 - 1
        8/12/2009 ΛούτονΡόδεραμ 3 - 0
        28/11/2009 ΡόδεραμΛούτον 2 - 2
        31/3/2009 ΛούτονΡόδεραμ 2 - 4
        20/9/2008 ΡόδεραμΛούτον 1 - 0

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        143 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Κεκλεισμένων των θυρών
        • Γήπεδο: Kenilworth Road
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 10356
        Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον

        Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον

        Η Ρόδεραμ που «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη της σωτηρίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λούτον, η οποία παρότι είναι βαθμολογικά αδιάφορη μετράει αήττητο πέντ αγώνων.

        * Εξ αναβολής της 26ης αγωνιστικής. Το ερχόμενο Σάββατο (8/5) διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

        Οι δύο προπονητές, Πολ Γουόρν (Ρόδεραμ) και Νέιθαν Τζόουνς (Λούτον) ήταν για δύο χρόνια συμπαίκτες στην Γιόβιλ Τάουν (2007-09) κι έχουν πολύ καλή σχέση. «Είμαι φίλος με τον προπονητή τους αλλά όχι αρκετά φίλος για να μου κάνει χάρη, επειδή προφανώς είμαστε επαγγελματίες», σχολίασε σχετικά ο τεχνικός της Ρόδεραμ.

        ΛΟΥΤΟΝ

        Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μίντλεσμπρο στην έδρα της, σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και όλα κρίθηκαν μέσα σ’ ένα δίλεπτο. Προηγήθηκε στο 19’ με τον Ρία μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ισοφαρίστηκε στο 21’ έπειτα από αδράνεια στην άμυνα της. Αμφότερες δυσκολεύονταν να φτιάξουν μεγάλες φάσεις, αν και η κάθε μια είχε από μια καλή σημαντική στιγμή για να πετύχει δεύτερο γκολ. Η ίδια είχε χαμένο πέναλτι στο 71’ με τον Κόλινς, ενώ η αντίπαλος της σημάδεψε το δοκάρι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

        Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του ο τεχνικός της, Τζόουνς: «Νιώσαμε ότι ήμασταν λίγο αδιάφοροι. Δεν δείξαμε αρκετή ποιότητα. Δεν δείξαμε πραγματική δίψα για να κυνηγήσουμε τους βαθμούς. Έπρεπε να ανεβαίναμε στην 10η θέση σήμερα και ήταν μια χαμένη ευκαιρία. Είναι λίγο απογοητευτικό».

        Επέκτεινε το αήττητο σερί της σε πέντε παιχνίδια (3-2-0) και βρίσκεται στην 12η θέση και στο -3 από την δεκάδα. Απόλυτα πετυχημένη δεύτερη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, έχει εξασφαλίσει με περίσσεια άνεση την παραμονή. Αν μάλιστα κατάφερνε να ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση (έχει μόλις 40 γκολ σε 44 ματς-5η χειρότερη επίθεση) ενδεχομένως θα πάλευε για μια θέση στην εξάδα. Πλέον στην ομάδα προσπαθούν να κρατήσουν και τη νέα σεζόν τον δανεικό αμυντικό μέσο Νιούσμπερι-Χαλ (Λέστερ), ο οποίος αποδείχθηκε παίκτης-κλειδί τη φετινή χρονιά.

        Αγωνιστικά Νέα: Ξανά αμφίβολος δίνεται ο χαφ Μπέρι (30/2), ο οποίος έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Σταθερά στα πιτς ο στόπερ Λόκγιερ (20/0), ο μέσος Ο’Κέιν (-), ο εξτρέμ Ινς (14/0) και ο φορ Χίλτον (16/0), απουσίες που δεν επηρεάζουν.

        ΡΟΔΕΡΑΜ

        Πήρε βαθμό-«χρυσάφι» κι έμεινε ζωντανή για την παραμονή, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 με την Μπλάκμπερν στην έδρα της. Βρέθηκε πίσω στο μετά από φθηνό λάθος στην άμυνα και χρειάστηκε ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις του Μπλάκμαν για να κρατήσει το 1-0. Έμεινε στο ματς και στο 86’ ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας φάουλ του Γουίνγκ. Λίγο έλειψε να πληρώσει νέα αμυντική αδράνεια στα τελευταία λεπτά, αλλά εν τέλει πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

        Χαρούμενος με την ισοπαλία δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Γουόρν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Παραμένουμε ζωντανοί κι έχουμε ελπίδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά τους δωρίσαμε γκολ και εδώ δεν είναι Λιγκ 1 ή Λιγκ 2.Οι παίκτες εδώ δε χάνουν τέτοιες ευκαιρίες. Συνολικά είμαι χαρούμενος με το βαθμό γιατί αν χάναμε θα ήταν σα σφυριά στο κεφάλι. Ο γκολκίπερ μας έκανε πολλές αποκρούσεις. Δείξαμε λίγο κουρασμένοι, πολλοί παίκτες έχουν παίξει πολλά λεπτά. Κάποιοι παίκτες έχουν παίξει 10 παιχνίδια σε ένα μήνα. Συνεχίζουμε να παλεύουμε με στόχο την παραμονή».

        Πρώτος βαθμός μετά από πέντε σερί ήττες, παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -3 από την 21η Ντέρμπι, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Με νίκη στο σημερινό θα πιάσει τα «κριάρια» στους 43 βαθμούς και θα τους προσπεράσει στη βαθμολογία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Έτσι θα κρατάει την τύχη στα χέρια της για την παραμονή την τελευταία αγωνιστική (Σάββατο, 8/5). Η ίδια παίζει εκτός με την Κάρντιφ, ενώ η Ντέρμπι εντός με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Όπως φαίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης στο σημερινό. Το πρόβλημα είναι ότι οι «μυλωνάδες» έχουν δώσει πολλά διαδοχικά εξ αναβολής παιχνίδια και η κούραση έχει βαρέσει… κόκκινο.

        «Για να πάρουμε κάτι κόντρα στην Λούτον θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Για να μείνουμε στην κατηγορία, θα χρειαστούμε τουλάχιστον 4 βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια. Αν τα καταφέρουμε θα είναι μια φανταστική ιστορία που θα τη λέω στα εγγόνια μου», δήλωσε ο Γουόρν.

        Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει μετά από τρία παιχνίδια ο βασικός χαφ Κρουκς (38/6). Χτύπησε στο προηγούμενο και δύσκολα θα προλάβει το σημερινό ο βασικός στόπερ ΜακΝτόναλντ (38/1), ενώ αμφίβολος δίνεται και ο βασικός μέσος Γουάιλς (42/2) που αποκόμισε κι αυτός πρόβλημα απέναντι στην Μπλάκμπερν. Επιστρέφει ο βασικός γκολκίπερ Γιόχανσον (21/0) αλλά δεν αποκλείεται ο Γουόρν να διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μπλάκμαν που έκανε καθοριστικές επεμβάσεις στο προηγούμενο. Σταθερά εκτός ο στόπερ Ρόμπερτσον (26/0).

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Ρόδεραμ «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη για την παραμονή, εν αντιθέσει με την Λούτον που δεν κυνηγάει κάτι ιδιαίτερο εδώ και αρκετό καιρό. Αυτός είναι και ο λόγος που αντικρίζουμε αυτό το σετ αποδόσεων, καθώς αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι τρέχουν αήττητο σερί πέντε αγώνων, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις 1 βαθμό στα 6 τελευταία. Χωρίς άλλα περιθώρια οι «μυλωνάδες», χρειάζονται τουλάχιστον το βαθμό για να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες την τελευταία αγωνιστική ενώ με νίκη θα προσπεράσουν την Ντέρμπι στη ζώνη του υποβιβασμού. Το θέμα είναι πως έχει μαζευτεί αρκετή κούραση στην Ρόδεραμ από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ η Λούτον δε σφυρίζει αδιάφορα. Στην κουβέντα πάντως δεν μπορεί να μη μπει η πολύ καλή σχέση των δύο προπονητών, που ήταν συμπαίκτες στην Γιόβιλ. Το σετ αποδόσεων δεν μας δίνει πάτημα, αν έπρεπε να παίζαμε αναγκαστικά κάτι, θα ρισκάραμε στο «Χ» που δεν θα απογοητεύσει τους φιλοξενούμενους.

        FACTS

        • Η ομάδα Ρόδεραμ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονσιπ.
          Σημείο: 1X με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Ρόδεραμ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονσιπ).
          Σημείο: Under με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Ρόδεραμ έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονσιπ.
          Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.03 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Ρόδεραμ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Τσάμπιονσιπ.
          Σημείο: 1 με απόδοση 2.54 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΑΓΓΛΙΑ: Τσάμπιονσιπ
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        Τσάμπιονσιπ
          12 Λούτον 46 62 17 11 18 41:52
          23 Ρόδεραμ 46 42 11 9 26 44:60
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο triteknos, με το υψηλότερο yield +10.84% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Τσάμπιονσιπ] έπαιξε: 1X
        • » Ο L3fteris, με το υψηλότερο yield +29.63% στο σημείο X έπαιξε: X

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες