Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λοκομοτίβ Μόσχας - Σάλτσμπουργκ

Προϊστορία

1/12/2020 Λοκομοτίβ ΜόσχαςΣάλτσμπουργκ 1 - 3
21/10/2020 ΣάλτσμπουργκΛοκομοτίβ Μόσχας 2 - 2
27/6/2009 ΣάλτσμπουργκΛοκομοτίβ Μόσχας 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 76,199 4.3%
X
€ 107,842 6.0%
2
€ 1,599,504 89.7%
Over
€ 27,414 49.4%
Under
€ 28,129 50.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

177 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: RZD Arena
  • Χωρητικότητα: 28800
  • Θεατές: 6759
Να μείνουν ζωντανές για την πρόκριση

Να μείνουν ζωντανές για την πρόκριση

Η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Μπάγερν Μονάχου.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να αποφύγει την ήττα, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0). Πέρασε ένα εφιαλτικό πρώτο εικοσάλεπτο στο οποίο έμοιαζε να έχει «κατηφορίσει» το γήπεδο. Δέχτηκε έντονη πίεση από τους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι δημιουργούσαν κι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου την μπάλα και σώθηκε από σύμπτωση, αφού οι αντίπαλοί της είχαν «κατασκηνώσει» μέσα στην περιοχή της. Ισορρόπησε κάπως από το 25’ και μετά. Στην επανάληψη είχε και πάλι παθητικό ρόλο. Στο 67’ ο Κόκε έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR για οσφάιντ. Κινδύνευσε άλλες δύο φορές, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ζε Λουίς καθυστέρησε κι έχασε μοναδική ευκαιρία. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Πριν από τρεις ημέρες έπαιξε εκτός έδρας με την Αχμάτ Γκρόζνι κι αναδείχθηκε ξανά ισόπαλη 0-0.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες, καθώς κατάφερε να μην ηττηθεί δύο φορές από μία ομάδα του επιπέδου της Ατλέτικο. Έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες και ο στόχος της είναι η νίκη που θα τη βάλει στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ θα της εξασφαλίσει τουλάχιστον την τρίτη θέση -στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή- που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ήταν αμφίσκορα αλλά και Under.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μάρκο Νίκολιτς τόνισε: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Το πρόγραμμα είναι βαρύ αλλά προσπαθούμε να ανταποκριθούμε. Πιστεύω στην ομάδα μας. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Αν όλα πάνε καλά, με λίγη τύχη, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Σάλτσμπουργκ είναι πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσε να είχε νικήσει κάποιο από τα ματς της με την Ατλετικό Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου. Θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος μας».

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστό το πρόβλημα του μέσου Μπαρίνοφ (4/1), ενώ θα λείψει ξανά ο στράικερ Σμολόφ (12/3). Σύμφωνα με τους Ρώσους δημοσιογράφους έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό οι μέσοι Κουλίκοφ (13/0) και Κρικόβιακ (13/2), αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα.



ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είχε δύσκολο έργο στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου. Προσπάθησε πολύ για κάτι θετικό αλλά ηττήθηκε «καθαρά» και δίκαια με 3-1. Δέχτηκε έντονη πίεση στο πρώτο τέταρτο αλλά άντεξε και στη συνέχεια δημιούργησε εκείνη δύο μεγάλες ευκαιρίες ούτως ώστε να ανοίξει το σκορ. Δεν τα κατάφερε. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 43’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μετά από κοντινό σουτ του Λεβαντόφσκι. Στην επανάληψη δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 52’, όταν ο Κομάν σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Βέμπερ και κατέληξε στο βάθος της εστίας της. Στο 66’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Ρόκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δύο λεπτά αργότερα όμως είδε τους Βαυαρούς να κάνουν τρία τα τέρματά τους με κεφαλιά του Σανέ. Στο 73’ ο Μπερίσα μείωσε σε 3-1 και μέχρι το φινάλε πίεσε πολύ κι έχασε ευκαιρίες, δίχως όμως να μπορέσει να πλησιάσει περισσότερο.

Η πορεία της Σάλτσμπουργκ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ κρίνεται απογοητευτική έως τώρα, καθώς η συγκομιδή του ενός βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες τη φέρνει στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ. Παρ’ όλα αυτά με δύο νίκες μπορεί να εξασφαλίσει τουλάχιστον την τρίτη θέση η οποία οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Όλα τα ματς της είναι «ανοιχτά», καθώς και τα τέσσερα ολοκληρώθηκαν Over αλλά κι αμφίσκορα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα ήταν εκπληκτική διαλύοντας την Σεντ Πόλτεν με 8-2.

«Πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε με επιθετικότητα και να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα μας. Πάντοτε μπορούμε να σκοράρουμε γκολ, αλλά να δεχόμαστε λιγότερα είναι πάντα σημαντικό. Η Λοκομοτίβ διαθέτει μία έμπειρη ομάδα, έξυπνη, η οποία αμύνεται πάρα πολύ καλά. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατέψουν την εστία τους» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών, Τζέσι Μαρς.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η επιστροφή του στράικερ Ντάκα (5/6) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι γνωστοί «πονοκέφαλοι». Δεν υπολογίζονται ο χαφ Μπερνέντε (0/0), ο επιτελικός χαφ Οκουγκάβα (5/0)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει καταφέρει να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του ομίλου μέχρι στιγμής, καθώς οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένο ότι θα τερμάτιζε στην τελευταία θέση. Έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες και είναι πλήρως ανταγωνιστική σε όλα τα ματς. Στον αντίποδα η Σάλτσμπουργκ δεν έχει κατορθώσει να μεταφράσει κάποιες καλές εμφανίσεις σε θετικά αποτελέσματα και κινδυνεύει να μείνει εκτός ακόμα κι από το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν μας βρίσκει σύμφωνους ο ισχυρός φαβοριτισμός των πρωταθλητών Αυστρίας και θα τον κοντράρουμε επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της νίκης των γηπεδούχων.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Σάλτσμπουργκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λοκομοτίβ Μόσχας, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Λοκομοτίβ Μόσχας ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1oς Όμιλος
  3 Σάλτσμπουργκ 6 4 1 1 4 10:17
  4 Λοκομοτίβ Μόσχας 6 3 0 3 3 5:10
Εμφάνιση όλων
Σάλτσμπουργκ - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Ραπίντ Βιέννης
Σάλτσμπουργκ
28/4/2024
Σάλτσμπουργκ
Στουρμ Γκρατς
2 - 2
24/4/2024
Αούστρια Κλάγκενφουρτ
Σάλτσμπουργκ
4 - 3
21/4/2024
Σάλτσμπουργκ
Αούστρια Κλάγκενφουρτ
4 - 2
12/4/2024
Λασκ Λίντσερ
Σάλτσμπουργκ
3 - 1
7/4/2024
Σάλτσμπουργκ
Ραπίντ Βιέννης
1 - 1
4/4/2024
Σάλτσμπουργκ
Στουρμ Γκρατς
3 - 4
31/3/2024
Στουρμ Γκρατς
Σάλτσμπουργκ
0 - 1
17/3/2024
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
5 - 1
9/3/2024
Λασκ Λίντσερ
Σάλτσμπουργκ
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bobbysands, με το υψηλότερο yield +17.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες